NK Široki Brijeg

Ziko
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Ziko » 18 maj 2015, 14:01

joker90 je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Nedavno sam slučajno sjedeći pored jednog visokog funkcionera FK Travnik čuo jednu izjavu koja me je u jednom trenutku frapirala,ali poslije sam shvatio da je ipak to realnost,a otprilike je izjavio da je FK Sarajevo ekipa koja ne može nikoga pobijediti,ali zato može u ovom trenutku sve kupiti i to je ove godine odlučilo prvaka i pored svih objektivnih i subjektivnih slabosti NK Široki Brijeg.
Jesmo li kupili i ovu na kosevu protiv vas kad niste mogli centar da pređete? :kafa:
Majstore možeš lajuckat koliko hoćeš kupili ste sudiju na Koševu koji nije svirao više nego očigledan penal na Kožulju....

Ziko
Kontakt:

joker90 je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Nedavno sam slučajno sjedeći pored jednog visokog funkcionera FK Travnik čuo jednu izjavu koja me je u jednom trenutku frapirala,ali poslije sam shvatio da je ipak to realnost,a otprilike je izjavio da je FK Sarajevo ekipa koja ne može nikoga pobijediti,ali zato može u ovom trenutku sve kupiti i to je ove godine odlučilo prvaka i pored svih objektivnih i subjektivnih slabosti NK Široki Brijeg.
Jesmo li kupili i ovu na kosevu protiv vas kad niste mogli centar da pređete? :kafa:
Majstore možeš lajuckat koliko hoćeš kupili ste sudiju na Koševu koji nije svirao više nego očigledan penal na Kožulju....

Ziko
Kontakt:

joker90 je napisao/la:

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 18 maj 2015, 14:10

kinosvra je napisao/la:
Tako je legendo, kupili smo od vas, od Zrinjskog i evo od zeljeznicara 1 bod i sad cemo kupiti Vitez koji moze ispasti iz lige porazom...sve kupujemo.

A to sto ste vi platili pripreme Slaviji u Makarskoj zimus da bi vam dali 3 boda sad u Lukavici, i sto ste namjestili da vas pusti Radnik 1-2, a kolo poslije toga Radniku su vracena 3 boda u Lukavici 0-4.
To je sve ok ???
Slušaj za Široki ovog proljeća nije svirano čak 7 penala to je najmanje 4 boda i na žalost tu se stvorila bodovna razlika bez obzira na niz slabosti što objektivnih-povrede,što subjektivnih u lošim pripremama.....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 maj 2015, 15:39

Prijenos sutrasnje utakmice bit ce na sluzbenoj stranici kluba
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 maj 2015, 15:58

Svaka cast vasem klubu sto postavljaju prenos utakmica.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 20 maj 2015, 19:02

link??
Toto Riina

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 maj 2015, 00:10

Nije da vas volim, ali koji k... se desio sa vasom ekipom pa ste se ovako raspali na kraju? Svi iz vrha su podbacili, ali vi ste odigrali ocajno proljece.

westherc
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la westherc » 21 maj 2015, 07:43

Evander je napisao/la:Nije da vas volim, ali koji k... se desio sa vasom ekipom pa ste se ovako raspali na kraju? Svi iz vrha su podbacili, ali vi ste odigrali ocajno proljece.
Uprava im se prepala kako bi mogli uzet dvostruku titulu pa doveli Baku. [UNAMUSED FACE]
I have a dream

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 21 maj 2015, 09:13

Sta je ba kamenjari sta pricate o kupovinama sta bi sa onom ofirnom pobjedom u vitezu? Ma vi ste jedna prosjecna ekipa! Pozdrav iz SAMPIONSKOG SARAJEVA!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 21 maj 2015, 11:06

.
Zadnja izmjena: ljutinar, dana/u 21 maj 2015, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 21 maj 2015, 11:08

ljutinar je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:Sta je ba kamenjari sta pricate o kupovinama sta bi sa onom ofirnom pobjedom u vitezu? Ma vi ste jedna prosjecna ekipa! Pozdrav iz SAMPIONSKOG SARAJEVA!
Ostali mogu pričati što hoće na naše ali nemojte barem vi.Pokupovali sve što ste mogli od igrača, kupujete 10 utakmica u nizu i opet ste li-la za titulu. Smijesna ekipa za nafuranim navijačima. :lol: A širokobriježani mogu ovoga puta biti ponosni na klub, prvi puta da se igra pošteno

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 maj 2015, 12:07

westherc je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nije da vas volim, ali koji k... se desio sa vasom ekipom pa ste se ovako raspali na kraju? Svi iz vrha su podbacili, ali vi ste odigrali ocajno proljece.
Uprava im se prepala kako bi mogli uzet dvostruku titulu pa doveli Baku. [UNAMUSED FACE]
Taj baka je dobar samo za reprezentaciju BiH, odrone moze voditi. Pisao sam da postoji sumnja da je Sarajevu prodao utakmicu i da je u kombinaciji za Sarajevo. Kup protiv Olimpica ne dolazi u pitanje, 101% 2:2 ce biti.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 maj 2015, 13:34

UltrasNotRed je napisao/la:
westherc je napisao/la:
Taj baka je dobar samo za reprezentaciju BiH, odrone moze voditi. Pisao sam da postoji sumnja da je Sarajevu prodao utakmicu i da je u kombinaciji za Sarajevo. Kup protiv Olimpica ne dolazi u pitanje, 101% 2:2 ce biti.
Znaci Baka nam je prodao onu utakmicu pa smo vas onako izdominirali. Baka jedan je od nas!! oooo :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 maj 2015, 15:06

Joker-U
Sumnja nije izvrsenje, al'da je Baka napravio sranje, definitivno je. Cak ni u tako postavljenoj igri gdje je Sarajevo dominiralo najvise zaslugom Bake i eksperimentom bez prednje linije Siroki je ostecen. To je nogomet, ne pobjedjuju uvijek najbolji, al'da se Baka nije trebao dogoditi Sirokom, osobno sam siguran da nije, totalno krivi izbor. Baka bi dao guzice da igra za Tanove milione, on je takav igrac, kako kazu Bosnje za Sandzaklije, gladan ga kur.ac pravio, ne?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 21 maj 2015, 22:20

Gubitnici godine...

Finale KUP-a juniori!

slika

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 21 maj 2015, 22:55

čuj gubitnici godine aahhaahaahahhaha, kao prvo čestitke sarajevu na pobjedi a kao drugo široki je u finalu kupa i taman da ga ne osvojimo bar smo u finalu. zbog krize smo izgubili prvenstvo,ali život ide dalje,a ako smo gubitnici zato što smo izgubili utrku za prvakom zato što smo odigrali nerješeno sa olimpicom zato što se još uvijek borimo za treće mjesto i europu onda šta je velež,slavija,travnik,drina i ostali koji nikad nisu prismrdili ni 4 mjestu a ne nešto drugo,sarajevo je upalo u krizu i sad polako izlazite iz nje, široki u još veću ali da se raspadamo da smo propali nismo i da ne odemo u europu ništa strašno,dogodine bolje se pripremit i to je to,široki ima osiguran proračun za još nekoliko sezona zbog prijašnje prodaje špikića,marića sad na lito odlazi zakarić i tu ćemo zaraditi,prema tome Dušmani patite jer ćete još dugo gledat "malo selo"kako ga nazivate u vrhu i u europi :D i pozdrav ljudima dobre volje...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 maj 2015, 23:00

Slavija? TRAVNIK ? DRINA?

Nije valjda da poredis Siroki s njima? Onda ste fkt luzeri ako je do toga doslo, a nije. Za nivo Sirokog ova sezona se moze spasiti osvajanjem kupa ili trecim mjestom, katastrofa ce sigurno biti ako oboje izostane sto je tesko, pogotovo prvenstvo i trka sa Zrinjom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 maj 2015, 23:02

brigsiroki ma ajde bolan, pusti ih nek se vesele, ipak im je ovo nesto sasvim novo nakon godina i godina ponizavanja od strane kamenjara iz listice...

Nema se sta zamjerit juniorima, igrali smo bez dva najbolja igraca Menala i Juricica tako da, uspjeh je ovo itekako

Sto se tice seniora, usrali su veliki dio ali ipak mislim da ce kup na Pecaru, Olimpic se izvukao na Pecari, gore na penale uzimamo :cool:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 21 maj 2015, 23:09

ma kompleksi su velika stvar....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.