FK Željezničar (opšte diskusije)

dundjer
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la dundjer » 07 jun 2016, 04:11

Sta je pisac htio reci?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2016, 13:49

dundjer je napisao/la:Sta je pisac htio reci?
Pa da vam uprava radi sjajan posao i da oni koji su protiv njih ganjaju neke svoje privatne interese. Barem je meni tako receno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 07 jun 2016, 13:51

samirr je napisao/la:
dundjer je napisao/la:Sta je pisac htio reci?
Pa da vam uprava radi sjajan posao i da oni koji su protiv njih ganjaju neke svoje privatne interese. Barem je meni tako receno.
Tako i jeste, blokira Željo mogućnost njihove zarade pa sad fol nista ne valja, ali svi to znaju tako da im ovi napadi bas i ne prolaze ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 jun 2016, 20:09

gramparada je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:UEFA ponistila licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% po duzini a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5% Sorry!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
jel ovo nek fol il?
pa zeza se čovjek na fazon Alme ras i tkanine/materijala koji se kupi, hajd ba....ko da je nekom mater opsov'o....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jun 2016, 15:52

Džekin novi transfer je gotovo 99 % izvjestan. Koliko u tom slučaju dobija Željo ? Makar okvirno :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 15:53

7aprildomemoj je napisao/la:Džekin novi transfer je gotovo 99 % izvjestan. Koliko u tom slučaju dobija Željo ? Makar okvirno :D
3,5%

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jun 2016, 15:59

dundjer je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Džekin novi transfer je gotovo 99 % izvjestan. Koliko u tom slučaju dobija Željo ? Makar okvirno :D
3,5%
Hvala :thumbup: Biće to odličan iznos, tamam za istoka :bih:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 16:00

7aprildomemoj je napisao/la: Hvala :thumbup: Biće to odličan iznos, tamam za istoka :bih:

Gdje pratiš oko transfera, i koja se cifra otp. spominje?

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jun 2016, 16:03

dundjer je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la: Hvala :thumbup: Biće to odličan iznos, tamam za istoka :bih:

Ne znam cifru tačno ali pretpostavljam da neće biti ispod 10 miliona €. U tom slučaju Željinih je 700 000 KM :D

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 16:04

7aprildomemoj je napisao/la:
dundjer je napisao/la:

Ne znam cifru tačno ali pretpostavljam da neće biti ispod 10 miliona €. U tom slučaju Željinih je 700 000 KM :D

Hvala :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jun 2016, 16:07

Nema na čemu :D ta cifra bi bila dovoljna za prvu fazu istoka :opaopa:

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 16:14

Dobro bi nam leglo, ali ce se raditi i da se ne proda.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 jun 2016, 18:12

dundjer je napisao/la:
3,5%
to vazi samo za medjunarodne transfere. ako ostane na cizmi dobit cemo sipak.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 jun 2016, 23:08

7aprildomemoj je napisao/la:Nema na čemu :D ta cifra bi bila dovoljna za prvu fazu istoka :opaopa:
Prema poslovnoj politici kluba, novac koji dolazi od prodaje igraca pa makar i preko ovog solidarnog fonda koji je razvila FIFA se ulaze u prvu ekipu i omladinske kategorije, a ne infrastrukturu tj. sve aktivnost kluba se prvenstveno finansiraju iz svojih sredstava pa tako se za stadiona izdvaja novac koji se zaradi od ulaznica, sponzorstva, clanskih kartica i sl. Upotpunosti se pokusava da se izbjegava da drugi odjeli kluba finansiraju neke druge sto je u skladu sa modernim poslovnim modelima.

Klub bi trebao da 2% prihoda od svakog Dzekinog transfera prebacuje za omladinske kategorije jer je tih 2% upravo iz perioda kada je bio u tim pogonima, onih 1 ili 1,5% (nisam siguran) treba da ide za prvu ekipu i strucni stab.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 jun 2016, 11:32

Kakav je status Zahirovica,pisalo je negdje da se raskida ugovor snjim :?: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 12 jun 2016, 11:44

RedEvil je napisao/la:Kakav je status Zahirovica,pisalo je negdje da se raskida ugovor snjim :?: :salut:
Ljudi svasta izmisljaju i pisu, mislim da trenutno ni sam Kostic nema najjasniju sliku.Uglavnom ce se znati vise do odlaska na Kupres slijedece nedelje.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 jun 2016, 11:53

dzabula je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Kakav je status Zahirovica,pisalo je negdje da se raskida ugovor snjim :?: :salut:
Ljudi svasta izmisljaju i pisu, mislim da trenutno ni sam Kostic nema najjasniju sliku.Uglavnom ce se znati vise do odlaska na Kupres slijedece nedelje.
:thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 jun 2016, 15:13

Pusti forumske price, zahirovic nigdje ne ide jedino ako ko ga ne kupi, ali raskid sa njim bekricem itd.. sto su aldini najavljivali su gluposti kao i sve sto oni pišu ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 12 jun 2016, 15:18

Ako ne pristane na manju platu, vjerovatno ce dobiti slobodne papire. Sacekat ce se jos sta misli novi trener za njegov status. Upuceniji kazu da ide.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 jun 2016, 15:39

@RedEvil
O ovome ovakvom iznad sam pisao ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: juka55, jurisicduska, Lokomotifa, SamoDaKazeem i 54 gosta.