FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dokle god se uprava vise boji Tana i njegovih rijeci, mi navijaci nista ne mozemo promjeniti..
Pogotovo od kad smo "probili" budjet
Pogotovo od kad smo "probili" budjet
E i dodad su nam bili naklonjeni u **** materinuPAPE1 je napisao/la:E sad ocekujte da nam se dusmanske novine i portali natovare na ledja,cudo je da vec nije negdje nesto objavljeno...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ti znaš koliko te volim i poštujem ne želim ja Sarajevo u dt rugoj a kamoli u četvrtoj ligi ali brate ako sam rekao za Željo -Leotar da treba da se Željo izbaci onda to važi i za nas i za Radnik koji daje Borcu i za sve što štimaju i nemoj se sječati mojih najmilijih haman mi je sve pomrlo osim žene i djeteta red bi bar bio jer ja ako ništa volim Sarajevo i danas sam pokisao ko pićka dok je naša uprava sjedila u loži sa Gracićem i smijali nam se u brk ćak sam gađao ih kišobranom koji se raspao nažalost a drotova pun **** mogao sam opet batine dobiti za koga bolan.zagor1987 je napisao/la:Slusaj Sarajevo u ovakvom kontekstu ni ti ni oni ni ja ne smiju da spominju,nek privode koga hoce nije Sarajevo krivo ono je iznad svega,a ako je namjesteno pridruzujem se cestitkama,sad fino udarit sa svih strana ove debile od igraca do uprave,a svima koji zele da Sarajevo bude u cetvrtoj ligi sjetim se najmilijih ovdje i uzivo kako je kome drazesekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.
Sarajevo ljubavi moja!
Vidim na onom izbjeglickom forumu se skupila ekipa placenika, na celu sa Molotovljevim i sami izmedju sebe se dopisuju 
I dalje tvrde kako upravu treba dati sansu
Naravno i na drugom forumu pominju Evandera. Izgleda da sam ja najveci krivac za ovu losu sezonu
Pominju li me na fksinfu?

I dalje tvrde kako upravu treba dati sansu

Naravno i na drugom forumu pominju Evandera. Izgleda da sam ja najveci krivac za ovu losu sezonu

Pominju li me na fksinfu?

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sekac, cuvaj zdravlje. Hebes fudbalsekac je napisao/la:Ti znaš koliko te volim i poštujem ne želim ja Sarajevo u dt rugoj a kamoli u četvrtoj ligi ali brate ako sam rekao za Željo -Leotar da treba da se Željo izbaci onda to važi i za nas i za Radnik koji daje Borcu i za sve što štimaju i nemoj se sječati mojih najmilijih haman mi je sve pomrlo osim žene i djeteta red bi bar bio jer ja ako ništa volim Sarajevo i danas sam pokisao ko pićka dok je naša uprava sjedila u loži sa Gracićem i smijali nam se u brk ćak sam gađao ih kišobranom koji se raspao nažalost a drotova pun **** mogao sam opet batine dobiti za koga bolan.zagor1987 je napisao/la:Slusaj Sarajevo u ovakvom kontekstu ni ti ni oni ni ja ne smiju da spominju,nek privode koga hoce nije Sarajevo krivo ono je iznad svega,a ako je namjesteno pridruzujem se cestitkama,sad fino udarit sa svih strana ove debile od igraca do uprave,a svima koji zele da Sarajevo bude u cetvrtoj ligi sjetim se najmilijih ovdje i uzivo kako je kome drazesekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.

kako je ovaj kouadio opasan, pa jel moguće da ispustimo ovakvu zvijer ...
čak je i hebibović za sva naša desna "krila" svemirski brod.
čak je i hebibović za sva naša desna "krila" svemirski brod.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Htjedoh danas napisati ako Olimpik ispadne iz lige treba vam spaliti stadion,i vama i Želji.
Svi guraju svoje i stele svojima samo bi Bosnjo bio posten na vlastitu stetu.
Cestitke upravi i igracima Sarajeva sto nisu dozvolili da im komsije i braca ispadnu iz lige.
Cestitke upravi i igracima Sarajeva sto nisu dozvolili da im komsije i braca ispadnu iz lige.
Citas li ti novine uopste?SiouxLukavac je napisao/la:Ma svi mediji i portali su plaćeni od uprave da ništa ne pišu što se njima ne bi svidjelo.PAPE1 je napisao/la:E sad ocekujte da nam se dusmanske novine i portali natovare na ledja,cudo je da vec nije negdje nesto objavljeno...
Tražio sam intervjuje od Dine i Emira gdje prozivaju druge, omalovažavaju one koji nas guze ove sezone, gdje najavljuju grupne faze, evropsko Sarajevo, bosansko Dinamo, stadione i slično, i ništa od toga nisam našao. Neko izbrisao ili?!
Plaćeni su svi novinari da ih ne ispituju i da im ne lete za intervju.
Vratice se Valter **** mater!!!!'
Mene srce boli kad vidim kako i koliko trpa Kouadio, a mi ga otjerasmo..
Pa bar da je dobio priliku, al nista..
Kakvu mi katastrofalnu upravu imamo, trenere, igrace... UZAs
Ne znam jel normalno da mi je ovo smijesno postalo?
Kakvu mi katastrofalnu upravu imamo, trenere, igrace... UZAs

Koja simbolika danas, kako tmuran dan za kraj jedne tmurne sezone.
Al ako ništa pravi je cirkus bio na istoku, bar do drugog gola.
Al ako ništa pravi je cirkus bio na istoku, bar do drugog gola.
nema podobnog menadžera !Zip je napisao/la:Mene srce boli kad vidim kako i koliko trpa Kouadio, a mi ga otjerasmo..
Kakvu mi katastrofalnu upravu imamo, trenere, igrace... UZAs![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Mrš **** te Gracić i kompletna uprava Sarajeva a ja takvu braću nabijem na tuki.Oni nisu moji i nikad neče biti a nisu ni ovi igrači Sarajeva više moji i trener **** i karine iz Uprave niko nije moj sve im **** a ti ako ti je drago svrstaj se u red sa njima.Samo mi nije jasno što se ti fidelis trpaš gdje ti nije mjesto idi na starnicu ŠirokogFidelis je napisao/la:Htjedoh danas napisati ako Olimpik ispadne iz lige treba vam spaliti stadion,i vama i Želji.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 maj 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
+1sekac je napisao/la:Mrš **** te Gracić i kompletna uprava Sarajeva a ja takvu braću nabijem na tuki.Oni nisu moji i nikad neče biti a nisu ni ovi igrači Sarajeva više moji i trener **** i karine iz Uprave niko nije moj sve im **** a ti ako ti je drago svrstaj se u red sa njima.Fidelis je napisao/la:Htjedoh danas napisati ako Olimpik ispadne iz lige treba vam spaliti stadion,i vama i Želji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja im nikada nisam ništa takvo kazao za njih pa si me napadao i govorio da trebam da šutim zbog dušmana, a sada kada je kasno i sve na što smo mi upozoravali se desilo sad ti tako. Nije ti to baš u redu.sekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.

Samo Saraj'vo.
ima JEDNA pozitivna stvar u svemu ovome. Moći ćemo rahat na more
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Navikao je @nukleus na ovakav nacin komunikacije, ovako on meni komplet familiju neki dan sasu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Biblija gol,Karić gol,Kouadio 3-4 kolko već,Hebibovic gol,Keno Handzic gol.A naše Sarajevo goli k.**** Harba gadja sutevima dole parking pred Zetrom.Sramotno.
Lede na stoperu igrao,igra frajer sve živo što treba još na gol da stane,al sta ce nama star je garant u nas kadeti Harba i Okic igraju,bem te fudbale
Lede na stoperu igrao,igra frajer sve živo što treba još na gol da stane,al sta ce nama star je garant u nas kadeti Harba i Okic igraju,bem te fudbale
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fidelis ti i ja se poštujemo molim te ne dijeli nam pridike iz političkog živote eto ja sam četnički vojvoda i ja bi volio više da je ostao Borac nego ovi plačenici jad jadni od tima ne znaš ti šta je sve Gracić radio protiv mog kluba.Fidelis je napisao/la:Pa jasno je meni da mnogi od vas vise volite npr.Borcu nego Olimpiku samo kazem da mi je drago da tako ne misle uprava i igraci Sarajeva.
Ima nade.
Sarajevo ljubavi moja!
Evo vec par sati u glavi analiziram tekmu i mogu reci kad se hladne glave malo razmisli da nije iskljuceno da je ovo danas nastimano. Ovo vrijedi ako se samo ova danasnja utakmica uzme u obzir.
Medutim ako uzmemo u razmatranje ovu pretposljednju utakmicu protiv Slobode i jos par utakmica onda se moze zakljuciti i da smo jednostavno **** od ekipe i da ne treba da nas toliko cudi da nas je Olimpik (kome je gorilo pod nogama) nadigrao i pobjedio.
Opet ne mogu biti pametan...
Ovu Upravu stvarno ne vrijedi vise uzimati u usta. Neko je dobro napisao da smo u ovih 5 godina kako nas vode dozivjeli toliko blamaza pod njihovim vodstvom da to kup i tutula-naguzove i nedovrseni kamp ne mogu amnestirati. Oni jednostavno MORAJU DA IDU! Ko god misli suprotno ne zeli dobro ovom klubu i tacka!
Edit: i ovo sto @rulehz prica ima smisla. Mozda im je noga u junu i daj onda postavi taldziju Hurtica da se jos koja marka izvuce na ime raskida ugovora.
Medutim ako uzmemo u razmatranje ovu pretposljednju utakmicu protiv Slobode i jos par utakmica onda se moze zakljuciti i da smo jednostavno **** od ekipe i da ne treba da nas toliko cudi da nas je Olimpik (kome je gorilo pod nogama) nadigrao i pobjedio.
Opet ne mogu biti pametan...
Ovu Upravu stvarno ne vrijedi vise uzimati u usta. Neko je dobro napisao da smo u ovih 5 godina kako nas vode dozivjeli toliko blamaza pod njihovim vodstvom da to kup i tutula-naguzove i nedovrseni kamp ne mogu amnestirati. Oni jednostavno MORAJU DA IDU! Ko god misli suprotno ne zeli dobro ovom klubu i tacka!
Edit: i ovo sto @rulehz prica ima smisla. Mozda im je noga u junu i daj onda postavi taldziju Hurtica da se jos koja marka izvuce na ime raskida ugovora.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 15 maj 2016, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Bing [Bot], ErosViverosViv, Galantni i 55 gostiju.