GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
marčinko sad kenja po onom Direktno.hr,iza kojeg stoji glavati i špijunčine iz hdz-a 

Reakcija Dinamova predsjednika svaki put kad čuje da skakavci iz ZZD-SDP objave nalaze 'sportske inspekcije':

Što misli o odlukama ove Vlade i njihovih poltrona iz 'sportske inspekcije' najbolje karakterizira činjenica da nije ni uložio žalbu na prvostupanjsku odluku. Prisilit će ga na to da ulica vodi klub - al u Limburgu mjesecu.
Ionako su im dani na čelu države odbrojani. Ne bi me iznenadilo ni da spreme neki očajnički potez kao što je trpanje najsposobnijeg čovjeka u državi u buksu koji mjesec prije izbora kao što su to učinili sa Bandićem prije predsjedničkih - uzalud vam trud svirači, Dinamo i Hrvatsku nećete uništiti!

Što misli o odlukama ove Vlade i njihovih poltrona iz 'sportske inspekcije' najbolje karakterizira činjenica da nije ni uložio žalbu na prvostupanjsku odluku. Prisilit će ga na to da ulica vodi klub - al u Limburgu mjesecu.
Ionako su im dani na čelu države odbrojani. Ne bi me iznenadilo ni da spreme neki očajnički potez kao što je trpanje najsposobnijeg čovjeka u državi u buksu koji mjesec prije izbora kao što su to učinili sa Bandićem prije predsjedničkih - uzalud vam trud svirači, Dinamo i Hrvatsku nećete uništiti!

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Transfer desnog beka rumunjske Astre, Alexadrua Matela (25) je pred realizacijom. Modri su dogovorili odštetu od oko 100 tisuća eura za igrača sa 13 nastupa za rumunjsku reprezentaciju klubu s kojim su ove godine odmjerili snage u europskoj ligi. Matel je već stigao u Zagreb te bi tijekom dana, nakon što obavi liječničke preglede, trebao staviti potpis na četverogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom, prenose Sportske novosti.
To znaci da Pinto odlazi. Jedini stranac kojeg bi pored Henriqueza pozelio da ostane u Dinamu.spajk je napisao/la:Transfer desnog beka rumunjske Astre, Alexadrua Matela (25) je pred realizacijom. Modri su dogovorili odštetu od oko 100 tisuća eura za igrača sa 13 nastupa za rumunjsku reprezentaciju klubu s kojim su ove godine odmjerili snage u europskoj ligi. Matel je već stigao u Zagreb te bi tijekom dana, nakon što obavi liječničke preglede, trebao staviti potpis na četverogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom, prenose Sportske novosti.
I zasto ne rijese pitanje lijevog bocnog? Tj. zasto mali Mamic jos nije dobio priliku u prvoj momcadi? Izmislio je nogomet za sve lijeve bocne Dinama godinama unazad.
EDIT: Jel otvori itko temu za Futsal Dinamo?
Uskoro nam kreće nastavak natjecanja u II HMNL Sjever i Hrvatskom malonogometnom Kupu te vas ovim putem obavještavamo o cijenama ulaznica za nastavak sezone. Naš Klub je od 1. siječnja 2015. godine u sustavu PDV-a te će 25% od svake naše ulaznice ići u državni proračun. U prošloj polusezoni je Klub nastupao (na domaćem terenu) u čak tri dvorane, a tako će vrlo vjerojatno biti i u nastavku sezone. Zbog različite visine troška u organizaciji utakmice karte za domaće utakmice u K.C. Dražen Petrović i Domu sportova biti će po cijeni od 30 kuna, a karte za domaće utakmice u S.D. Sutinska Vrela biti će 25 kuna.
Dinamo to si ti!
Kad se SDP-ovcima nazivaju ljudi koji završavaju u zatvoru zbog stajanja na pogrešnom sektoru na stadionu, i to blagoslovom jednog od prvih ljudi SDP-a, a sve od strane padobranca koji podržava čovjeka koji je izjavio da je Jugoslavija najljepša država na svijetuspajk je napisao/la:skakavci iz ZZD-SDP

Ali je nakon isteka roka za žalbu podnio tužbu protiv te odlukespajk je napisao/la:Što misli o odlukama ove Vlade i njihovih poltrona iz 'sportske inspekcije' najbolje karakterizira činjenica da nije ni uložio žalbu na prvostupanjsku odluku.

Ja fakat ne znam koja je tvoja smisao pisanja ovdje:
Tvrdiš da si dinamovac: Ovim postovima, lažima i plitkim arugmentima samo skačeš u stomak Praonici novca koju podržavaš i Četniku kojem držiš štangu, jer ljudi koji su ''ni vamo ni tamo'', kada vide kakvim metodama se služite, ipak otvore oči i progledaju.
Podržavaš Četnika: svakim upisom u kojem pišeš afirmativno o Degeneriku, govoriš više o sebi, nego o njemu: da si beskičmeni pušač kurca čovjeku za kojeg si priznao da je kriminalac.
Ako si trol: Pa ti, da bi zatrolao, pišeš duže postove od nas koji ti repliciramo.
Ako Četnika želiš prikazati u boljem svjetlu: I tu si sam sebi skočio u stomak priznavši da krši Zakone RH-e.
Ako ti je cilj isprovocirati: Argumentirano si popišan nakon svake laži i ispadaš smiješan, a savršeno je jasno da u 2015. godini, pred konačnom pobjedom ne možeš isprovocirati nikog napisavši da podržavaš Četnika koji na stadion ne može okupiti 50 svojih pristaša koji za to neće biti plaćeni.
Ne znam stari, zapitaj se, ali ispadaš smiješan šta god da ti je cilj, od navedenog.
Santé

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Majku svoju možeš nazivat pušačem kurca, a ne mene ovdje na forumu, to nek ti bude jasno odsad pa nadalje. Ja nikog ne vrijeđam, pa nećete ni vi mene. Barem ne bez odgovora sa moje strane. Vaši postovi su za mene uvreda zdravom mozgu. Nije ni čudo da ljudi gledaju na BBB kao na razjarenu rulju i destruktivnu bagru.
Svaki tvoj post na forumu popraćen je dozom uvreda, psovki, i samoohrabrivanja time kako si ti taj koji 'ima argumente' i 'šamara' drugu stranu, iako iz svakog mojeg posta uzmeš onaj dio koji ti se čini najlakše pobit pa se samo na njega nadovežeš. I tako milijardu stvari sa moje strane, činjenica koje iznesem i pitanja koje postavim ostanu neodgovorene.
Zdravko Mamić je najsposobniji nogometni djelatnik na ovim prostorima, ma kako vi bili očajni u pokušaju prikazivanja njega kao nesposobnog ne bi li ga degradirali. U sveopćoj besparici koje vi očito niste svjesni, jer valjda živite u blagostanju, on uspijeva održavat financijsku stabilnost našeg kluba i postiže ono što se očekuje svake godine u hrvatskoj ligi, a što se često puta neopravdano uzima zdravo za gotovo, i europskoj ligi, čiji je član svake godine. Što su vrlo stabilni rezultati, bez obzira što ti ili netko drugi rekao.
Svaki tvoj post na forumu popraćen je dozom uvreda, psovki, i samoohrabrivanja time kako si ti taj koji 'ima argumente' i 'šamara' drugu stranu, iako iz svakog mojeg posta uzmeš onaj dio koji ti se čini najlakše pobit pa se samo na njega nadovežeš. I tako milijardu stvari sa moje strane, činjenica koje iznesem i pitanja koje postavim ostanu neodgovorene.
Zdravko Mamić je najsposobniji nogometni djelatnik na ovim prostorima, ma kako vi bili očajni u pokušaju prikazivanja njega kao nesposobnog ne bi li ga degradirali. U sveopćoj besparici koje vi očito niste svjesni, jer valjda živite u blagostanju, on uspijeva održavat financijsku stabilnost našeg kluba i postiže ono što se očekuje svake godine u hrvatskoj ligi, a što se često puta neopravdano uzima zdravo za gotovo, i europskoj ligi, čiji je član svake godine. Što su vrlo stabilni rezultati, bez obzira što ti ili netko drugi rekao.
Cop na obicnoj posudbi,tuzba odbacena,spuki na aparatima.Gustamo ko prasci.Zivot je lijep.
Ne moraš me persirati ma koliko bio pametniji od tebespajk je napisao/la:pa nećete ni vi mene.

Isti oni koji glasaju za HDZ i SDP već 20 godina? Koji šute na izdrkavanje nesposobnog Četnika po klubu? Na sve veću nezaposlenost? Svejedno mi je...spajk je napisao/la:Nije ni čudo da ljudi gledaju na BBB kao na razjarenu rulju i destruktivnu bagru.
Dokle god ti BBB okupe preko 5 tisuća ljudi na 2. ligi malog nogometa, sasvim je nebitno šta vi mislite. Uključujući i tebe i HHO-e i fejsbuk komentatore.
Nebitni ste.
Uostalom, BBB će na prve dvije domaće utakmice nakon provedenih izbora okupiti više ljudi nego Četnikova praonica novca za cijelu ovu sezonu uključujući i Europu.
Pitaj šta god želiš, na sve će ti biti odgovoreno, popraćeno argumentima.spajk je napisao/la:pitanja koje postavim ostanu neodgovorene.
U konkurenciji s predstavnicima zaduženih Hajduka, Partizana, Zvezde, Željezničara?spajk je napisao/la:na ovim prostorima
''Jako mudo''.
Predsjednik kluba kojem je oprošteno300 milijuna duga je uspješniji od predsjednika klubova kojima nije

Poredi ga s predsjednikom bilo kojeg kluba koji ima otprilike isti proračun i vrijednost momčadi. I njega i rezultate klubova?
Najlošiji. Ubjedljivo. Bez konkurencije.
I SVI imaju manje novca od Države / Grada.
Nesposbni degenerik.
A ti to znaš na osnovu čega? Imaš li financijske izvještaje?spajk je napisao/la: on uspijeva održavat financijsku stabilnost
Objavi ga i nama jer nemamo uvid u njega, što se kosi sa Zakonom o udrugama RH (Članak 7) što je potvrdila i Sportska inspekcija, da: ''Statut Dinama ne osigurava jednako pravo SVIM članovima da biraju i budu birani i obaviješteni o radu Kluba''.
Tvoja pretpostavka da je klub ''stabilan'' nije mjerodavna.
I ja mogu reći da je u velikim dugovanjima i za to imam više argumenata jer:
- Četnik ne skriva bez razloge Financijske izvještaje;
- Četnik ne podiže bez razloga kredite.
Stabilni da. Svakako.spajk je napisao/la:Što su vrlo stabilni rezultati
Stabilno bi bilo i da je svake godine 10. na tablici. Zavidna stabilnost.

Koliko su ti rezultati zadovoljavajući, najbolje svjedoče poređenje s klubovima sličnih budžeta i vrijednosti momčadi gdje GNK užasno kotira i gotovo prazan Logor pored niskih cijena ulaznica na utakmici gdje nije bilo onih koje je Četnik prozvao najvećim razlogom za prazne tribine.
Dakle, Europa, atraktivan protivnik, nema huligana, samo ovce, prilika za zahvalu igračima na ''uspješnim'' rezultatima, niske cijene ulaznica, dijeljenje ulaznica po Faceu = manje ljudi nego što okupi klub onih na koje ljudi gledaju kao ''razjarenu rulju i destruktivnu bagru''.
Vjerujem da boli.
E sad... kako ovo nazvati, svejedno je: Knock out, šah mat, šamaranje... biraj.
U svakom slučaju mi:
- nećeš pokazati detaljan financijski izvještaj kojeg propisuje Zakon;
- nečeš opravdati mizernu posjetu lošim rezultatima, jer sam kažeš da si zadovoljan njima;
- nećeš ni time što Četnikov klub nije imao šansu proći dalje jer je mala posjeta bila i protiv Astre i Salzburga;
- nećeš mi moći nezakonito poslovanje prikazati zakonitim jer je Sud rekao da je nezakonito;
- nećeš mi moći rezultate pokazati uspješnima jer Salzburg, Celtic, Basel, Aalborg, Ludogorec, PSV, Austrija Beč - vele drukčije, uostalom kao i SVAKI klub sa približno istim budžetom i vrijednosti momčadi.
- nećeš postaviti niti jedno razumno pitanje na koje nećeš dobiti argumentiran odgovor.
Sve što hoćeš (čitaj: možeš) je još jednom izaći iz Četnikovog rektuma, nabacati gomilu neargumentiranih spinova i eventualno još jednom sam sebi skočiti u stomak i nesvjesno popljuvati Četnika priznajući da krši Zakone. I nakon toga ga nastaviti braniti.
A ti tu radnju zovi kako hoćeš. Ja sam joj dao naziv

Skoro sam zaboraviti: i spomenuti neizostavni Linburg za kojeg znaš da dolazi

Uživam u ovom ma koliko god bilo besmisleno

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Ja nemam namjeru po stoti put obrazlagat svoje postove i komentare, na prethodnih 5-6 stranica sam sve rekao. To što se ti i dalje praviš budala, pa misliš da je vodit klub dječja igra, da je lako prodat panja za 4 milijuna eura, da se liga sama osvoji, da se Villarreal, Ajax, Celtic, Anderlecht, Brugge, pa i mnogi drugi klubovi koji se 'moraju proć' (Petrolul, Temišvar, Astra, Malmo) sami pobijede (makar se ponekad, vidi čuda, i izgubilo u Europi, pa i osramotilo, kao da i poznatiji klubovi ne gube 6-0 ili 7-1) i da je na kraju krajeva 'Četnik' kriv što u Dinamu nema navijača (a nije ih ni bilo nikad zapravo, bili su samo šminkerske zagrebačke eventuše koje dođu na utakmicu radi derneka, da vide i budu viđeni, kao što se i danas vidi na primjeru futsala i Medveščaka koji su 'lijepe priče', dok ih na Dinamu u predmamićevskoj eri i sada, te Ciboni i Zagrebu nema i nije bilo), sve to nije moj ili Mamićev problem. Vaš je problem bi malo bojkotirali, a malo ne, što ste Bernardićevi pijuni koji nemaju mrvice mozga ili pismenosti, a kamoli znanja i sposobnosti za odlučivanje o sudbini jednog ozbiljnog kluba kakav je Dinamo.
Dotad se možete samo tješit 'lijepom pričom'. Konačno se Dinamo oslobodio kukolja koji mu je godinama visio za vratom. Makar to značilo i samo 200 najvjernijih na tribini, ljudi koji nikad ne okreću leđa svom klubu, tko god mu bio na čelu, za razliku od balavurdije koja bi 'bojkotirala' ili ne bi. Dok je ovakvih ljudi, Dinamo i Hrvatsku nećete uništiti, razbojnici!

Dotad se možete samo tješit 'lijepom pričom'. Konačno se Dinamo oslobodio kukolja koji mu je godinama visio za vratom. Makar to značilo i samo 200 najvjernijih na tribini, ljudi koji nikad ne okreću leđa svom klubu, tko god mu bio na čelu, za razliku od balavurdije koja bi 'bojkotirala' ili ne bi. Dok je ovakvih ljudi, Dinamo i Hrvatsku nećete uništiti, razbojnici!

Kolike obraze ima ovaj spuki.Šamara ga se redovno i brutalno,a čovjek bez srama i dalje piše.Bit će da ga dobro plaćaju u GNK izdrkotini.Pa taj će samoubojstvo od muke počinit kad se uskoro izbori provedu.
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... -noge.html
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... -noge.html
-Pošto smo mi na Šalatu došli dok su tribine još bile prazne, nismo imali pojma o tome koliko će nas navijača dočekati sa samom početku utakmice. Kako su se navijači približavali svome odredištu, na Facebook-u i YouTube-u su se počeli pojavljivati video inserti rijeka ljudi koje su se slijevale prema Šalati. U svlačionici je vladalo oduševljenje kada smo vidjeli koliko je ljudi i s kolikim žarom krenulo te večeri pogledati našu utakmicu. Kada sam izašao na teren i ugledao pune tribine, „noge su mi se odsjekle“ po prvi put u životu.
Koliko ti je u tim utakmicama u Ciboni, a i u ostalim pomogla atmosfera koju su stvarali navijači gromoglasnim bodrenjem. Je li za tebe to bio pritisak ili olakotna okolnost?
- Za mene to nije bio pritisak, iako se teško oteti dojmu da je 5000 ljudi platilo kartu da bi te vidjeli kako igraš. U početku mi je cijela ta atmosfera bila dosta neobična, ali s vremenom sam se privikao i sada mi je ona ogroman vjetar u leđa na svakoj utakmici. Iako sam svjestan koliko ovaj klub znači navijačima, tek nakon utakmice polufinala Kupa protiv Rugvice shvatio sam kako ta ljubav stvarno ne poznaje granice. Po završetku utakmice navijači su utrčali na teren, nisam se mogao ni snaći od toliko zagrljaja, čestitki i pozitivnih komentara. U tom sam trenutku shvatio da je Dinamo više od kluba i da je naša obveza u svakoj utakmici braniti čast ovoga kluba. Hvala im još jednom na svemu što su nam do sad priuštili, a mi im obećavamo kako ih niti u nastavku sezone nećemo razočarati.
Danas jos jedna velika pljuska antiDinamovcima... Mamic ce na transferu Jedvaja uzeti preko 1,5mil eura
... Na ime procenta od buduceg transfera (20 ili 25%) i broja utakmica odigranih u 2. klubu tj. po broju utakmica odigranih u narednom klubu (roma se ne racuna) oko 200k eura
.. E za ovu drugu klauzulu samo se sageti i kleknuti....kakva inovativnost...
Najsposobniji covjek ne samo u regionu nego i u Evropi....kakav mozak i inovator.....
Ni kurc.em mrdnuo a uzeo pare koje Hajduk na transferima nije zaradio bruku godina....a pritom igraca nije prodao...
Mamic 

Najsposobniji covjek ne samo u regionu nego i u Evropi....kakav mozak i inovator.....
Ni kurc.em mrdnuo a uzeo pare koje Hajduk na transferima nije zaradio bruku godina....a pritom igraca nije prodao...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Kao što rekoh:
Nego kolektiv kojem je iz našeg džepa plaćeno 250 mil. kuna u 7 godina.
Aalborg, Helsinki, PAOK, Austrija, Černomorec, Sheriff, Spartak, Brann, Basel onda (jeftinija momčad od Četnikove), Salzburg onda (jeftinija momčad od Četnikove).
Priznat ćeš da je moja lista ipak duža
A da ne spominjem te prvoklasne klubove najvišeg ranga europskog nogometa: Tootenaham, HSV, Udinese, Celtic, Salzburg, PSV, Auxerre, Kyev, Anderlecht, itd.
Statistika za HNL:
Nadovezao si se te 2. utakmice nakon povratka imena, a pošto imaš tako dobro pamćenje, napiši nam koliko ljudi je bilo protiv:
- Newcastlea
- Grasshopersa
- Atletico Madrida
- Marseillea
- Sturma
- Kyeva
- Dnipra
- Herenvena
- Celtica
- Beverena
- MTK-a
- Fulhama
Tada još ružniji Maksimir, još više huligana, još više nereda, ali i još više ''razmaženih zagrepčana''
Kad smo već dokazali da zagrebačka publika ipak nije toliko razmažena, podjseti me na posjetu protiv:
Porta, Kyeva, Celtica, Salzburga, PSV-a, Chernomoretsa, Ludogoreca...
Podsjeti i na posjetu u domaćem prvenstvu na novom, obnovljenom, prekrsanom Maksimiru na kojem konačno nema huligana, s jefitnim kartama, najjačim Dinamom predvođen najsposobnijim predsjednikom...
Preduvjeti su tu! U čemu je stvar?
Kao i u svakom drugom klubu, gdje je predsjednikov problem kriminalno mala posjeta.
I Četnik se ufatio u koštac s tim problemom.
Ali, kartama za kunu, 10 kuna, nagradnim igrama, ticket pointima, tjeranjem navijača, zabio autogolčinu, pa u želji da vrati navijače si zabije autogolčinu, pa ima 4000 na Ligi prvaka i 271 u prvenstvu.
Ali šta drugo očekivati od nesposobnog degenerika...
Pa Prćija se bojkotira od tjeranja Zajeca, i od tad grupa ni u jednoj pjesmi nije podržala tu Praonicu novca.
Pjevalo se Dinamu i grupi u čast i bila oporba Četniku na prvoj crti.
Ne znam gdje ti tu vidiš da se NIJE bojkotiralo. Bojkotiralo se i bojkotirat će se navijanje za tu kriminalnu organizaciju dokle god je vođena tim Debilom.
Vjerujem da boli kad nekog tako sposobnog pobijedi skupina od 200 ''klošara i huligana''.
Kad bi moj idol bio poražen od takvih, bacio bih se sa zgrade
Nego, pitanje za vas dvojicu:
Biste li bodrili klub da mu je na čelu Ratko Mladić? Radovan Karadžić?
Pošto vam nije bitno ko je na čelu...
Nego... Pošto uživam:- nećeš pokazati detaljan financijski izvještaj kojeg propisuje Zakon;
- nečeš opravdati mizernu posjetu lošim rezultatima, jer sam kažeš da si zadovoljan njima;
- nećeš ni time što Četnikov klub nije imao šansu proći dalje jer je mala posjeta bila i protiv Astre i Salzburga;
- nećeš mi moći nezakonito poslovanje prikazati zakonitim jer je Sud rekao da je nezakonito;
- nećeš mi moći rezultate pokazati uspješnima jer Salzburg, Celtic, Basel, Aalborg, Ludogorec, PSV, Austrija Beč - vele drukčije, uostalom kao i SVAKI klub sa približno istim budžetom i vrijednosti momčadi.
- nećeš postaviti niti jedno razumno pitanje na koje nećeš dobiti argumentiran odgovor.
Navedi mi JEDAN razlog zbog kojeg GNK kojem je obrisano 300 mil kuna duga, koji godišnje primi 40 mil kuna više od konkurenta od Grada, ne bi trebao LAKO osvojiti ligu u kojoj ima 3 filijale i Hajduk sa skoro 50 mil kuna duga.spajk je napisao/la:liga sama osvoji
Sami? Ne.spajk je napisao/la:a i mnogi drugi klubovi koji se 'moraju proć' sami pobijede
Nego kolektiv kojem je iz našeg džepa plaćeno 250 mil. kuna u 7 godina.
Nastavi:spajk je napisao/la:(Petrolul, Temišvar, Astra, Malmo)
Aalborg, Helsinki, PAOK, Austrija, Černomorec, Sheriff, Spartak, Brann, Basel onda (jeftinija momčad od Četnikove), Salzburg onda (jeftinija momčad od Četnikove).
Priznat ćeš da je moja lista ipak duža

A da ne spominjem te prvoklasne klubove najvišeg ranga europskog nogometa: Tootenaham, HSV, Udinese, Celtic, Salzburg, PSV, Auxerre, Kyev, Anderlecht, itd.
spajk je napisao/la:'Četnik' kriv što u Dinamu nema navijača
Ne lupaj.spajk je napisao/la:navijača (a nije ih ni bilo nikad zapravo
Statistika za HNL:
- Newcastlea
- Grasshopersa
- Atletico Madrida
- Marseillea
- Sturma
- Kyeva
- Dnipra
- Herenvena
- Celtica
- Beverena
- MTK-a
- Fulhama
Tada još ružniji Maksimir, još više huligana, još više nereda, ali i još više ''razmaženih zagrepčana''

Dakle, laž.spajk je napisao/la:dok ih na Dinamu u predmamićevskoj eri i sada nije bilo
Kad smo već dokazali da zagrebačka publika ipak nije toliko razmažena, podjseti me na posjetu protiv:
Porta, Kyeva, Celtica, Salzburga, PSV-a, Chernomoretsa, Ludogoreca...
Podsjeti i na posjetu u domaćem prvenstvu na novom, obnovljenom, prekrsanom Maksimiru na kojem konačno nema huligana, s jefitnim kartama, najjačim Dinamom predvođen najsposobnijim predsjednikom...
Preduvjeti su tu! U čemu je stvar?
Naravno da jest. Četnikov.spajk je napisao/la:sve to nije moj ili Mamićev problem.
Kao i u svakom drugom klubu, gdje je predsjednikov problem kriminalno mala posjeta.
I Četnik se ufatio u koštac s tim problemom.
Ali, kartama za kunu, 10 kuna, nagradnim igrama, ticket pointima, tjeranjem navijača, zabio autogolčinu, pa u želji da vrati navijače si zabije autogolčinu, pa ima 4000 na Ligi prvaka i 271 u prvenstvu.
Ali šta drugo očekivati od nesposobnog degenerika...
Ko je ''malo bojkotirao, a malo ne''?spajk je napisao/la:Vaš je problem bi malo bojkotirali, a malo ne
Pa Prćija se bojkotira od tjeranja Zajeca, i od tad grupa ni u jednoj pjesmi nije podržala tu Praonicu novca.
Pjevalo se Dinamu i grupi u čast i bila oporba Četniku na prvoj crti.
Ne znam gdje ti tu vidiš da se NIJE bojkotiralo. Bojkotiralo se i bojkotirat će se navijanje za tu kriminalnu organizaciju dokle god je vođena tim Debilom.
Ti bez mozga i pismenosti su mozgom i pismenošću, pravnim putem pobijedili ''najsposobnijeg''.spajk je napisao/la:nemaju mrvice mozga ili pismenosti
Vjerujem da boli kad nekog tako sposobnog pobijedi skupina od 200 ''klošara i huligana''.
Kad bi moj idol bio poražen od takvih, bacio bih se sa zgrade

Po čemu bi glas tog jednog fanatika trebao biti ''teži'' od 50 000 potpisa? Ili od glasa Zlatka Kranjčara? Zajeca? pok. Josipa Kužea? Bobana? Shale? Četvorke? Mikića? Šimenca? Eduarda? Ž. Mavrovića? I od ''bojkota'' svih dinamovaca?spajk je napisao/la:tko god mu bio na čelu
Nego, pitanje za vas dvojicu:
Biste li bodrili klub da mu je na čelu Ratko Mladić? Radovan Karadžić?
Pošto vam nije bitno ko je na čelu...
Da da posjeta je sporna...pa sto protiv Reala nije bilo 4000 ljudi (kao protiv Porta kad je Mamic bio "kriv") na Maksimiru nego citav kapacitet stadiona....je l I tad Mamic bio kriv za posjetu od 30-tak hiljada...dokazano je milijardu puta da "navijaci" Dinama ne dolaze radi Dinama nego zbog velicine protivnika, jer je time dokazana teza da Dinamo nema navijace, a da su BBB skupina huligana koja rusi I steti klubu gdje god stigne, a Dinamo im je neinteresantan nego samo rusenje Mamica jer dobijaju kinte od politicara koji bi kasnije uhljebili I instalirali svoje kadrove u Dinamo......
Svi bojkotasi su bili u prvim redovima protiv Reala a iduce kolo u HNLu cim dolaze neki levati njih nigdje.... Mamic je kriv za to, Mamic je kriv sto sunce nije vise zarko crvene boje, Mamic je kriv jer krave ne daju vise mlijeka kao prije, Mamic je kriv jer postoji crveni I zuti Twix..itd...
Ma mlMamic nizasta nije kriv, krivi su bojkotasi iako ni oni ne znaju sto bojkotiraju, mada u medjuvremenu da dodju Real ili Barca pojavili bi se ti na tribinama da vide Messia ili Ronalda...a ne nekog igraca Dinama jer im je on neinterestantan... ipak nije to njihov igrac odnosno igrac njihovog kluba...to je igrac nekog tamo Dinamo Zagreba....
Svi bojkotasi su bili u prvim redovima protiv Reala a iduce kolo u HNLu cim dolaze neki levati njih nigdje.... Mamic je kriv za to, Mamic je kriv sto sunce nije vise zarko crvene boje, Mamic je kriv jer krave ne daju vise mlijeka kao prije, Mamic je kriv jer postoji crveni I zuti Twix..itd...
Ma mlMamic nizasta nije kriv, krivi su bojkotasi iako ni oni ne znaju sto bojkotiraju, mada u medjuvremenu da dodju Real ili Barca pojavili bi se ti na tribinama da vide Messia ili Ronalda...a ne nekog igraca Dinama jer im je on neinterestantan... ipak nije to njihov igrac odnosno igrac njihovog kluba...to je igrac nekog tamo Dinamo Zagreba....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Počet ću od kraja. Ja bih bodrio svoj klub taman da mu je na čelu i sam Igor Bišćan, licemjer epskih razmjera koji nije htio igrat za hrvatsku reprezentaciju iz čistog inata prema savezu, nije se htio vratit u Dinamo kad mu je najviše trebao 2007. nego je hladio jaja i igrao tenis pola godine i koji sad ovako bezobzirno ustaje protiv onoga tko ga je plaćao 4 godine. Nema tog Karadžića i Mladića koji bi mene odbili od Dinama. Što se za tebe ne može reći.bazero je napisao/la:
Nije samo 'jedan fanatik' taj koji je iskazao javnu podršku Dinamu (ne nužno Mamiću), lista imena je malo poduža. To isto su učinili i Robert Prosinečki, Mario Stanić, Igor Cvitanović, Goran Jurić, da ne govorim o cijeloj generaciji '67. Svi ti koji su ustali ustali protiv Mamića su u nekom sporu sa njim jer hoće pare ili im je taština veća od obraza. Kranjčar jer mu je sin morao u Hajduk preć jer je bio previše lijen da malo potrči, Boban jer ga je ovaj javno prozvao, Zajec je i sam bio na klupi Dinama za vrijeme Zdravka, Kuže isto, čak mu je i sin postao povjerenik za navijače.
Za četvorku sam sve rekao, Mikić je isti ko i oni, a za ove što nemaju veze s nogometom poručujem da se drže uzgajanja ljekovitog bilja i vođenja kafića koji ionako propadaju. Skupili ste 50000 potpisa od milijun ljudi u gradu Zagrebu tijekom valjda sto godina koliko ste ih prikupljali. I na kraju krajeva, od kojih mnogi nemaju veze s nogometom.
Što se tiče gledatelja, da ti još jednom objasnim: Dinamo nikad nije imao vjerne navijače. Sve što si nabrojao komotno možeš zaboravit. Dinamo nikad nije imo 11000 navijača u prosjeku, govori netko tko prati Dinamo već jako dugo. Dinamo bi imao navijače u tim euro-utakmicama koje si pobrojao i eventualno protiv Hajduka i na prvoj domaćoj utakmici (polu)sezone. Na svim ostalima, ili većini, bi se skupilo max 3000 ljudi. Što je užasna brojka. A nije bilo Mamića. Nit je Zajec bio potjeran. A bili prvaci te godine. I igrala junačka četvorka iz slastičarne zajedno s Mikićem. I svi domaći dečki. Nisam siguran što je onda priječilo put 'najvjernijoj publici'. Ako si vjeran, doći ćeš i na Belupo jednako kao i na Heerenveen. Ali nisi. U tome je cijela bit. Malo bojkotirate, a malo ne. Na nekim utakmicama vas ima, a na nekim nema. Mislim da sam bio dovoljno jasan, a ti se i dalje pravi lud.
I Dinamo nije nikad dobivao 40 milijuna kuna više godišnje od Hajduka. Uostalom, zašto bi ijednom zagrepčaninu problem bio što se od njegova novca financira vlastiti klub? Za mene je to ponos i radost, ja bih volio da se još više ulaže u sport. A Dinamo svih ovih godina ima budžet 150+ milijuna kuna, od čega je tih 20ak što godišnje dobije za jednu od najboljih nogometnih škola na svijetu i održavanje stadiona zanemariva brojka.
Da je Mamić ijedan zakon prekršio, davno bi bio sankcioniran. Pokušali su ga detronizirati i dežurni 'isučivači močvare', pa mu nisu ništa mogli. Jer je nevin, nedužan i sposobniji od svih njih zajedno.
A ti i dalje 'uživaj' u 'šamaranju'. Lijepo je biti navijač Dinama ovih dana. I gledati Soudanija, Fernandesa, Ćorića, Pjacu, Ademija, Brozovića, Pinta, Henriqueza, Eduarda,... Naprijed plavi, vi ste dečki pravi!

MrMuscle je napisao/la:trololololo liz liz trololololo
spajk je napisao/la:trolololololo liz liz trololololo

Zbog ovakvih ljudi i igrača se navija za klub,legendo svaka častKoliko ti je u tim utakmicama u Ciboni, a i u ostalim pomogla atmosfera koju su stvarali navijači gromoglasnim bodrenjem. Je li za tebe to bio pritisak ili olakotna okolnost?
- Za mene to nije bio pritisak, iako se teško oteti dojmu da je 5000 ljudi platilo kartu da bi te vidjeli kako igraš. U početku mi je cijela ta atmosfera bila dosta neobična, ali s vremenom sam se privikao i sada mi je ona ogroman vjetar u leđa na svakoj utakmici. Iako sam svjestan koliko ovaj klub znači navijačima, tek nakon utakmice polufinala Kupa protiv Rugvice shvatio sam kako ta ljubav stvarno ne poznaje granice. Po završetku utakmice navijači su utrčali na teren, nisam se mogao ni snaći od toliko zagrljaja, čestitki i pozitivnih komentara. U tom sam trenutku shvatio da je Dinamo više od kluba i da je naša obveza u svakoj utakmici braniti čast ovoga kluba. Hvala im još jednom na svemu što su nam do sad priuštili, a mi im obećavamo kako ih niti u nastavku sezone nećemo razočarati.

...to je više od ljubavi...
Zato što je u milijunski grad došao najveći klub na svijetu.MrMuscle je napisao/la:pa sto protiv Reala nije bilo 4000 ljudi
A šta su to MTK, Beveren, Fulham, Herenven, kasnije Hearts, Salzburg, HSV ili Kamen Ingrad, Slaven Belupo, Rijeka ''veliki protivnici'', pa su razmaženi zagrepčani došli u većem broju na taj neobnovljeni stadion nego što je Prćija skupila od početka sezone?!MrMuscle je napisao/la:"navijaci" Dinama ne dolaze radi Dinama nego zbog velicine protivnika
Molim jednu sliku bilo kojeg čovjeka iz aktivne ekipe BBB-a; sliku bilo kojeg transparenta koji se i sad ''kači''. Bilo kakav dokaz.MrMuscle je napisao/la:Svi bojkotasi su bili u prvim redovima protiv Reala
Nemoj ni pokušavat tražit.
A to što kaže navijač Željezničara treba biti mjerodavnije od anketa koju je ispunilo 8 000 ljudi; praznog stadiona, pune Cibone ili šta?MrMuscle je napisao/la:Ma mlMamic nizasta nije kriv
Ti si kao neki analitičar? Stručnjak?
Pa gdje su ti ljudi na tribinama? Silne generacije? Koji nisu dolazili zbog huligana?spajk je napisao/la:Nije samo 'jedan fanatik' taj koji je iskazao javnu podršku Dinamu (ne nužno Mamiću)
Nijednog ne vidim.
I oduzmi one koji nisu na Četnikovoj plaći, više ja, mrzitelj svega što se kreće u tom klubu, imam utakmica nego oni svi zajedno od povratka grupe na tribine.
U istom tom gradu, s još dužim reklamiranjem, moljakanjem navijača, ''preklinjanjem'' ste skupili 200 ljudi na proslavuspajk je napisao/la:Skupili ste 50000 potpisa od milijun ljudi u gradu Zagrebu tijekom valjda sto godina koliko ste ih prikupljali.

Mislim, je li vas stid pričati o brojkama dok mi okupimo 5000 ljudi na drugoj malonogometnoj ligi?
Provjeri.spajk je napisao/la:Dinamo nikad nije imo 11000 navijača u prosjeku
Ipak su mi vjerodostojniji od nekog ko je spreman toliko lagati.
I opet lažeš.spajk je napisao/la:I Dinamo nije nikad dobivao 40 milijuna kuna više godišnje od Hajduka.
Hajduk od pretvorbe u d.d. od Grada Splita nije dobio ni kunu.
Samo mi nemoj o jamčevini za kredit, molim te.
Imaš financijske izvještaje Grada Zagreba i provjeri.
Uostalom, u godini kada je Hajduk pretvoren u d.d.:
http://www.poslovni.hr/hrvatska/dinamu- ... cuna-70607#" onclick="window.open(this.href);return false;
Svakom normalnom je problem, pogotovo kad ne znaš gdje ti novci idu, jer ti Četnik, protuzakonito, ne prikazuje financijski izvještaj.spajk je napisao/la:[zašto bi ijednom zagrepčaninu problem bio što se od njegova novca financira
Ali nije u tom riječ, nego u tome koliko je debilno veličati tih 10 titula prvaka Hr, u toliko neravnomjernoj ''tržišnoj utakmici'', ako se gleda samo poticaj od Grada.
Jel ti 30 puta trebam lijepiti link u kojem je DOKAZANO da je prekršio zakon, što si i sam priznao rekavši da se u klubu ne provode izbori?!spajk je napisao/la:Da je Mamić ijedan zakon prekršio, davno bi bio sankcioniran.
Dan provedbe sankcioniranja Četnika to ne može promijenuti, makar zauvijek ostao na slobodi.
Slažem se...spajk je napisao/la:Lijepo je biti navijač Dinama ovih dana.
I ovo moram ostaviti za kraj
A ovim si sve rekaospajk je napisao/la:Nema tog Karadžića i Mladića koji bi mene odbili od Dinama.

I onda on nekog naziva SDP-ovcem

Nego...
Financijski izvještaj?
Pravdanje mizerne posjete?
Argumenti za zakonito poslovanje?
Uspješni rezultati?
Poređenje s drugim klubovima sličnih mogućnosti? Rezultatski? Posjetom?
Nijedno pitanje opet?
Pa da proširimo listu:
Financijski izvještaj Grada Splita?
Grada Zagreba?
Prosječna gledanost u sezoni 05/06?
Neko novo rješenje Suda/Inspekcije koje potvrđuje tvoju tvrdnju da Četnik radi zakonito? Posljednje kaže da opet lažeš...
P.S.
Novi igrač Dinama:
http://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx? ... &id=725016" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ja imam raspravljat sa nekim tko stalno tupi ko tele o jednom te istom što sam mu već 300 puta pobio te govori o 'neravnomjernoj tržišnoj utakmici'. Hajduk od grada za pretvorbe nije dobio ni kune. Ma bravo. A ne kažeš da je 2008. nakon pretvorbe Hajduk izašao sa 80 milijuna kuna plusa, da bi, vidi vraga, već 2011. bili dužni i Bogu i vragu. A 'neravnomjerno'.
Čini mi se da ste dobili još jednog novog igrača u borbi za 'pravedniji i uspješniji Dinamo'. Koji tupoglavci majko mila. Nije ni bitno, za Mamića su jedan mali ćorak komarac, nadživio je Jovanovića, Josipovića, Maleša, Svagušu, Štimca (milijardu puta već valjda) i još hara. A ovi se samo koprcaju. Uskoro će i Brbljo i ekipa iz slastičarne zajedno sa Milanovićem i Bernardićem biti strpani u ropotarnicu povijesti i pojedeni za doručak. A hrvatski nogomet i Dinamo nikad jači. I prkose svemu, kao i za doba Jugoslavije. A sve zahvaljujući jednom čoviku, genijalnom Zdravku Mamiću!

Čini mi se da ste dobili još jednog novog igrača u borbi za 'pravedniji i uspješniji Dinamo'. Koji tupoglavci majko mila. Nije ni bitno, za Mamića su jedan mali ćorak komarac, nadživio je Jovanovića, Josipovića, Maleša, Svagušu, Štimca (milijardu puta već valjda) i još hara. A ovi se samo koprcaju. Uskoro će i Brbljo i ekipa iz slastičarne zajedno sa Milanovićem i Bernardićem biti strpani u ropotarnicu povijesti i pojedeni za doručak. A hrvatski nogomet i Dinamo nikad jači. I prkose svemu, kao i za doba Jugoslavije. A sve zahvaljujući jednom čoviku, genijalnom Zdravku Mamiću!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.