Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo nesto citam i ne mogu da vjerujem o cemu ljudi raspredaju naravoucenija...svi mudri svi pametni svi elokventini a sulji ko qurton......ovaj Srbe zove genocidasi ovaj se nesto pravda lafo fin a i Srbi isto tako mrze ove druge da ih ocima ne mogu gledat..dajte ljudi zayebite politiku budite normalni gledajte od cega se zivi ako mozete nesto opalit odradite misli se na zene,trebe,komsince i bavite se sportom a ovi klosari sto mrze oni ce nastaviti ziviti u svojoj pakosti...jbg ovo je balkan....evo jos da kazem moje misljenje o skracenju lige podrzavam ovo skracenje ali da fudbalski teren bude mjerilo jer je samo to posteno....
Zadnja izmjena: lovcen16, dana/u 05 mar 2015, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako planiraju izvesti to da imaju 4 kluba?
U ovoj sezoni će ispasti 2, ostaće im 3 plus onaj što uđe, znači 4.
Naredne sezone ispada 6, onda oni moraju imati bar tri kluba u top10(već sad imaju) da bi u Ligi 12 imali 4 kluba. Nije to ni nerealno toliko...
U ovoj sezoni će ispasti 2, ostaće im 3 plus onaj što uđe, znači 4.
Naredne sezone ispada 6, onda oni moraju imati bar tri kluba u top10(već sad imaju) da bi u Ligi 12 imali 4 kluba. Nije to ni nerealno toliko...
Najlakše je o politicei pričat, naročito ratnoj! Nego što pogodiše trenera zvijezde sa petardom
seljačine!

- bistrikboy
- Kontakt:
Liga ce se smanjiti 100% a i FSRS ce popustiti kao sto uvijek popusti.Igrace najbolji i to je najvaznije,liga 12 ce biti osvjezenje za cijeli region jer ce biti bas izjednacena i zanimljiva.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da Bog dabistrikboy je napisao/la:Liga ce se smanjiti 100% a i FSRS ce popustiti kao sto uvijek popusti.Igrace najbolji i to je najvaznije,liga 12 ce biti osvjezenje za cijeli region jer ce biti bas izjednacena i zanimljiva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa liga je i sad izjednacena i zanimljiva ?? (siroki,zeljo,zrinja,sarajevo) nemoze zanimljivije i bas je izjednacenoMortemHz je napisao/la:Da Bog dabistrikboy je napisao/la:Liga ce se smanjiti 100% a i FSRS ce popustiti kao sto uvijek popusti.Igrace najbolji i to je najvaznije,liga 12 ce biti osvjezenje za cijeli region jer ce biti bas izjednacena i zanimljiva.
Šta je pisac tjeo reci
Jeli mozda da ce biti kvaliteta veca ?

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jeste ona sada dosta izjednacena ali nece biti vise ekipa kao sto su Mladost i Radnik...znaci ko bude medju zadnjim u top 12 opet moze vrlo vrlo lagano otkinuti bodove jacem,kvalitet ce se dodatno povecati jer je manje klubova i da te pitam sto zelju ubroji mostara ti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
raja hoće li BHT prenositi 1/4 kupa BiH u srijedu? zna li ko?
Ovdje ljudi kao da su sa Marsa pali. Čuj prihvatiti će 100% smanjenje lige! Hoće pod svojim maloumnim uslovima. Dohavizaj te se ljudi dragi. Kao da ne znate s kim imate posla!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Val baš što ubroji najtrofejniji klub koji zaostaje ogromna četiri boda. Popravi post.
ti si se nasao uvrijdjenim. ali to genocidasi se nije odnosilo na tebe vec na one sto ne vole ovu zemlju kao sto su npr ovi sto sjede u FSRS organizuju utakmice RS. zele ove neke svoje prohtjeve nebulozne i slicno. Zna se ko su genocidasi.Ljudi koji bi htjeli vidjeti da Bosne nema.flagrantus je napisao/la:Tvoje je pravo da mislis sta god zelis o entitetu ,pa i da je genocidaski ne zelim ulaziti u takvu raspravu na sportskom forumu.Ali vjeruj mi ,ne bi trebao ljude koji ovdje zive nazivati "genocidasi".Scholl je napisao/la:Vidi druze.genocidasi su dobili naziv jer su napravili entitet kome je temelj genocid.ne psujem ja tebi nista u sebi.al kad god vidim ove poteze koje prave ovi iz genocidnog entiteta obuzme me bijes.zao mi je sto ste je tako,jer svi znamo da ce svima biti bolje kad se entiteti ukinu.u savkom zivotnom u putu entiteti prave probleme i zamisli uvijek onaj manji entitet pravi probleme.tako i sad.dok god postoji za mene je on genocidni jer nisi ga ti pravio nego politicari sto su ovu zemlju i tvoju i moju htjeli da uniste..ovo se odnosi na entitet ,a ne na tebe.inace imam puno srba i hrvata kao prijatelje .
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Jer po logici sam onda i ja genocidas ,moj brat ,majka itd. A vjeruj mi da to nisam!
Naravno da ima ljudi koji su uradili strasne stvari u ratu i treba da odgovaraju za to,mnogi su i odgovarali.
Ali vjeruj da su i "genocidasi" stradali u ratu i tu nema 100% nevinih.
Imao sam dva dobra prijatelja koji su stradali kao civili u ratu,jednog rodjaka takodjer poginuo kao civil.
Njegova majka je jos ziva,ali je umrla prije 21 godinu zajedno sa njim,teske su to teme i nisu za ovaj forum.
Ponavljam ,ja sam Bosanac kao i ti ali eto sticajem okolnosti sam i Srbin i ne stidim se toga,ne osjecam se kao genocidas.
Vjerovao ili ne i ja volim ovu zemlju,nasa misljenja i stavovi oko uredjenja drzave se mozda razlikuju ali ne treba zbog toga da se hvatamo za puske i mrzimo.
Uostalom ovdje smo zbog sporta koji treba da spaja ljude!
Zanimljivo je šta sve moderatori na pL PDFu dozvoljavaju. Nakon ratnih zastava u avatarima, ratnih pokliča u potpisima, dozvoljavaju i da se forumaši iz RS-a nazivaju pogrdnim šovinističkim imenima....
Momci vi pošli u Jablanicu na pečenje a završili u ostroscu na lepinama s kajmakom
mojne te price po forumu ode u qurac 

From father to son
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I mene zanima zbog čega se neko ko ne poštuje zastavu Republike Bosne i Hercegovine i naziva je pogrdnim imenom konačno ne odstrani sa jednog bosanskohercegovačkog formua. Ovo je savršen dokaz da se provokatorima i polusvijetu poput tebe ovdje toleriše i puno više nego što bi se trebalo.NeshaFCB je napisao/la:Zanimljivo je šta sve moderatori na pL PDFu dozvoljavaju. Nakon ratnih zastava u avatarima, ratnih pokliča u potpisima, dozvoljavaju i da se forumaši iz RS-a nazivaju pogrdnim šovinističkim imenima....

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
DukeOfWellington je napisao/la:Val baš što ubroji najtrofejniji klub koji zaostaje ogromna četiri boda. Popravi post.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Non-stop provociraju sa ovim "ratna zastava" iako im je ko zna koliko puta objašnjeno da to nije ratna zastava. Ali s obzirom odakle dolaze provokacije nije ništa čudno. 

To je bio sarkastican odgovor o ovome:Mancini je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Val baš što ubroji najtrofejniji klub koji zaostaje ogromna četiri boda. Popravi post.
Da nebi bilo nesporazuma..MortemHz je napisao/la:[...]i da te pitam sto zelju ubroji mostara ti![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To je bio sarkastican odgovor o ovome:
Ne mogu da nađem taj post.
Da nebi bilo nesporazuma..[/quote]MortemHz je napisao/la:[...]i da te pitam sto zelju ubroji mostara ti![]()
Ne mogu da nađem taj post.

ako cemo tako,onda nek izmisle neku novu zastavu za svoj iluzorni entitet,koliko mene sjecanja sluze,i to je ratna zastava...ali sve nase je ratno,sve njihovo se podrazumjeva,i to je normalno.Mancini je napisao/la:Non-stop provociraju sa ovim "ratna zastava" iako im je ko zna koliko puta objašnjeno da to nije ratna zastava. Ali s obzirom odakle dolaze provokacije nije ništa čudno.
da ne bude off mislim da ce se liga smanjiti samo po uslovima koji ONI POSTAVE; i to zato jer niko da kazem,sa ove strane,nema muda da kaze dosta..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.