Borče je skautirao Nigeriju,od njega dovoljno...Ajax je napisao/la:drummer je napisao/la:Claus,koliko god zvucalo malo cudno ali Engleska reprezentacija je slabija od nase.![]()
Evo gore iznad 150 milja,plasman.A tamo sta uradimo.Postenije ne moze.
Ali dat Vahi milion za nesto sto mozda moze i Borce Sredojevic je ludost.
Dobrodosao Vaha ali daj popusta domovini,daj svoj doprinos,imas dovoljno para.![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- hogarstrasni
Ovaj krmak Hasic je jaran Susica i slicne bagre.
on je dao vjetar u ledja Idiotu, da svoje greske prelomi preko Dzekinih ledja...nemoj vise ovo spominjati molim te...
on je dao vjetar u ledja Idiotu, da svoje greske prelomi preko Dzekinih ledja...nemoj vise ovo spominjati molim te...
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Olicenje stanja u kakvom se nasa drzava nalazi,novinar za 100 maraka.hogarstrasni je napisao/la:Ovaj krmak Hasic je jaran Susica i slicne bagre.
Vidim kako je skautirao. Mozda smo i zato igrali bez ljevog beka. Nego najozbiljnije mene je strah da na kraju ne zavrsimo sa njim ili Jagodicem. Kao on je vec 10 godinu tu, itd ....1988risha je napisao/la:Borče je skautirao Nigeriju,od njega dovoljno...Ajax je napisao/la:drummer je napisao/la:Claus,koliko god zvucalo malo cudno ali Engleska reprezentacija je slabija od nase.![]()
Evo gore iznad 150 milja,plasman.A tamo sta uradimo.Postenije ne moze.
Ali dat Vahi milion za nesto sto mozda moze i Borce Sredojevic je ludost.
Dobrodosao Vaha ali daj popusta domovini,daj svoj doprinos,imas dovoljno para.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda cemo svi prizivat Susica zapamti to. I biti ce opet svakakvih 17,18 .... 23 igraca.
- anonymousHD
- Kontakt:
Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!
Samo Amar Osim!
Ja mislim da bi Vaha pristao na bar 100 000 manje nego sto prima u Alziru. A ako ne pristane onda nije nikakav patriota. Nije da nije zaradio dovoljno u karijeri.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
- hogarstrasni
Ako NFSBiH banda , banda jer jos nisu dokazali da su drugaciji, pokusa da nam uvali nekog "Sedojevica" ili slican skart, treba odmah u opsti bojkot reprezentacije . Dosta je vise kriminalaca !
Nadam se da ce ovaj portal, koji je najpopularniji, zauzeti malo konstruktivniji stav nego u posljednjih godinu, kada su kritike na racun korupcije bile usutkivane i cuvao se "mir u kuci"!
Nadam se da ce ovaj portal, koji je najpopularniji, zauzeti malo konstruktivniji stav nego u posljednjih godinu, kada su kritike na racun korupcije bile usutkivane i cuvao se "mir u kuci"!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 15:27, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
ti ozbiljan ilianonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!
- 1988risha
- Kontakt:
Kemal Hafizović bi bio najbolji izbor... Mada bi bio mali problem jer vodi zenički Rudar,trenutno...tale07 je napisao/la:ti ozbiljan ilianonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
anonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam uvek ozbiljan.tale07 je napisao/la:ti ozbiljan ilianonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!
Nama treba lud trener, trener koji će igračima ebat mater, koji neće biti pi.ka i koji neće dopuštati da mu igrači rade ovo što rade trenutno panju, Papetu.
Vaha ide u Tursku nakon SP, u Trabzonspor.
Ma facepalmaj ti koliko hoćeš, ovo što vi sada pišete, ja sam pisao pre 3-4 godine, pa ste i tada stavljali upravo takve slike, ebavali mi mater, govorili mi da sam glup, itd, a sada delite svi isto mišljenje kao i ja.
Skontajte da nemate para, da Vaha traži ogromne pare koje savez nema, trebaš druge alternative tražiti, a Amar je najbolje rešenje, a samo skontaj da mu je otac Ivica, koliko bi mu tek on pomogao u svemu tome.
bez uvrede ludji si mi ti od amara osimaanonymousHD je napisao/la:Ja sam uvek ozbiljan.tale07 je napisao/la:ti ozbiljan ilianonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!
Nama treba lud trener, trener koji će igračima ebat mater, koji neće biti pi.ka i koji neće dopuštati da mu igrači rade ovo što rade trenutno panju, Papetu.
Ma facepalmaj ti koliko hoćeš, ovo što vi sada pišete, ja sam pisao pre 3-4 godine, pa ste i tada stavljali upravo takve slike, ebavali mi mater, govorili mi da sam glup, itd, a sada delite svi isto mišljenje kao i ja.
Skontajte da nemate para, da Vaha traži ogromne pare koje savez nema, trebaš druge alternative tražiti, a Amar je najbolje rešenje, a samo skontaj da mu je otac Ivica, koliko bi mu tek on pomogao u svemu tome.
Najidealnija prilika da dovedemo Vahu. Ukoliko ne bude moguce, pod hitno angazovati Princa sa Neretve 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
evo jedan kvalitetan video i analiza uopstene situacije
http://www.cubis.ba/bolic-i-muharemovic ... zentaciji/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cubis.ba/bolic-i-muharemovic ... zentaciji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
anonymousHD je napisao/la:Ja sam uvek ozbiljan.tale07 je napisao/la:ti ozbiljan ilianonymousHD je napisao/la:Vaha nije lud da dolazi u repku, šta vam je!?
Samo Amar Osim!
Nemogu vjerovati da neko može Amara Osima i predložiti za selektora?!?!?!?!
Nemogu se sa repkom kupovati sudije, namještati kartoni protivnicima, dogovarati utakmice i razne malverzacije.Taj lik je uz Vladu Jagodića najveći kriminalac u našem fudbalu trenutno!
anel81m je napisao/la: Nemogu vjerovati da neko može Amara Osima i predložiti za selektora?!?!?!?!
Nemogu se sa repkom kupovati sudije, namještati kartoni protivnicima, dogovarati utakmice i razne malverzacije.Taj lik je uz Vladu Jagodića najveći kriminalac u našem fudbalu trenutno!

-
pobjedesve
- Kontakt:
anel81m je napisao/la:
Nemogu vjerovati da neko može Amara Osima i predložiti za selektora?!?!?!?!
Kome smeta evropski Amar Osim??
Kad nam lutvo namjesti kvalifikacije za EP vidjet ces ti..... a o malverizacijama nijedne
a... pehari su tu
Ja kao da gledam da ce sljedeci selektor biti Faruk Hadzibegic mada on nema neko specijalno iskustvo, imam neki predosjecaj jer je on vec u savezu pa ce ga samo prekomandovati na klupu.
Vahid bi bio idealan, nikakve legende, bivisi igraci i slicne price, samo iskusan trener, a pogotovo ne stranac jer tesko je komunicirati u nasim redovima.
Vahid bi bio idealan, nikakve legende, bivisi igraci i slicne price, samo iskusan trener, a pogotovo ne stranac jer tesko je komunicirati u nasim redovima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:Safet Sušić proglašen za najboljeg amidžu na SP.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAConsigliere je napisao/la:Nitro je napisao/la:Safet Sušić proglašen za najboljeg amidžu na SP.![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.