NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 01:11

Pa dobro ali evo kad pogledas on je tu gotovo u rangu Montane, Marina i ispred Elwaya. Znaci vrhunski je QB Eli, tu nema dileme...

Ja to gledam kroz 2 SB, znaci kad bi se to vagalo ta dva SB vrijede nego svaka pobjeda u 4q/ot regularne sezone..Jer je Ilija ulazio u PO sa slabim rekordima dva puta :mrgreen:

Mada ne kazem nista protiv Bradya, covjek je velicina ali morao je uraditi vise u zadnjih 10 godina jer je dosta vremena imao dobre ekipe, jednostavno je morao i mislim da je dosta vremena igrao bez emocija i spusteno. QB sa takvim kvalitetom je morao samo imati malo vise duha..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2014, 01:26

tuzlak1987 je napisao/la: Ja to gledam kroz 2 SB, znaci kad bi se to vagalo ta dva SB vrijede nego svaka pobjeda u 4q/ot regularne sezone..Jer je Ilija ulazio u PO sa slabim rekordima dva puta :mrgreen:
Pa po meni ne vrijede (jer mora biti konstantan, a on to nije), i nije on jedini zaslužan za taj SB, odbrana ih nosila većim dijelom i u jednom i u drugom PO runu.

Brady i Peyton uvijek ispred Ilije što se tiče clutcha (a općenito da ne pričamo), pogledaj šta je ove sezone radio, koliko je tijesnih tekmi riješio u našu korist, dok je Ilija bacao INT za INT :mrgreen:

Ne dovodim u pitanje njegove kvalitete, sigurno u top 10 QB danas, neki bi rekli i u top 5 :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 jan 2014, 01:30

Ono kad udjes na forum, vidis da se ponovo raspravlja na temu, tomica-Peyton???! razocaras se i razgulis ! :o
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2014, 01:32

Mig_Mig je napisao/la:Ono kad udjes na forum, vidis da se ponovo raspravlja na temu, tomica-Peyton???! razocaras se i razgulis ! :o
Nije uopće o tome. Pročitaj malo bolje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 01:37

Dobro svako ima svoje misljenje, po meni vrijede svakog poraza zadnjih godina. jer se uvijek gleda prvi, a drugi ne :mrgreen: Ta jedna utakmica po meni vrijedi vise od citave sezone..

Iliju ove godine ne mogu da pojasnim, jednostavno citava ekipa je lose igrala. Reciveri nisu bili zainteresovani da igraju u punom kapacitetu. Otisao 5 TE u pet godina, otisao Osi. Jos su sporo usli u sezonu i nakon onog nije bilo povratka, mada mislim da ce ove godine da se vrate jaci..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jan 2014, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 jan 2014, 01:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Ono kad udjes na forum, vidis da se ponovo raspravlja na temu, tomica-Peyton???! razocaras se i razgulis ! :o
Nije uopće o tome. Pročitaj malo bolje ;)
;) Povrsno sam citao, al siguran sam na cemu ce da zavrsi ! :roll:
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2014, 02:08

tuzlak1987 je napisao/la: Dobro svako ima svoje misljenje, po meni vrijede svakog poraza zadnjih godina. jer se uvijek gleda prvi, a drugi ne :mrgreen: Ta jedna utakmica po meni vrijedi vise od citave sezone..
Ti bi znači prihvatio neigranje u PO i 10 god zaredom, samo da osvojiš SB onu 11 :mrgreen:
tuzlak1987 je napisao/la:Iliju ove godine ne mogu da pojasnim, jednostavno citava ekipa je lose igrala. Reciveri nisu bili zainteresovani da igraju u punom kapacitetu. Otisao 5 TE u pet godina, otisao Osi. Jos su sporo usli u sezonu i nakon onog nije bilo povratka, mada mislim da ce ove godine da se vrate jaci..
Ma dobro, ove god je bio baš raspad kod vas, počevši od odbrane pa nadalje, mada imate finu osnovu, sad popunit neka mjesta kroz draft, ne treba vam puno, vjerujem da će se Ilija uhavizati :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 jan 2014, 14:26

[youtube][/youtube]

beton hehehhehehe
Semper Fidelis

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 30 jan 2014, 17:59

http://grantland.com/features/a-tale-of-two-cities/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjajan tekst.
RIP CITY!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 31 jan 2014, 18:10

Prosle sedmice radio stanice u Denveru su odlucile da nece pustati pjesme bendova iz Seattle-a prije SB. Odgovor radio stanica iz Seattle-a je bio da oni zele bas suprotno tj. da pustaju pjesme izvodjaca iz Denvera.
Problem je nastao jer nisu mogli naci nista dostojno da puste u eter! :D
http://www.coloradoan.com/article/20140 ... -Bowl-week

No Contest !!!!

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 jan 2014, 19:11

Pro football is the most popular sport in America for at least the 30th straight year.

That's according to a survey taken this month by the Harris Poll, which has been asking adult fans, ages 18 and over, about their favorite sport since 1985.

In 2014, 35 percent of fans call the NFL their favorite sport, followed by Major League Baseball (14 percent), college football (11 percent), auto racing (7 percent), the NBA (6 percent), the NHL (5 percent) and college basketball (3 percent).

In 1985, the first year the poll was taken, the NFL bested MLB by just one percentage point (24 to 23 percent), but since then interest in baseball has fallen while the NFL has experienced a huge rise in popularity.
Grbavica naš je Hram!!!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 jan 2014, 19:17

JoeCelt je napisao/la:Prosle sedmice radio stanice u Denveru su odlucile da nece pustati pjesme bendova iz Seattle-a prije SB. Odgovor radio stanica iz Seattle-a je bio da oni zele bas suprotno tj. da pustaju pjesme izvodjaca iz Denvera.
Problem je nastao jer nisu mogli naci nista dostojno da puste u eter! :D
http://www.coloradoan.com/article/20140 ... -Bowl-week

No Contest !!!!

slika
Zbog ovoga je Seattle najlegendarniji grad na svjetu :!:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 31 jan 2014, 19:24

@Sheldon

Milijun posto si u pravu :mrgreen: 8-) ..
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 31 jan 2014, 20:18

[youtube][/youtube]

:D
RIP CITY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jan 2014, 21:33

slika :lol:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 01 feb 2014, 02:04

Sigurno je samo da ce Seattle imati daleko vise navijaca od Denvera na stadionu u nedjelju.
Danas sam poslovno bio u microsoftu i oni svi vec partijaju a ako u nedjelju bude slavlje u ponedjeljak se ne dolazi na posao. :)
I kod mene na poslu isto tako je "namignuto" da je u redu ako se u ponedjeljak bude odsutno! :D

Boeing unveils Seattle Seahawks 747 plane
http://www.foxnews.com/travel/2014/01/3 ... ashington/
slika
& :D
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 feb 2014, 23:42

On a potential team in Los Angeles: "I personally feel that we should have a team in L.A. Who the owner should be or whether a team moves there or whatever, I think it’s unfortunate that a generation of fans have grown up -- now it’s good for the New England Patriots because we have a lot of fans out in the L.A. market, but I don’t think it’s good for the NFL. We want young fans growing up rooting and having that commitment to a team."
Iskreno ovim boldiranim sam ostao iznenadjen...
Jos kada sam vidio da u LA-u ima 10-tak barova gdje se okupljaju navijaci Patriotsa, jos sam se vise iznenadio.
Znaju ljudi u LA-u sta valja :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 feb 2014, 01:15

Još malo do spektakla. Fakat ne znam za koga da navijam, it will be a game decision :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2014, 03:53

Manning ocekivano MVP, ali ga je neko zahebao i dao svoj glas Brady-ju, tako da Tomica i dalje jedini unanimous MVP - mediji i navijaci Donkeys-a se pojedose od muke. :D :D

Ostali dobitnici su:

Defensive Player of the Year - Luke Kuechly
NFL Coach of the Year - Ron Rivera
Offensive Player of the Year - Peyton Manning
Comeback Player of the Year - Philipp Rivers
Defensive rookie Award - Sheldon Richardson
Offensive rookie Award - Eddie Lacy
Walter Payton Man of Year honor - Charles Tillman
Play of the Year - Calvin Johnson catch vs. Bengals

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss ... ts-cover-3
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 feb 2014, 05:58

amerosm je napisao/la:
On a potential team in Los Angeles: "I personally feel that we should have a team in L.A. Who the owner should be or whether a team moves there or whatever, I think it’s unfortunate that a generation of fans have grown up -- now it’s good for the New England Patriots because we have a lot of fans out in the L.A. market, but I don’t think it’s good for the NFL. We want young fans growing up rooting and having that commitment to a team."
Iskreno ovim boldiranim sam ostao iznenadjen...
Jos kada sam vidio da u LA-u ima 10-tak barova gdje se okupljaju navijaci Patriotsa, jos sam se vise iznenadio.
Znaju ljudi u LA-u sta valja :D :D
To su primarno ljudi koji su odselili iz Bostona u LA.
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.