RK Vitez

Odgovori
Avatar
nkvitez
Postovi: 830
Pridružen/a: 12 nov 2011, 11:23
Kontakt:

RK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 03 mar 2012, 13:31

Rukometni Klub "Vitez" trenutno se takmici u 1. ligi Bih- Jug.


U zaostaloj utakmici 10. kola Prve rukometne lige BiH, sastav Viteza slavio je pobjedu nad rukometašima Veleža rezultatom 24:20, što im je osiguralo mirnu zimsku pauzu. Naime, nakon odigranih svih 11 kola jesenjeg dijela natjecanja, Vitez je drugi i na tom mjestu će dočekati proljetni dio natjecanja.

Jučerašnja utakmica bila je neizvjesna i napeta. Vratari obje momčadi bili su sjajni, ali u trenutcima kad se utakmica odlučivala fenomenalan je bio vratar domaćina Štrbac, obranivši između ostalog čak četiri sedmerca, što je donijelo prednost Vitezu. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, igralo se gol za gol, a na predah se otišlo rezultatom 13:13. U 45. minuti Vitez je poveo 21:15, no u nastavku susreta čak 10 minuta ne postiže pogodak, pa Velež dolazi na samo minus dva (21:19). Ipak, u završnih 5 minuta, naši momci dolaze do pobjede, čime su okrunili odličan prvi dio natjecanja.

Najefikasniji kod Viteza bio je Jezerčić sa 11 zgoditaka, a 5 je postigao Staničić. Kod Veleža su Korjenić, Demirović i Šapuh postigli po 5 zgoditaka.

Natjecanje u Prvoj ligi BiH nastavlja se krajem drugog mjeseca naredne godine, a Vitez u dvanaestom kolu dočekuje Igman. Značajno je spomenuti i veliki broj gledatelja koji su i pored još uvijek „ledene sportske dvorane“ u velikom broju pohodili ovaj meč. Rukometaši Viteza su im se na najljepši način odužili i svojom sjajnom predstavom najavili vrlo zanimljive utakmice u drugom dijelu sezone.

Poredak nakon jesenjeg dijela natjecanja:

1. Čapljina 31
2. Vitez 22
3. Željezničar 21
4. Izviđač II 21
5. Borac 21
6. Iskra 21
7. Velež 19
8. Međugorje 15
9. Igman 10
10. Dobrinjac 9
11. Turbina 6
12. Sloga 0

Avatar
nkvitez
Postovi: 830
Pridružen/a: 12 nov 2011, 11:23
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 03 mar 2012, 13:37

Nakon vrlo dobrih igara u jesenjem dijelu natjecanja i osvojenog drugog mjesta u Prvoj ligi BiH, rukometaši Viteza u subotu nastavljaju s odigravanjem prvenstvenih susreta.

Dvanaesto kolo u Vitezu donosi gostovanje RK ''Igman'' s Ilidže, momčadi koja nakon prvog dijela natjecanja zauzima deveto mjesto, što naše rukometaše, ali i publiku ne smije zavarati, jer ovaj klub u nastavak natjecanja ulazi s nešto osnaženim igračkim kadrom.

Igman je klub koji lani nije doputovao u Vitez, a kao razlog naveli su strah od osvete Viteza zbog boksačkih startova i verbalnih uvreda od strane igrača i stručnog stožera Igmana, u utakmici kada je Vitez gostovao na Ilidži 2010. godine. Jesenas na gostovanju Vitez nije imao nikakvih problema, utakmica je završena rezultatom 24:24.

Iz RK ''Vitez'' gostima obećavaju fer i sportsku atmosferu, a gledateljima maksimalno zalaganje na terenu kako bi i dalje ostali prvi pratitelji lidera, momčadi Čapljine.

Utakmica se igra u subotu, 3. ožujka, s početkom u 17,00 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu.

Avatar
Edward
Postovi: 57
Pridružen/a: 30 jun 2011, 09:33
Lokacija: Erm, the north west!
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la Edward » 04 mar 2012, 10:42

^RK Vitez je uvijek bio primjer nesportskog ponašanja. Čuj strah. :roll:
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

Avatar
nkvitez
Postovi: 830
Pridružen/a: 12 nov 2011, 11:23
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 04 mar 2012, 11:40

proslu sezonu su oni njih istukli,zato suti ;) Svaka ekipa koja je gostovala u Vitezu uvijek je toplo docekana.

Avatar
Edward
Postovi: 57
Pridružen/a: 30 jun 2011, 09:33
Lokacija: Erm, the north west!
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la Edward » 04 mar 2012, 12:30

^Uvijek? :mrgreen:

Mogu navesti minimalno 3 incidenta izazvana u Vitezu u proteklih 4/5 godina.
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

Avatar
nkvitez
Postovi: 830
Pridružen/a: 12 nov 2011, 11:23
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 04 mar 2012, 14:03

Edward je napisao/la:^Uvijek? :mrgreen:

Mogu navesti minimalno 3 incidenta izazvana u Vitezu u proteklih 4/5 godina.


Napisi slobodno.ti ocito imas nesto protiv ovog kluba :)








Premijerni nastup rukometaša RK Viteza u drugom, proljetnom dijelu Prve Federalne lige Jug završen je neriješenim rezultatom u susretu sa rukometašima Igmana sa Ilidže. Oslabljeni nemogućnošću redovitog treniranja u svojoj dvorani u pauzi između dvaju dijela prvenstva i ozljedama pojedinih igrača, viteški rukometaši, iako domaćini u ovom susretu, a i daleko bolje plasirani na tablici, te samim tim i proglašavani blagim favoritom, nisu uspjeli pronaći pravi ritam igre i zaustaviti pomlađenu i razigranu momčad gostiju s Ilidže.

Susret je završen rezultatom 22:22, uz propušten posljednji napad Vitežana, koji iz izgledne prilike nisu uspjeli poentirati, zahvaljujući odličnom vrataru gostiju, koji je bio jedan od istaknutijih igrača susreta. Ono što sigurno može veseliti poklonike rukometa u Vitezu je činjenica da je susret odigran pred stotinjak navijača, koji su se, očigledno, poželjeli dobrog rukometa. Važno je podsjetiti kako je i prvi dio prvenstva, kad su Vitežani gostovali na Ilidži također završen neriješenim rezultatom, nakon čega je počelo značajno podizanje forme koje je dovelo do druge pozicije na tablici Prve Federalne rukometne lige Jug.

Nadamo se, kako je će ova rezultatska repriza značiti i reprizu dobrih nastupa Vitežana u narednim susretima, Prvi nastup čeka ih već ovog vikenda, na gostovanju u Sarajevu, kod momčadi RK „Dobrinjac"

Avatar
Edward
Postovi: 57
Pridružen/a: 30 jun 2011, 09:33
Lokacija: Erm, the north west!
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la Edward » 04 mar 2012, 20:45

^Naravno da imam problem prema vašem klubu, jer ste RK Iskru uvijek dočekivali veoma nekorektno.
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

Avatar
nkvitez
Postovi: 830
Pridružen/a: 12 nov 2011, 11:23
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 14 mar 2012, 12:24

Iako bi krajnji rezultat 31:25 (16:13), eventualno mogao sugerirati nadmoć domaćeg sastava, to u slučaju rukometnog susreta između domaćeg sastava RK Dobrinjac i gostujućih rukometaša RK Viteza, niti izbliza nije točno.

Naime, prema svemu prikazanom, rukometaši Viteza su odigrali i više nego dobru utakmicu u kojoj su svi članovi pomlađenog sastava dobili svoju minutažu i znalački je iskoristili. Igrački, Vitežani su parirali domaćinima, ali su stalne sudačke pogreške (ako se o pogreškama može govoriti) i u pojedinim trenutcima otvorena pristranost domaćinima, rezultirali brojnim isključenima Vitežana i davanjem „vjetra u leđa" domaćim rukometašima u ključnim trenucima igre. No, iako poraženi na ovom gostovanju, Vitežani mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i činjenicom da u prvom timu, pored već standardno pouzdanih i kvalitetnih igrača, svoje mjesto već pronalaze i mlađi igrači kadetskog sastava.

Vitežani su porazom na Dobrinji, tako, u prva dva odigrana kola Prve rukometne lige FBiH Jug osvojili tek jedan bod, i to u premijernoj utakmici prvenstva, kad su kao domaćini odigrali neriješeno protiv RK „Igman" sa Ilidže. I igrači i rukovodstvo kluba se slažu u jednom – to ni izbliza nije odraz stvarne kvalitete koju klub posjeduje.

To bi trebala pokazati već naredna utakmica u Vitezu, u kojoj RK Vitez dočekuje svoje stare „mušterije" – susjede iz travničkog „Borca". U svakom slučaju, ljubitelje rukometa i sporta uopće, u Vitezu očekuje još jedna istinska rukometna fešta.

slucajniprolaznik
Postovi: 47
Pridružen/a: 20 mar 2012, 14:23
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la slucajniprolaznik » 26 mar 2012, 13:55

Kako prođe rukometna fešta u Vitezu protiv vaših "mušterija" ?

FanVitez
Postovi: 953
Pridružen/a: 19 jul 2013, 09:07
Kontakt:

Re: RK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 22 jan 2014, 00:45

ANTONI MAGERL: Rad i trud se isplatio, postao kadetski reprezentativac BiH on Januar 21, 2014



Antoni Magerl je rukometaš Viteza i povremeni rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Veliki potencijal i talenat se krije u ovom mladom pivotu, što su potvrdili i mnogi velikani bh.rukometa poput Jasmina Mrkonje, Dragana Markovića, nekih reprezentativaca BiH Vladimira Vranješa, Toromanovića, Burića itd…

Da postoji veliki potencijal u ovom mladiću dokaz je i to da je za samo tri godine treniranja u RK Vitez, koji se takmiči u II rukometnoj ligi BiH, uspio privući pažnju na sebe nekoliko klubova iz Premijer lige kao i selektora Mrkonje. Stalni je učesnik ljetnog kampa upravo selektora kadetske reprezentacije Jasmina Mrkonje, a što se kaže u našem narodu ” tamo ne može svako upast” .

Antoni je rođen 13.6.1996 godine. Od malih nogu se počeo baviti sportom, ali rukomet mu je kako je i sam rekao privukao najveću pažnju i uživa u igri. Veoma je brz, okretan i jak igrač, što se vidi po njegovom zalaganju na svakodnevnim treninzima i utakmicama. Jedno vrijeme je čak igrao i na desnom krilu zbog nedostatka igrača na toj poziciji u klubu.

Ovom mladom pivotu RK Vitez i kadetske reprezentacije BiH želimo puno sreće u nastavku njegove karijere, te da što prije se učvrsti u reprezentaciji što će značiti i daleko bolju karijeru.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.