FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Avatar
corleone87
Postovi: 2344
Pridružen/a: 30 jun 2012, 08:47
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2012, 20:51

ma neka pada koliko hoce ja cu u utorak u 21:00 biti na jugu i navijati iz sveg glasa pa makar se i razbolio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

JedanDevetDvaJedan
Postovi: 4
Pridružen/a: 19 jul 2012, 20:04
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JedanDevetDvaJedan » 21 jul 2012, 20:54

Igraci, a boga mi i ostali trebaju biti svjesni koji nas uspjeh ceka ako prodjemo ove "levate". Prvo, dolazimo do Salzburga gjde bas i nemamo neke sanse za prolaz, a samim tim dolazimo do 4. pretkola europske lige. Steta je propustiti ovu priliku jer se fkt uz zelju moze doci do uspjeha.

Sanajao sam tri gola, pa pa paranojaa

Avatar
Ultras1921
Postovi: 925
Pridružen/a: 10 jul 2012, 23:43
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 21 jul 2012, 20:55

Elegant je napisao/la:U utorak najavili kisu. :|
Pitari prodju po kisi uvijek. E pa i mi cemo!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Avatar
ZZtop10
Postovi: 2509
Pridružen/a: 09 jul 2012, 22:25
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 21 jul 2012, 20:58

i Čelika smo dobili 3:0 po kiši :D :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Avatar
iskratel
Postovi: 314
Pridružen/a: 26 jun 2012, 10:17
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iskratel » 21 jul 2012, 20:59

A mi Triglav 8:0 uuuuuu :D

Avatar
AeGon099
Postovi: 1031
Pridružen/a: 05 nov 2011, 21:21
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 21 jul 2012, 21:01

sa olimpikom smo odigrali bez golova kad je kiša padala :cry: :cry:
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 22 jul 2012, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.

ninox
Postovi: 94
Pridružen/a: 10 jul 2012, 15:25
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ninox » 21 jul 2012, 21:13

iskratel je napisao/la:A mi Triglav 8:0 uuuuuu :D

A naš trener ima više kose nego vaš!!!

Avatar
black64
Postovi: 700
Pridružen/a: 18 jul 2011, 14:37
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black64 » 21 jul 2012, 21:13

imam dobar predosjecaj :D
pa kad zagrmimo pa pa parnojaaaaa

BlingBling
Postovi: 189
Pridružen/a: 28 sep 2010, 20:06
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlingBling » 21 jul 2012, 21:25

S kim igramo kad prodjemo Salzburg?
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Avatar
corleone87
Postovi: 2344
Pridružen/a: 30 jun 2012, 08:47
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2012, 21:27

BlingBling je napisao/la:S kim igramo kad prodjemo Salzburg?
prvo moramo proci Maribor pa cemo onda pricati o Salzburgu/Dudelngeu ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Avatar
plava grbavica
Postovi: 101
Pridružen/a: 22 okt 2010, 13:00
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plava grbavica » 21 jul 2012, 21:28

Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...
Stanic:Mrtvi prosjek.

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S
bolje da se nisi ni prijavljivao na forum. mi smo ovdje svi uglavnom ljudi koje vole želju i znamo koliko nam je bitan amar i uz njega smo. u mariboru glavni razlog poraza je što nismo imali sreće. realno je trebalo biti 2 1 za njih a da smo mi imali iole njihovu sreću možda bi se završilo i nerješeno i sad bi bila skroz druga priča, zato molim te prestani lupetati gluposti. ne trebaju nam taki pljuvači kao ti.

FredPerry123
Postovi: 41
Pridružen/a: 13 jul 2012, 16:35
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FredPerry123 » 21 jul 2012, 21:38

Braćo, muči se Maribor sa ovim Koperom...ima nade, biće izmoreni ;)
1921

Cuspajz
Postovi: 899
Pridružen/a: 30 dec 2009, 20:41
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cuspajz » 21 jul 2012, 21:44

koper sa 10 igraca brani 0 0 bez problema ,maribor kao i protiv nas nezna ni sta igraju ali im nista ne prolazi ,imam osjecajda bi se ova ekipa pogubila kad bi rano primili gol pogotovo jer nisu navikli na atmosferu ,nadam se da igraci gledaju utakmicu i nek vide ko ih je dobio 4 razlike ,ocekujem da ginu do zadnjeg atoma snage za plavi dres

FredPerry123
Postovi: 41
Pridružen/a: 13 jul 2012, 16:35
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FredPerry123 » 21 jul 2012, 21:51

Ako popunimo stadion i zabijemo im brz pogodak, imamo velike šanse.
1921

mmmirza
Postovi: 656
Pridružen/a: 01 jul 2010, 21:39
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mmmirza » 21 jul 2012, 21:52

corleone87 je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:S kim igramo kad prodjemo Salzburg?
prvo moramo proci Maribor pa cemo onda pricati o Salzburgu/Dudelngeu ;)
S TRAVNIKOM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D

Avatar
iskratel
Postovi: 314
Pridružen/a: 26 jun 2012, 10:17
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iskratel » 21 jul 2012, 22:03

FredPerry123 je napisao/la:Braćo, muči se Maribor sa ovim Koperom...ima nade, biće izmoreni ;)
Več rekao prije. 7 prvotimaca Maribora, koji če igrat protiv Željota, nije igralo danas.

A ruku na srce, trebat če vam puno sreče i nade, da nešto pokažete. I ovaj Koper danas pokazao više protiv druge momčadi Maribora, nego vi protiv nas. Osim ove ogromne sreče i jedine prilike iz koje ste dali gol, nula od nule.

harson
Postovi: 57
Pridružen/a: 05 dec 2011, 18:57
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harson » 21 jul 2012, 22:07

ZZtop10 je napisao/la:i Čelika smo dobili 3:0 po kiši :D :D
protiv celika je kisa pala u drugom poluvremenu i prije utakmice

FredPerry123
Postovi: 41
Pridružen/a: 13 jul 2012, 16:35
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FredPerry123 » 21 jul 2012, 22:13

iskratel je napisao/la:
FredPerry123 je napisao/la:Braćo, muči se Maribor sa ovim Koperom...ima nade, biće izmoreni ;)
Več rekao prije. 7 prvotimaca Maribora, koji če igrat protiv Željota, nije igralo danas.

A ruku na srce, trebat če vam puno sreče i nade, da nešto pokažete. I ovaj Koper danas pokazao više protiv druge momčadi Maribora, nego vi protiv nas. Osim ove ogromne sreče i jedine prilike iz koje ste dali gol, nula od nule.
Hvala Allahu imamo nadu i podršku, samo je još na igračima da pokažu kako ustvari igraju :!:
1921

Avatar
Minhi
Postovi: 282
Pridružen/a: 07 mar 2012, 13:59
Lokacija: TZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minhi » 21 jul 2012, 22:47

Pa pa paranojaaaaa, sanjao sam sva tri gola,
Pa pa paranojaaaaa, **** Zeljo maribora....
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

harson
Postovi: 57
Pridružen/a: 05 dec 2011, 18:57
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harson » 21 jul 2012, 22:50

Minhi je napisao/la:Pa pa paranojaaaaa, sanjao sam sva tri gola,
Pa pa paranojaaaaa, **** Zeljo maribora....
de postavi klipove da vidim kako to izgleda nevljerujem dok nevidim :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Online

Trenutno korisnika/ca: Sarun, theKuPuS i 32 gosta.