Safet Sušić - Pape

soko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soko » 10 maj 2011, 18:53

emir_ je napisao/la:novinari kod nas i previse seru, pogledajte dnevnike, samo crnjak i cesto kreiraju misljenje, nista neutrala!!! neka im je odgovorio, to je ona cista smrdljiva potreba da se nesto desava, da se pravi nemir.....
Jarane, problem je sto ovi novinari sad nece ovo uzeti kao kritiku i sa tim da nesto nauce tj da se poboljsaju. Njima ce cilj biti e ti meni to govoris e sad cu ja traziti/pisati i jos crnje stvari. Nigdje kraja. :evil:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 maj 2011, 18:54

Džo_Rigorozni je napisao/la:Kako Osim zove Papeta?
Dečko :mrgreen:
pa i jeste ....:D tako nekako dodje... nego je jasno da je u nasoj drzavi najpoganija vrsta ljudi
DROT I NOVINAR!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 10 maj 2011, 18:55

Osim je to kratko porucio tim piskaralima koji su željni svađa preko njihovih novina : " Manite se coravog posla" :lol: :lol:
Ovim je jasno stao na stranu našeg selektora i da svima do znanja da ga ne mogu posvađati sa Sušićem sve i da hoce...pa sam je Osim izjavio (kad je izabran Pape za selektora) u stilu "Nekad sam ja njemu bio selektor ,a sad je on meni kao i svima nama"...treba li šta dalje pricati 8-)
Zadnja izmjena: D.M.S.O., dana/u 10 maj 2011, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 18:57

A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 maj 2011, 19:00

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan... :roll:
haha, oplakah :lol:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 10 maj 2011, 19:01

johnnyHZ je napisao/la:
pa i jeste ....:D tako nekako dodje... nego je jasno da je u nasoj drzavi najpoganija vrsta ljudi
DROT I NOVINAR!
Nisam mislio nista lose,nego mi simpaticno :lol:

Kako se Švabo rjesi debila novinara,mani se ćorava posla..a oni opet navalil sa pitanjima i onda slag ide...moze se promjeniti posao :lol:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 10 maj 2011, 19:05

Džo_Rigorozni je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
DROT I NOVINAR!
Nisam mislio nista lose,nego mi simpaticno :lol:

Kako se Švabo rjesi debila novinara,mani se ćorava posla..a oni opet navalil sa pitanjima i onda slag ide...moze se promjeniti posao :lol:
:lol: :lol: hahah ta mu je najjaca na kraju :lol: nije loše promjeniti nekad posao :lol:

Šalu na stranu, sad možemo zamisliti da ti placeni i polupismeni novinarcici deceniju i po uništavaju bilo kakvu pozitivnu stvar u ovoj našoj i onako sjebanoj reprezentaciji.
Iskompleksirani štakori željni senzacionalizma i svađa unutar NS ili selekcije jedva cekaju da se neko s nekim posvađa da tako nabijaju tiraž i imaju o cemu pisati...ovo o cemu prica Osim.
Veliko je to zlo i veliku su štetu nanijele te štetocine novinarske za sve ove godine, u i oko reprezentacije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2011, 19:06

Nebi me cudilo kad uopste nebi bilo izvjestaja sa sastanka komiteta i Platinija kao i Blatera. :mrgreen:
Opsti MUK :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 10 maj 2011, 19:07

harishp je napisao/la:Ma hajde to.Ali kad se izvali ili natakari par njih na forumu.
U zargonu eto ga izd'o drzavu ko' Alija :lol: :mrgreen: :roll:
mladi narastaji. moraju biti u fazonu. nogama to treba, od same mladosti

nihco

Post Postao/la nihco » 10 maj 2011, 19:31

jesu nasi novinari smece, ipak,imaju pravo da postavljaju pitanja. mislim,ovakav odnos prema medijima,bez obzira kakvi su ,nije u redu. najnormalnije je da se,nakon obostranog gafa sa usanovicem ,to i pita. to bas nije profesionalno ali hajde,svabo je svabo,njemu se moze oprostiti.......
Sent from my Commodore 64

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 maj 2011, 19:33

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan... :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

valjda se ne ljutis,
Zadnja izmjena: nick, dana/u 10 maj 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 maj 2011, 19:35

nihco je napisao/la:jesu nasi novinari smece, ipak,imaju pravo da postavljaju pitanja. mislim,ovakav odnos prema medijima,bez obzira kakvi su ,nije u redu. najnormalnije je da se,nakon obostranog gafa sa usanovicem ,to i pita. to bas nije profesionalno ali hajde,svabo je svabo,njemu se moze oprostiti.......
Pa dobili su adekvatan odgovor!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 maj 2011, 20:18

Pape uci od najboljeg kako se rjesavaju problemi, ne preko medija nego interno.
Valjda ce decku nesto od ovoga ostati u glavi.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2011, 20:35

mirzza je napisao/la:Pape uci od najboljeg kako se rjesavaju problemi, ne preko medija nego interno.
Ko kaze da su rjeseni problemi.
Onda ti neznas nase ''novjenare''
Ratna sjekira je tek sad otkopana.
Nekome izgleda ne ostaje nista u glavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 maj 2011, 20:36

mirzza je napisao/la:Pape uci od najboljeg kako se rjesavaju problemi, ne preko medija nego interno.
O cemu ti? Susic se sa Osimom poznaje 30 godina,a valjda si danas trebao da skontas,da Havazovci i ostale p.izde materine od novinara samo izmisljaju tekstove,koje veze sa vezom nemaju,te ubacuju toboze ekskluzivne intervjue sa Papetom,koje su sami izmislili.

-----------------------------------------------------------------
Bas me interesuje ,kako ce se raznorazne hijene ili ti ga Papetovi pljuvaci ponasati,kad se vnago od novinara sad sruce na Osima.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 maj 2011, 10:29

Pasodzigera je napisao/la:
O cemu ti? Susic se sa Osimom poznaje 30 godina,a valjda si danas trebao da skontas,da Havazovci i ostale p.izde materine od novinara samo izmisljaju tekstove,koje veze sa vezom nemaju,te ubacuju toboze ekskluzivne intervjue sa Papetom,koje su sami izmislili.

-----------------------------------------------------------------
Bas me interesuje ,kako ce se raznorazne hijene ili ti ga Papetovi pljuvaci ponasati,kad se vnago od novinara sad sruce na Osima.
Imas snimak pres konferencije na sa-x, ima i drugih medija osim avaza.
Za tekstove iz Avaza prebaci se na temu Begovica pa procitaj sta kante, lonci i poklopci ovog foruma pricaju pa tu pricu sto meni prodajes prodaj njima.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2011, 15:09

O pa @mirrzone ucerone od kad je h-avaz i soson Fahrudin poceo raditi sa Kanadskim radijima, kao i glasilima.
Znas ti to i bolje moj ti pretis lonac sa piscalom :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2011, 12:09

Hoce li Papke doci na sudjenje guznog havera Usketa i svjedociti da je Uske nevin ko one moldavke koje su se motale po hotelima.
Hoce li Papke insistirati kod drzavnog suda da ne diraju Usketa jer je dio njegove ekipe i da mu treba za naredne mečeve?
Da li će Papke naci covjeka koji ce mjesto Usketa ici u zavtovr?
Hoce li Uske iz zatvora i dalje saptati Papketu informacije o igracima?

Saznajemo sutra na sjednica Apelacionog vijeća Odjela II za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Suda BiH, u predmetu Munib Ušanović i drugi,koja je zakazana je za 26. maj 2011. godine, sa početkom u 13.00 sati, u sudnici 5.
Cuva Bog Zelju svog!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2011, 23:16

Sutra mu osudjuju pajdu ako Bog da :D naravno ako ima imalo pravde u ovoj zemlji,ovom ne gine robija,ali ovakvi su se uvijek izvlacili,nadam se da ovaj put nece :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 12:55

Ode ti pajdo na robiju :lol: :lol: nadam se da ovo nece utjecati na njegove takticke zamisli :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.