Fergie vam kaže

Mislite da možete bolje? Izvrstan ste poznavalac situacije u bh. sportu, ali niko, pa čak ni SportSport.ba ne želi da objavi vaš stav? Ovo je vaša rubrika.
Avatar
azTer
Postovi: 2023
Pridružen/a: 09 okt 2011, 23:22
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la azTer » 23 feb 2013, 14:53

Sportfanatik je napisao/la:prestao je sa zayebancijom, počeo je čitati više, na svako gostovanje nosio je Bibliju. Sve mu se vratilo s prstenom.
:lol: :lol: kakva zamjena teza

FOURTHOFFICIAL
Postovi: 3249
Pridružen/a: 12 feb 2013, 19:40
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 mar 2013, 19:43

Odavno već ništa nije pisao, a volio bih da jeste. Stvarno zna čovjeka nasmijat, alal mu vjera :)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Avatar
Sportfanatik
Postovi: 3271
Pridružen/a: 03 dec 2012, 22:56
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la Sportfanatik » 12 apr 2013, 00:49

1.sat u školi smo uvijek imali najbolju profesoricu. Ma koga zavaravam, najljepšu. Uvijek sam bio napaljen kada bi ona dolazila, provokativno obučena, uvijek u miniću, uvijek u nekoj pripijenoj majici kojom bi izbacila naprijed svoje loptice. Kakva bomba. Mačka nad mačkama. Kad je ona ušla u razred tu se ni muha nije čula. Ne zbog toga što je bila stroga. Naprotiv.

Kako nikad nije nosila kemijsku uvijek je bilo sprintanje ko će joj je prvi donijeti. Ko joj donese prvi kemijsku taj je heroj toga dana i hvali se i prca ostale. Ostali samo tupo gledaju u pod i slušaju naslađivanje junaka. Svi znaju da je sutra nova šansa za junačenje.

Bio je ponedjeljak. 1.sat, 1.smjena. Svi još u polusnu, prepričavanju barenja od vikenda i subote, prepričavanje padova na kladari, hvaljenje onih rijetkih koji su dobili. U tom trenutku ulazi ONA, najljepša žena na svijetu. Ljepotica. Miss svijeta za 10 godina uzastopno. Točka. Iako je bila debela zima, nije odustajala od svoga stila odijevanja, dakle duboki dekolte i minić. Muk u razredu, naravno od strane muških. Cure su uvijek govorile kako možete vidjeti nešto u njoj, em je mršava, em ružna, em ovo em ono. Mada i one su znale da to nije istina i da su u zabludi.
Tijek sata je bio dosadan, kome se da slušati neke gluposti na samom početku tjedna. U jednom trenutku profesorica pozva moje ime a nije ispitivanje. Ozario sam se, o ovome sam sanjao cijelu srednju i napokon je došao taj trenutak. Jedva sam prozborio: Molim? Hoćeš li poslije sata sa mnom otići u kabinet po stare knjige i ponijet ih do zbornice? Nisam je ni slušao samo sam rekao Hoću, a tek kasnije sam skontao o čemu je riječ. Dobro barem ću biti nasamo s njom, pomislih.

I tako dođe kraj sata vrlo sporo jer sam ga iščekivao. Napokon se oglasi zvono. Pomislih napokon, konačno. Pođoh za profesoricom. Išao sam iza nje i gledao joj u savršene guzove koji su bili perfektni. Nijedna manekenka nema takve. Kako su se savršeno vidjeli kroz minicu. Napokon smo došli do kabineta. Ušli smo i bilo je u njoj jako mračno, jedva su se obrisi ljudi vidjeli.
Upali svjetlo molim te - reče profesorica. Upalih i svjetlo obasja cijelu učionicu, a profesorica je nešto tražila po ormaru. Odjednom se sage i otvori neku ladicu na dnu ormara a meni u prvi plan iskočiše njezine dvije loptice. Dvije savršene. Ma znate na što mislim. Kako mi se dizao u gaćama, ludio sam. U tom trenutku se okrenu i poče tražiti s druge strane, minica se podignu i otkri previše. Samo tangice koje su razdvajale dva savršena guza.
U tome trenutku se profesorica naglo okrenu prema meni i poče mi se smješiti. Napalio si se jeli mali? Ajde skidaj gaće, ajde ajde brže. Postavio sam svjetski rekord i počne mi ga najljepša žena svijeta pušiti. Najbolje iskustvo ikad. Najbolje. Baš je uživala u pušenju, bila je jako napaljena. U to me je legla na pod, kontrolirala je svakim mojim pokretom.

Uživao sam, nisam vjerovao da se ovo događa meni. Yebem najbolju profesoricu, san svakoga muškarca u gradu. I taman kada sam trebao svršiti, kako samo stenje, čuh riječi ajde ustaj. Odmah ustaj, neću te više zvati kretenu.
Sestra me budila, trebalo je ići u školu i gledati najveći garib od profesorice
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

FOURTHOFFICIAL
Postovi: 3249
Pridružen/a: 12 feb 2013, 19:40
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 17 apr 2013, 22:10

Pa et haj, more proci. :lol: :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Avatar
Cautinho
Postovi: 7247
Pridružen/a: 29 jan 2012, 09:04
Lokacija: Područje visoke dominacije
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la Cautinho » 17 apr 2013, 22:31

Dobar si,samo imas puno ovih intimnih djelova...
Keep walking.

Avatar
Sportfanatik
Postovi: 3271
Pridružen/a: 03 dec 2012, 22:56
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la Sportfanatik » 23 okt 2013, 00:45

Bilo je to ljeto prije polaska u srednju školu. Na ljetovanje na Makarsku rivijeru pošao sam s mamom i mlađom sestrom kojoj je tada bilo 20.god. Nakon cjelodnevnog kupanja i sunčanja po plaži navečer smo izašli prošetati gradom i sjesti na večeru u jedan restoran. Bilo je dosta zanimljivo jer su stol do nas bili neki Talijančići, njih trojica, koji su stalno pogledavali prema našemu stolu. U jednom trenutku do našeg stola dolazi konobar i govori nam da nam Talijani šalju piće. Meni je u tom trenutku bilo stvarno neugodno a mama i sestra su bez imalo ustručavanja naručile jackie colu i to duplu.

Mama mi je bila prava krasotica, svi su me u razredu zadirkivali jer je bila stvarno lijepa, pravi primjer milfa. U nekim trenucima u kući me je stvarno napaljivala pa sam i drkice na nju bacao. Stvarno sam bio izvan sebe u tim trenucima. Sestre su od mame naslijedile ljepotu, sve su mamina slika i prilika.

Nastavak za stolom je za mene bio poprilično neugodan. Mama, da ispadne pristojna, pozvala ih je za stol što su ovi bez razmišljanja prihvatili. Tako neko vrijeme se vodila normalna konverzacija za stolom, standardna priča, uobičajena. Mama je dobro znala engleski tako da nije bio problem u sporazumijevanju. Nakon nekog vremena, Talijani pozovu mamu i sestru u šetnju po plaži. Mama i sestra, vidno pijane, bez razmišljanja pristanu na to. Mama mi uvali 100kn za sladoled i pošalje me u sobu. Dok sam odlazio prema sobi bio sam izvan sebe. Kako to mogu napraviti, yebat se ko neke češke fufice s talijanskim manekenčićima. Ako je neko trebao yebat onda sam to trebao biti ja, ipak mi je 15.god i mislim da sam zreo za to.

Tu večer nisam mogao nikako spavati, odsluškivao sam zvukove neću li čuti ulazak u apartman. Negdje oko 4 sam utonuo u san. Osjetio sam zrake sunca na licu što me je probudilo. Pogledao sam na mobitel i vidio sam da je 9:20. Ništa se iz apartmana nije čulo, odlučio sam pogledat ima li koga. Nikog nije bilo. Da im nije što bilo pomislio sam. Bio sam šokiran, i dalje mi je na pameti bilo kako su to mogle učiniti.

Odlučio sam otić na kavicu, malo razbistriti misli. I tako dok sam pio kavicu i listao tisak na plaži sam primjetio mamu i sestru kako su vrlo "prisne" s Talijančićima, njih trojica i nje dvije. Nevjerojatno. Odlučio sam otići do njih i sve im yebat po spisku jer su nje dvije katastrofa kad sam u tom trenutku osjetio snažnu bol u nozi.

Tupa bol koja mi je kao zvono zvonila u nozi. Grč. Yebem mu mater okle ga sad, zacrnilo mi se pred očima, bilo je gadno. Kad sam sljedeći put otvorio oči bio sam u nekoj sobi, sve je oko mene bilo prozračno i fino. Shvatio sam da je to moja soba. A nakon nekog vremena svatio sam da sam sve samo sanjao. Bože, Bože. Mamu i sestru zbog toga sna 3 dana nisam mogao pogledati u oči
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Avatar
UnitedWA
Postovi: 1956
Pridružen/a: 03 sep 2013, 00:58
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la UnitedWA » 23 okt 2013, 02:11

Mlađa sestra 20 godina, on 15 godina :mrgreen:

Avatar
Sportfanatik
Postovi: 3271
Pridružen/a: 03 dec 2012, 22:56
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la Sportfanatik » 23 okt 2013, 08:27

UnitedWA je napisao/la:Mlađa sestra 20 godina, on 15 godina :mrgreen:
Ima i starija od te
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Avatar
Cautinho
Postovi: 7247
Pridružen/a: 29 jan 2012, 09:04
Lokacija: Područje visoke dominacije
Kontakt:

Re: Fergie vam kaže

Post Postao/la Cautinho » 23 okt 2013, 11:18

Daj sliku mame i seke.
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “Kolumne čitalaca”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.