Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

karameldar
Kontakt:

Re: Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij

Post Postao/la karameldar » 21 okt 2011, 17:55

Omg, cuj nije lose kad je neko pijan.
YNWA!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2011, 17:55

Pa nek uzore onda traze u hodzama.Sta fali koju cugnuti,i on je od krvi i mesa...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 21 okt 2011, 17:56

Potpuno ste promasili temu, trigger objasnio.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 21 okt 2011, 17:57

slika
RIP SALE VILENJAK

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 okt 2011, 18:02

Ova tema je potrebna koliko i prodavnica zamrzivaca na Sibiru
Thomas Müller - Fußballgott

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 okt 2011, 18:06

Mr Plummer je napisao/la:Potpuno ste promasili temu, trigger objasnio.
Pa, uradite nes po tom pitanju. Citiras tamo nekog iz Mucki, umjesto da napises da tema kao takva ne spada na ovaj forum. Ili pusti mjesto admina nekom drugom, nekom ko ce tu funkciju obavljati onako kako treb,a jer vec odavno ovaj SPORTSKI forum nije sportski ... Hvala..

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 21 okt 2011, 18:23

Marjan legenda bio i ostat će ,sportska tema jel ili nije kako tko precipira? Forum je tu pa rasprava normalna postoji.
Daj bože da je ovakvih na tv ekranima više sam motiviran pratit tv prijenos.

A sve ostalo svi pametujete ništa novo se nesmije dodat i napisat sve brišete svi neki edukativni, nemože se ništa ni pročitati.Stručnjaci ekstra :roll:
Toliko od mene.
Fi hajati.
GO Bosno.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2011, 18:27

Ma samo ono izbacivanje Marjana iz Hayata sa strane onog zalizanog Teftederije, pa i izbacivanje prije i poslije toga, pa kad se pogleda ko sve komentarise i izigrava "strucnjaka", ko nam je za medije zaduzen u savezu, a Marjan nema posla. Sve to samo govori dovoljno o medijskoj situaciji i profesionalcima koji vode te medije i narodu koji upija iste.

E sad prodana dusa. Pa covjek se nije nista mijenjao, dizao Dzeksona i Ibisevica prije nego sto je radio za Hayat i poslije toga. Zasto se sad ne skenira navijacki naboj kod drugih komentatora? Sta je sa gospodinom Bahom, koji je redovno i jasno branio "nas jadni savez", pa unosio nemir sa svojim "ja nesto znam oko repke ali necu reci", pa sve to vec zaboravljeno. Avdo Avdic, lazov i autor naucne fantastike. Borovina. Tiro. Placenici. Dakle kad se sve ovo navedeno sabere (a ima jos vise) samo se moze smijeskati na ovaj thread, onako sarkasticno. Taj smiley mi fali. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 okt 2011, 18:28

loptica je napisao/la:Marjan legenda bio i ostat će ,sportska tema jel ili nije kako tko precipira? Forum je tu pa rasprava normalna postoji.
Daj bože da je ovakvih na tv ekranima više sam motiviran pratit tv prijenos.

A sve ostalo svi pametujete ništa novo se nesmije dodat i napisat sve brišete svi neki edukativni, nemože se ništa ni pročitati.Stručnjaci ekstra :roll:
Toliko od mene.

vidim da ti nisi educiran ..

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 21 okt 2011, 18:39

samson je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Potpuno ste promasili temu, trigger objasnio.
Pa, uradite nes po tom pitanju. Citiras tamo nekog iz Mucki, umjesto da napises da tema kao takva ne spada na ovaj forum. Ili pusti mjesto admina nekom drugom, nekom ko ce tu funkciju obavljati onako kako treb,a jer vec odavno ovaj SPORTSKI forum nije sportski ... Hvala..
Cuj nekog iz Mucki :)
Temu je aminovao admin himself, ja nisam admin ja sam Goering :mrgreen:

I dajte pricajte o postavljenoj temi ako imate sta pametno za reci, a postavljanje klipova sa svadbi, privatnih slika i sl. je bezvezno baljezganje i zachatavanje.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 okt 2011, 18:43

Megamon je napisao/la:Pa nek uzore onda traze u hodzama.Sta fali koju cugnuti,i on je od krvi i mesa...
:lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2011, 18:47

Ulizica. Covjek bez integriteta i indetiteta. Ovo nije na nacionalnoj osnovi, da se razumijemo. Ali ova slika u dresu ispod zastave, kako to tumaciti. Covjek se prodaje iz nekog razloga. Njegova stvar. I bez obzira na sve ja ga volim slusati. Njegov je minut bolji od pola sata komentatora b92.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 21 okt 2011, 19:02

DANTES je napisao/la:Ulizica. Covjek bez integriteta i indetiteta. Ovo nije na nacionalnoj osnovi, da se razumijemo. Ali ova slika u dresu ispod zastave, kako to tumaciti. Covjek se prodaje iz nekog razloga. Njegova stvar. I bez obzira na sve ja ga volim slusati. Njegov je minut bolji od pola sata komentatora b92.

Zasto ovo? Kome se ulizuje,prodaje... pa covjek je rodjen u BiH,Tuzli...
RIP SALE VILENJAK

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 okt 2011, 19:35

Kojih gluposti se čovjek ovdje može načitati.. :lol:

Marijan legenda, bio i ostao!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 okt 2011, 20:07

Nemam potrebu pricati o Marijanu kao komentatoru,jer mislim da je zaista fenomenalan u tome,medjutim vidim da mu se spocitavaju neke privatne stvari.Dal covjek pije i ide po kafanama,dali se drogira,zasto radi ,zasto je prihvatio saradnju sa avazom i slicno,mislim da nije relevantno da o njemu govori kao o nekom losem idolu mladi.Krenimo redom,to sto je gost kafana,i opusti se ,pa to radi svaki drugi sportas,estradnjak,ili bilo ko ko pripada svijetu sou biznisa ,ili jednostavno svijetu poznatih.Dal se drogira .to svakako ne bi bilo uredu,ali ko to moze dokazati i gdje je to javno prikazano ,sto bi ga dovelo na stub srama.Budimo realni,mnoge zvijzde ne bjeze puno od tog svijeta opijata,pa gotovo svi letite na njihove nastupe,i ne pricate kako su los primjer.
Sto se tice Marijanovog rada,poznato je da je zbog raznoraznih ljubomora,zavisti ,politickih igara covjek u kratkom vremenskom periodu izgubio dosta poslova.Hayat,zbog Teftedarije,jer je bio veca zvijezda od njega,a on urednik majko draga,pa na FtV jer nije odgovarao Dodiku,a mi nista nismo uradili da prestanemo slusati Corsovica i njegova patriotska sranja.Gotovo su unistili covjeka,pa vas ja sad pitam hocete mu vi dati pare od sebe,kad mu velikodusno serete zasto radi za Avaz.Hocete vi brinuti od cega covjek da zivi.Taj covjek je zbog otvorenih simpatija prema nasoj zemlji i nasim igracima,bio primoran dati otkaz u Sport Klubu,a mogao se usutiti i promjeniti nacin komentarisanja.Covjek ima dostojanstvo i ne dozvoljava da ga nacionalisticki smradovi mijenjaju.DOcekan sa odusevljenjem,a sad zbog organizovanih hajki prica se kako je prodana dusa,jednostavno presmijesno i peglupo.
Najveca tuga u svemu tome,je da postoji i jedan covjek na ovom svijetu koji je toliko savrsen ,a da ima razloga da mu kaze kakav si ti to idol,radis to,to i to,a da on u svom zivotu ne radi slicne ili identicne stvari,e onda bi zaista imalo smisla se njemu prigovoriti za bilo sta.U svom poslu je car,privatno je uradio mnoge stvari,zbog kojih bi ga morao postovati,pa ako i ima neke nedostatke,trebalo bi da uradi puno toga da bi mogao reci da je ili prodana dusa,ili nesvaceni genije.Mislim da ga niko od vas ne zna dovoljno privatno ,da bi mogao pricati o njemu,a sve sto nam ostaje jeste da pricamo o njemu u onoj oblasti u kojoj ga znamo,a to je komentarisanje.Nekom je car,a nekog nervira.
Mene je dugo nervirao Baho,sa svojim glupostima,ali kad sam vidio sta nam je poslije Bahe ostalo i sta smo prinudjeni slusati,shvatim koliko taj nesavrseni gospodin fali na ekranima.Slicno je i sa Marijanom ,oni su jednostavno dva najbolja komentatora u BIH.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2011, 20:31

@RKO i ja se pitam. Ovo doduse nije BiH zastava! Pa se pitam kome on dokazuje sta? Da je veci papa od pape?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 21 okt 2011, 20:34

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Pa ne vidim šta je tu loše ako je neko pijan??? Fala bogu nije šerijat niti će ikada biti na ovim prostorima!!!
Nije to nista lose, no ako si javna licnost, ako si idol klincima, a usto si alkoholicar, onda to nije dobro, jos ako volis malo i smrknuti, onda je to jos gore. Dakle, kao osoba kojoj se dive klinci i klinceze ove jadne drzave, moras se vznati i ponasati mimo radnog vremena. Ponavljam, majstor je kao komentator, ali brate nakon odradjenog posla moras drtzati do sebe, jednostavno moras jer ti si Marjan.
zivimo u vremenu u kojem su ti klinci gori od Marjana!pa nemoj molim te vise pricat o uzorima ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 okt 2011, 20:37

Fakat, ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazredmon Vratniku. :mrgreen:

Davno je ovo Nele rek'o, a meni je pored Babe Atifa i zgodbi Pišonja & Žuga i inspektora Murge nešto najljepše što sam čuo u stihovima. :mrgreen: No, ovo u stihovima je relativno. :mrgreen:

Fora je u tome da je i ovo o čemu pričamo/te (ja sam tek sada na ovu temu napis'o prvi post) jako,jako, jako relativno.

Aj, @admin ili njegov(i) saradnik(ci) @Mr.Plummer &co. su rekli: ili argumentovana rasprava ili ću dobiti doživotni ban, pa da ih doživotno pamtim. Nekako sve mi ovo miriše na Titovu cenzuru (no, ne baš Titovu, bolje reći KPJ), al' i dobro je tako. Da nije bilo tako tada ne bi smjeli po parkovima spavati, valjati se po sijenima i ganjati drugarice.

Danas fakat postoji nekakva ,ajmo je nazvati samoincijativna cenzura. Sve treba biti u skladu, sve je propisano, a niDJe propisa. Fakat me čudi kad neko za nekoga rekne da je pio ili da se pika. Koliko to ,boga ti, utiče na nas što neko šmrče? Kao, eto nemamo pametnija posla?! Pa i nemamo čim nas briga da li je to LSD ili hašiš ili koka.

Fakat, a eto opet moram da iskoritim tu riječ, haman nikad nismo čuli da su i morfij ili kofein nešto što nije za djecu. Oboje spada pod droge, a da bude stvar gora, u klasifikaciji droga je kofein u istoj grupi kao i kokain. Neka analogija sama ispiše nastavak posta...

To što se brigamo jel' ili nije uzimao drogu ili koje pivce ama baš ništa ne govori o njemu, nego boga mi o nama. Sudimo, a za kofein ne odgovaramo. Piva se katkad i popije, a ako se ne pije, onda se okupiraju džamije. I to bome sa AK-četresisedmicom.

Čudno i da nema teme o šljakerima, gastarbajterima, doktorima i medicinskim fenomenima. Meni je pravo čudno...

I da vam za svaki slučaj napomenem, da mi je drago da smo poštovani Marijan i ja najzad postali kolege. Ako radi za Avaz, a kako čuh Avaz i Cerić ciljaju na istu grupu ljudi, na glasače SDA, onda mi drago da sam i ja u tako uglednom krugu ljudi.

Nisam ni ja u SDA radi patriotizma, jbo to, od tog se ne živi. Imam ja'janA na Voj. med. akademiji (Beograd) i eno Beogradjani regrutuju doktore u slučaju vanredne situacije na Kosovu, navodno se spominje i rat kao moguća opcija, a nas briga da li sam ja član domoljubne (možeš misliti kako domoljubne- fuj) stranke ili ne. Jbe mi se za državom, za ovim komadom zemlje, kad znam da će sutra , ako ne sutra onda prekosutra, opet kao i nekad davno, mnogi ljudi proliti krv, a bome i znoj, za ovom zemljom, namjesto da fino lijepo spakuju kofere i odu put Europe, a može (da se ja pitam bilo bi poželjno) i Amerike. Žao mi naroda, što će opet izginuti, jbo zemlju, pa bila ona kosovska ili bosanska, srpska ili sveta. No, srpska je sveta, al' legenda Marijan voli bosansku, što ,pretpostavljam ,znači da nije svetac?!

Amerikanizacija je čudo i da mogu čuti moj glas već davno bi' se prekrstio u Amerikanca. Živio American way of life još sto godina(!) ,a da bog da i jednog dana zaživio i kod nas.

I aj da zaključim šta sam htio napisati, jer više nemam blage veze o čemu priča. Pa neka, ne treba se zbuniti, blage veze nemam jer ne znam zbog čega pišem, a pišem o običnom čovjeku kome je mama (ili tata) dala ime Marijan.

Marijan izgleda već odavno igra za raju al' je haman da je već u 'ratniku, čo'ek se čupa, al' haj da mu i to ne damo. Ko jbe to što se mi ganjamo po Vratniku vec dugi niz godina i ne probasmo se dokopati ni Želje ni Sarajeva, a evo vidim neki su bili makar toliko pametni pa se doFatiše Olimpica.

Bježi Marijane, bježi...

Ps. Ne znam jesam li kakvu glupost napis'o, al' za svaku se ispričavam, jer sam pod imperersijom. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 21 okt 2011, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nanek

Post Postao/la nanek » 21 okt 2011, 20:46

Sta reci ?nakon ovolikih gluposti?koju posluku porati? :) saljem je onima koji vide a ne cuju? KOME TREBA OVA TEMA? hvalA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 okt 2011, 22:04

ahmad_tz je napisao/la:Ne znam sto ga toliko dizete u nebesa, kao da koga interesuje kako se zove nekom igracu mati i otac, dal mu je otac desnjak il ljevak i to. Ja ga licno uvijek mutiram kad prenosi utakmicu, a neko ko po meni jednako, ako ne i strastvenije prenosi utakmicu, bez nepotrebnih podataka ( koji da me zanimaju, mogu ih naci na netu kao i on) je Sabahudin Topalbecirevic.

POTPIS!
Iako, i Baho je baš ofalio sa svojim komentarima u zadnje vrijeme.

To što marjan pije ili se udara po nosu je njegova privatna stvar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.