SamoZeljo je napisao/la:JTS je napisao/la:gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
Na klupu komotno moze John Guidetti. Momak zasluzuje cak i vise od klupe.
Tevez, Dzeko i Aguero nisu igraci za klupe. Ako vec nema mjesta za trojicu (a nema), nek proda jednog.
a gledaj, ako imaš tri world-class napadača, zašto bi se odrekao bilo koga od njih? Cityu ne trebaju novi napadači, nego novi sistem igre, bolje rotiranje igrača, trener psiholog .. a ne kao Mancini, izabere 11 igrača, tu i tu formaciju i ajte igrajte

kad bi Pellegrini našao modul za Edina, ovaj bi hladno trpao 20+ po sezoni
ipak se nadam da bi ga Jozo mogao dovest', al' dabogda šćeri
calcio je napisao/la:JTS je napisao/la:
gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
City je ovaj prelazni rok odlicno poceo, dovode bocne igrace i pojacali su sredinu sa Fernadinhom. To je ono sto im je falilo prosle sezone. Nijedan napadac im se nije nadavao golova ali nije to zato sto imaju lose napadace nego sto melju loptu po sredini i tesko stvaraju prilike. Igru po bokovima nisu nikako ni imali. Njima bi ustvari dovoljni bili Aguero i Dzeko, plus neki manje dokazan napadac koji nece u sred sezone otici igrati golf iz protesta sto je na klupi. Ali ne, oni su City, seikov dzep nema dna, tako da ce vjerovatno dovesti jos par WC napadaca i sve ih staviti na klupu. Ima se, moze se.

što se tiče taktike, slažem se .. Jesus Navas je prodoran, sad će i David Silva igrati bliže golu jer su doveli Fernandinha da čini par sa Toureom, itd .. napadači su im odlični, al' trebala im je igra preko bokova, previše su ovisni o Davidu Silvi, a Nasri je bio užasan, nije ni čudo da su napadači imali loš učinak .. ja bih ipak volio da dovedu još jednog klasičnog krilnog igrača, trkača, npr. Di Maria