Rekonstrukcija stadiona u BiH

BlueTiger
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la BlueTiger » 28 apr 2012, 00:49

Marokanac je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Evo Zvezda zvanicno 2013 krece u izgradnju Zvezdninog grada. Svaka cast

[youtube][/youtube]
A kakve veze taj klub i grad imaju sa BiH ? :?: Valjda tema govori dovoljno da se zna šta napisat rekonstrukcija stadiona u BiH. Ako se nema šta pametno kazat bolje šutit
Pametni, bolje nemoj srati previse i govoriti tko treba sta da radi. Uzimam primjer, sto je najlogicnije. Ovo je nama najblizi primjer kako treba da se posluje, a to sto ti imas protiv CZ je tvoj problem, pa tu svoju mrznju prosipaj nekome drugom. Procitaj malo dublje, pogledja o cemu se zapravo radi, pa onda seri. Jedini su klub na ovom nasem usranom balkanu koji ce imati stadion po UEFA standardima :!: Dok nasi klubovi daju neka obecanja koja ne mogu ispuniti, neki drugi komsijski klubovi rade konkretno na ovakvim stvarima :!:

EDIT: "bagrcavi" - Drug, nema potreba da trazim temu CZ, niti da se vodi kakva velika diskusija oko ovoga, kada sam ovo uzeo samo kao POZITIVAN PRIMJER! Druga stvar je, sto su kod nas ljudi svi naopaki. Napises kontradiktorno misljenje i to je belaj nevideni. Ova zemlja ima toliko mogcnosti i kapaciteta, ali nema ljudi da to iskoriste, tako da kod nas nesto ovako mozemo ocekivati za sljedecih 50 godina, upravo radi ovakvih iznad komentara. Ovaj Zvezdin grad, treba da bude primjer svima, a NE NEKI GOVOR MRZNJE kako to neki odmah svataju!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 28 apr 2012, 01:01, ukupno mijenjano 4 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 apr 2012, 00:51

Nije ti ništa loše rekao ;) Imaš posebnu temu za Crvenu Zvezdu i tamo možeš staviti ovaj link.
DRUG NEBI TI PUNCA

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 apr 2012, 09:19

jos jedan rekord:jedini na svijetu imamo pet razlicitih tribina

qrcimo se moze nam se
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 28 apr 2012, 09:29

zamolio bi moderatora da obrise ove nekakve crvene zvijezde sa ove teme
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 apr 2012, 14:32

Kompleksaši, da je čovjek stavio stadion u Škotskoj, niko se ne bi bunio. Al' problem je što je Zvezda. :roll:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 apr 2012, 15:01

Edol je napisao/la:Kompleksaši, da je čovjek stavio stadion u Škotskoj, niko se ne bi bunio. Al' problem je što je Zvezda. :roll:
Nije problem što je Zvezda, već je problem što ja nisam znao da je Beograd u Bosni! :lol:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 apr 2012, 15:11

BolanBolan je napisao/la:
Edol je napisao/la:Kompleksaši, da je čovjek stavio stadion u Škotskoj, niko se ne bi bunio. Al' problem je što je Zvezda. :roll:
Nije problem što je Zvezda, već je problem što ja nisam znao da je Beograd u Bosni! :lol:
Stvarno ima pojedinaca koje traziti malu sitnicu da bi odmah poceli oni pametovati (sranja pisati). JA NE ZNAM TKO JE SPOMINJAO DA JE BG U BIH! Dakle, ili se pravis glup, ili namjerno okreces stvari naopako radi neki svojih interesa. :!:

ZA ADMINISTACIJU,

Pobrisete ovaj moj post gore o Zveznim gradu, i ove dole postove, jer ocigledno nasi ljudi jos zive u nekoj proslisti i svaki vid napredka njima smeta. Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 28 apr 2012, 15:35

sportski centar izgleda ekstra! a nemogu da vjerujem da ce sve ono kostat "samo 4,5 mill maraka"! mada sjecam se kad su u vrapcicima gradili onu jednu dugu stranu sto imamo, kostalo je 800-900 hiljada samo! za jedno 5 mill mozes imat ekstra stadion za nase uslove, ali haj skupi 5 mill! hehe

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 apr 2012, 15:44

Kao što rekoh, da je neki stadion u Škotskoj, ne bi se niko bunio.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 apr 2012, 16:22

Rekonstrukcija stadiona u BiH
zar je toliki problem pročitati naziv teme, ili si baš loš iz geografije
DRUG NEBI TI PUNCA

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 apr 2012, 16:29

BlueTiger je napisao/la:
Stvarno ima pojedinaca koje traziti malu sitnicu da bi odmah poceli oni pametovati (sranja pisati). JA NE ZNAM TKO JE SPOMINJAO DA JE BG U BIH! Dakle, ili se pravis glup, ili namjerno okreces stvari naopako radi neki svojih interesa. :!:

ZA ADMINISTACIJU,

Pobrisete ovaj moj post gore o Zveznim gradu, i ove dole postove, jer ocigledno nasi ljudi jos zive u nekoj proslisti i svaki vid napredka njima smeta. Hvala
Ko se pravi pametan ili glup, brate, malo sam se našalio ali očito ti živiš u nekoj prošlosti pa ti smetaju šale ovog tipa... Mene nacionalizam i te gluposti ne zanimaju!
Ja sam ovo napisao iz razloga što je postavljeno na temi REKONSTRUKCIJA STADIONA U BIH, ako nisi kojim slučajem vidio tačan naziv teme. I, ranije je bio postavljen stadion Novog Pazara, kojem također ovdje nije mjesto, a isto to važi i da se postavi neki stadion iz Škotske (odgovor za ovog Zeničanina).
Bez srkleta... ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 28 apr 2012, 17:25

Edol je napisao/la:
jeste problem je zvijezda sta sad?
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 apr 2012, 17:42

Ovaj gore projekat sto se planira za CZ ukljcuje hotele, stanove, restorane, rekonsturkciju stadiona. Izgleda da se radi o projektu izgradnje Beograda a ne samo stadiona, a investitor je NCEC kompanija iz Pekinga.

Sve je moguce samo da je para, 450. miliona €. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 apr 2012, 18:42

ljiljan89 je napisao/la:
Edol je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:Nije problem što je Zvezda, već je problem što ja nisam znao da je Beograd u Bosni! :lol:
jeste problem je zvijezda sta sad?
Ništa, samo kažem da se ne lažemo bez veze da je to zbog nekakvog off topica, kad znamo vrlo dobro šta je. ;)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 apr 2012, 19:35

BlueTiger je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:stadion u Banja Luci bit ce odlican, nego zna li neko sto se jos neradi Igmanov stadion na Ilidži?
A kome da se gradi moj prijatelju? Prosjek jedne nase tekme u premier ligi je 2.000. Ovo u BL ce biti super, mada sam ja misljenja da se ovaj stadion samo treba napucati do bola, i ono najvaznije natkriti istok. Ne vidim svrhu prosirenja kada nemamo gledalaca za to. Logicnije mi je srediti do da je sve za 10, po UEFA standardima a ne graditi, pa da se kasnije nema za odrzavanja.
U potpunosti se slazem jarane, bolje stadion napucati da bude bas ono evropski, pa nek prima 10-ak hiljada, nego praviti da prima 25-30 hiljada, a prosjek zalostan. Kad smo vec kod off topica, to jest priuce o Crvenoj Zvezdi, zalosno je da za jedan Beograd dodje na tekmu nekih 5 milja, a onoliki grad, jos sad prave stadion onakav, na kojem ce biti ta smijesna cifra, osim kad je derbi ili repka.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 apr 2012, 20:27

To sto je on stavio projekt Zvezde nije problem, problem je sto je stavio samo link i nista vise. Ja sam u vise navrata stavljao stadione koji nisu iz BiH i davao primjere, usporedbe i slicno i meni nitko nije prigovorio, vec su ljudi raspravljali o tome. Meni ne smeta Zvezda, taj projekt je jako zanimljiv, al ako ga je stavio na ovu temu trebao je napisat neki svoj tekst u kojem pise razlog postavljanja, tj. usporedbu tog projekta Zvezde i nekog stadiona iz BiH. Npr. mogao je napisat kako ce Zvezda to vrlo vjerovatno realizirat, a projekt Grbavica propada u vise navrata. I ja bi mozda nekad postavio taj stadion i projekt da on nije, al bi obrazlozio, kao sto sam i prije par dana postavio rekontrukciju Caira, stadiona iz Nisa i dao usporedbu da je jako slican onom u Tuzli, a ovaj iz Tuzle se par godina gradi jedna tribina dok je Cair nikao za godinu i za 5 mjeseci ce bit uredjen cijeli osim zapadne tribine za koju nema para.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2012, 20:29

Očito samo Kinezi mogu ući i graditi stadione i slične projekte, nitko više. Pogledajte samo koliko su stadiona kineske firme izgradile u Africi, Mozambik, Kenija, Namibija... A kako su sada najavili ogromna ulaganja u ovaj dio Europe, možda bi se kod njih moglo zatražiti novac za izgradnju stadiona u Sarajevu.
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2012, 21:49

Inače, evo malo slika iz Tomislavgrada, gdje se gradi odličan stadion. Travnjak je u odličnom stanju, a tribina koja se gradi nasuprot postojeće će ovaj stadion učiniti najboljim u ovom dijelu države, imat će i krov. Nadam se da će moje Livno jednom imati barem nešto ovako. Žao mi je što nema forumaša otamo da nam malo bolje prate izgradnju ovoga (nema ih čak ni na popularnom skyscrapercityju). Inače, ukupna cijena radova na ovoj tribini i uređenju popratnih objekata će biti 526.000 KM, uz potpuno financiranje od strane Općine. Kapacitet bi trebao biti oko 1.500 mjesta.

postojeća tribina
slika

slika

tribina u izgradnji
slika
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 apr 2012, 22:26

badblueboylivno je napisao/la:
tribina u izgradnji
slika
Ocel ova tribina bit duz cijelog terena il ce ipak na moje razocaranje ostat ovako kratka, tj. nekih 30-40 metara nako od oka?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2012, 22:33

Ostat će takva, možda jednom bude i proširena, mada nema potrebe... osim ako Duvno ne doživi baby boom. :D
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.