Bekric me odusevio odgovorom na pitanje da li se smatra najboljim igracem, svaka cast majstore

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ponudio mu se novi ugovor i nakon toga, na mulalićevo insistiranje. opet nije htio, a u potpunosti se slažem da je tad sve pokazao koliko mu je stalo.ala_juve_tm87 je napisao/la:Ne znam samo što vas toliko brine odlazak Đelmića. Po meni sad ćemo biti dosta jači na krilu kada Memija pređe na tu poziciji, a i nema niko da ga koči, pa ako bude dobro igrao eto love od njega, a da je Đelmić ostao Memija bi se samo tušio na beku kao i prošle godine ili bi bio na klupi. Đelmić je sve dokazao koliko mu je stalo do produženja ugovora onom gluposti koju je napravio u Bijeljini i tada se već znalo da neće ostati u Želji. Hvala Bogu imamo i boljih igrača od njega i neće nam faliti puno, niko nije veći od našeg ŽELJE, a njemu hvala što je učinio sve za klub i na nekim bitinim golovima koje je dao.
Bolje mrtva cetnika yebat nego onoPsajdak je napisao/la:DOVELI STADO IGRAČAA A NISMO PREMAŠILI BUDZET !
OGNJENE ĐELMIĆU, JE.BEM LI TI ONO ČEMU SI NEDAVNO REKAO "DA"!
Pa da znalo se i i vidilo to da je zadnje tekme igrao preko neke stvari i ne bi me cudilo da predje u anamo onih,al eto hvala Bogu dobro smo se pojačali po toj desnoj strani pa se nadam da se neće toliko osjetiti njegov odlazak.ChWilla je napisao/la:ponudio mu se novi ugovor i nakon toga, na mulalićevo insistiranje. opet nije htio, a u potpunosti se slažem da je tad sve pokazao koliko mu je stalo.ala_juve_tm87 je napisao/la:Ne znam samo što vas toliko brine odlazak Đelmića. Po meni sad ćemo biti dosta jači na krilu kada Memija pređe na tu poziciji, a i nema niko da ga koči, pa ako bude dobro igrao eto love od njega, a da je Đelmić ostao Memija bi se samo tušio na beku kao i prošle godine ili bi bio na klupi. Đelmić je sve dokazao koliko mu je stalo do produženja ugovora onom gluposti koju je napravio u Bijeljini i tada se već znalo da neće ostati u Želji. Hvala Bogu imamo i boljih igrača od njega i neće nam faliti puno, niko nije veći od našeg ŽELJE, a njemu hvala što je učinio sve za klub i na nekim bitinim golovima koje je dao.