EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%
 
Ukupno glasova: 423

Avatar
Virtu4l
Postovi: 61390
Pridružen/a: 15 jun 2008, 23:21
Lokacija: Zvornička 27
Kontakt:

EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2016, 01:26

slika

Nakon epskog neuspjeha prije dvije godine u Brazilu, koji je značio kraj za dobar dio jedne od najboljih generacija u historiji nogometa, La Furia Roja kreće u novu odbranu trofeja. Nakon Brazila mišljenja su bila podijeljena, jedan dio španske javnosti je bio za ostanak sadašnjeg selektora Vicentea Del Bosquea, a drugi dio je pak smatrao da Del Bosque treba da bude među prvima koji će podnijeti ostavku. Bivši trener Real Madrida je ipak dobio podršku saveza i obećao ozbiljnije promjene i značajno podmlađivanje sastava do sljedećeg velikog takmičenja. I tako, dvije godine kasnije, pola putnika iz Brazila nećemo gledati u Francuskoj.

Na golu bi trebao biti sjajni David De Gea. Stubovi odbrane su i dalje Gerard Pique i Sergio Ramos, a po bokovima bi trebali djelovati Jordi Alba i Juanfran, koji imaju sjajnu konkurenciju u Cesaru Azpilicueti i debitantu Hectoru Bellerinu. Vezni red, glavni adut one zlatne generacije, je doživio i najviše promjena, uz najveće počasti su ispraćeni Xavi i Xabi Alonso, a u Francuskoj će po svemu sudeći prvi izbor biti Koke i Nolito uz Busquetsa, Iniestu i Davida Silvu. Glavni teret u napadu će nositi Alvaro Morata, a svakako se očekuje i doprinos sa klupe veterana Aritza Aduriza, koji je odigrao sezonu života. Dakle, u pitanju je formacija 4-1-4-1, koja će se lako transformirati u 4-1-2-3 u fazi napada.

Pored Aduriza, sa klupe će svoju šansu čekati Cesc Fabregas, Bayernov Thiago Alcantara i vječiti džoker Furije, Pedro.

Razloga za optimizam itekako ima. Nisu glavni favoriti kao na takmičenjima koja su osvajali, što je možda i dobro zbog pritiska, ali je situacija mnogo bolja negoli u Brazilu. Većina igrača su odigrali odličnu sezonu, a pogotovo Špance treba da raduje sjajna forma Busquetsa i Inieste, koji će uz glavnu pokretnu snagu Atletico Madrida, sjajnog Kokea imati zadatak da organizuju igru. A tu je i svakako dodatni motiv u vidu iskupljenja nakon što su razočarali kompletnu naciju na svjetskom prvenstvu.

Mogući sastav:
slika
Roster:
slika
Najbitnija trojka:
slikaBusquets
slikaIniesta
slikaD.Silva
Mladi igrač na kojeg treba obratiti pozornost:
slikaMorata
Individualna klasa: slika

Atmosfera i psihičko stanje: slika

Taktička obučenost: slika



slika

Turci su nakon polufinala 2008. (ujedno njihovog najvećeg uspjeha na EPu) ponovno na najvećoj europskoj smotri.U međuvremenu su propustili i oba SPa pa će u Francuskoj imati ogroman motiv za pokušati ponoviti učinjeno u Austriji i Švicarskoj.Iako nisu najbolje startali u kvalifikacije (jedan bod u prva tri kola) uspijeli su se pribrati i na kraju kao najbolji treci izborili Francusku ujedno nanizavši 13 utakmica bez poraza što je niz koji je prekinut nedavnim porazom u prijateljskoj utakmici od Engleza.No ni tu nisu bili bez šansi.Naprotiv,Turci su više nego ravnopravno parirali Hodgsonovoj ekipi i pokazali da imaju oružja za nositi se s najboljima.Uz tu utakmicu odigrali su u pripremama za turnir još dvije i u obje upisali minimalne pobjede (Crna Gora i Slovenija po 1-0) golovima na samom kraju odnosno početku utakmice.

Fatih Terim našao se na klupi svoje reprezentacije treći put u karijeri,a zanimljivo svaki od tih mandata donio mu je susret s Hrvatskom s kojom se osim u 1. kolu EPa Turska susreće i u 1.kolu kvalifikacija za SP u Rusiji (5.9. ove godine).Treće kolo mu pak donosi Čehe s kojima su Turci bili u istoj kvalifikacijskoj grupi gdje su obje ekipe ubilježile po jednu pobjedu.Između ova dva susreta ugurala se utakmica protiv jednog od glavnih favorita natjecanja,Španjolske.

Turci na prvenstvo dolaze bez najboljeg stopera kojeg imaju na raspolaganju.Naime,nakon incidenta u kojem je Toreov prijatelj pištoljem prijetio Topraku i Calhanogluu (priča kaže kako je Toprakov prijatelj imao aferu s Toreovom bivšom curom) Fatih Terim suspendirao je svu trojicu reprezentativaca.Nakon godinu dana sva trojica su ponovno dobila pozive,ali su iz Bayera javili da su njihovi igrači ozlijeđeni (iako su odmah nakon reprezentativne pauze igrali za svoje klubove,a ovaj potez su u Turskoj protumačio kao pokušaj da klub svoje igrače udalji od problematičnog Torea) pa se na okupljanju pojavio samo Tore kojeg je Terim u medijima pokušavao predstaviti kao žrtvu.Nedugo zatim Imperator s popisa reprezentacije izostavlja Leverkusenov dvojac,a poziv dobija samo Tore što je izazvalo mnoge kontroverze.Na kraju,sve se završilo tako što se Calhanoglu vratio u izabranu vrstu,Tore je zbog dvije utakmice supenzije čak pomalo i iznenađujuće bio višak sa produženog spiska,a Toprak je i dalje izvan sastava.

Osim Topraka Euro zbog ozljede propušta i Aziz pa je Terim tako odlučio na mjesto stopera prekomandirati veznog igrača Fenerbahčea Mehmeta Topala.Njemu će pak društvo praviti Hakan Balta dok su na bekovskim pozicijama izrazito napadački nastrojen (i ponekad defanzivno neodgovoran) novi igrač Intera Caner Erkin i kopija mu Fenerbahceov Gokhan Gonul što čini 3/4 igrača zadnje linije Fenerbahcea u nedavno završenoj sezoni i lako moguće da bi (uz to što zadnju liniju sačinjavaju trojica 30+ godišnjaka) im ta uigranost (i iskustvo) mogli biti određeni forte.Kao prve opcije s klupe namecu se Koybasi koji često zna ući u nastavku umijesto Erkina i Ozbayrakli (još jedan igrač Fenera) za suprotni bok uz Kayu kao prvu stopersku opciju.Golmansku poziciju,u nedostatku boljih rješenja,drži Volkan Babacan koji je možda i najslabija karika ovog sastava.

Veznu liniju drži Galatasarayov Selcuk Inan koji je vođa ekipe iz sjene zadužen za povezivanje obrambene sa napadačkom linijom.Partner mu je defentivno odgovorni 21godišnji Ozan Tufan,a prva opcija s klupe Dortmundov Nuri Sahin.Iza napadača su pak moguće dvije solucije i u obje Arda Turan drži lijevi bok.Dvojba je između Volkana Sena i Oguzhana Ozyakupa.Ukoliko se Terim odluči za Sena kako bi kompletirao Fenerov desni bok Hakan Calhanoglu ide u sredinu dok u sastavu sa Ozyakupom zauzima krilnu poziciju čime Turska dobija dva veznjaka na krilu koji često ulaze u sredinu i time otvaraju prostor po strani za svoje napadački nastrojene bekove.Također zbog defanzivne odgovornosti Ozyakupa moguća je opcija s njim na centralnom veznom ukoliko netko od dvojca Inan-Tufan ne zadovolji u prvim utakmicama ili bude suspendiran,a Sahin nedovoljno spreman.Iza Ozyakupa odlična je sezona u prvaku Turske Bešiktašu i on je svakako jedan od igrača iz drugog plana na kojeg treba obratiti pozornost.Uz to što je poput Inana sposoban diktirati tempo igre svoje reprezentacije krase ga i dobar udarac kojeg isprobava ulascima u 16erac iz drugog plana i sposobnost upucivanja kvalitetnog zadnjeg passa za svoje suigrace.Uz njega kao nadolazeću mladu snagu treba spomenuti i Emrea Mora kojeg se povezuje s Dormundom.

Sama centralna napadačka pozicija donosi određene probleme.Iako je zabio Sloveniji u generalci pred natjecanje Burak Yilmaz muku muči s formom pa bi prva opcija trebao biti 24godišnji Bešiktašev Cenk Tosun.Iako,ovdje je lako moguće sve otvoreno do malo prije same utakmice kada će Fatih Terim morati definitivno odlučiti kojoj opciji je skloniji.Treća opcija je Mainzov Malli,a tu je i mogućnost igranja sa Calhanogluom kao lažnom devetkom što je Terim nekoliko puta isprobavao iako je malo vjerojatno da će nakon prilično vremena provedenog na uigravanje sada odustati od definiranog sastava i formacije.

Velika turska snaga ponovo će,uz prekide (Calhanoglu) i dobar presing kroz cijelu utakmicu,biti fanatizam i borbenost uz koje ako im se stvari poklope mogu daleko.U napadu igraju strpljivo i traže najbolje rješenje dok se u fazi obrane sužavajući teren što je više moguće u 4-1-4-1 brane sa devet ili čak 10 igrača.S druge strane stoperski par nije baš najbrži,a u napadu im je njihova najveća zvijezda Arda Turan i njegovo carinjenje lopte često uteg.A tu je i ono da se sav taj fanatizam može lako okrenuti na drugu stranu i ukoliko stvari ne krenu dobro neki prijašnji grijesi bi se mogli početi vaditi iz ladice,a ekipa vrlo brzo raspasti.

Mogući sastav:
slika
Roster:
slika
Najbitnija trojka:
slika Calhanoglu
slika Turan
slika Inan
Mladi igrač na kojeg treba obratiti pozornost:
slikaOzyakup
Individualna klasa: slika

Atmosfera i psihičko stanje: slika

Taktička obučenost: slika



slika

Nakon preskakanja Brazila Česi se u Francuskoj vraćaju na veliko reprezentativno natjecanje i 1/4 finale kao 2012. bi sigurno zadovoljilo njihove apetite.Kvalifikacije su odradili uvjerljivo i plasirali se na prvenstvo ispred Islanda,svog protivnika u trecem kolu Eura Turske i ispred Nizozemske.Same pripremne utakmice pred prvenstvo odrađene su sa polovičnim učinkom.Nakon razbijanja Malte Ruse su dobili 2-1 golom pred kraj utakmice nakon velikog preokreta,a onda su u nedjelju poraženi od J.Koreje (koja je primjerice nešto ranije izgubila 6-1 od Španjolaca) istim rezultatom.Pred Pavelom Vrbom tako su prije otvaranja natjecanja s favoritom skupine još uvijek određene dvojbe oko sastava.

Pozicija koja je lišena ikakve dvojbe je zasigurno ona golmanska koju drži veliki Petr Cech,a koji protiv Španjolaca postaje rekordor po broju nastupa u reprezentaciji.Ukoliko Česi misle napraviti rezultat Cech će morati biti u svom vrhunskom izdanju.A pogotovo će to biti potrebno iz razloga što je Vrbinoj ekipi obrambeni dio ekipe najslabija karika pa su tako u samim kvalifikacijama primili 14 pogodaka u 10 kola što je čak 5 više od Turske i čak 8 više od Islanda.Za lijevog beka u gotovo ravnopravnoj borbi za prvi sastav su David Limbersky i Theodor Gebre Selassie (koji pokriva obje bočne pozicije) iako je prvi trenutno možda nešto bliži njemu.Na drugoj strani bi pak Hoffenheimov Pavel Kaderabek trebao biti siguran.Četvrta opcija je Daniel Pudil.Kao i kod Turaka i Češki bekovi su izrazito napadački nastrojeni i ponekad defanzivno neodgovorni.

Marek Suchy odrađuje utakmicu suspenziju stoga bi protiv Španjolske stoperski par trebali činiti Michal Kadlec i Tomas Sivok.Oba 30+ godišnjaci što je još jedna sličnost sa Turcima (iako za razliku od njihovih stopera koji su drveni s loptom u nogama Česi imaju Kadleca koji je nešto bolji u tom segmentu od ostalih).No ni tu nije sve tako čisto i Vrbu (ne HNS/GNK krimosa Vrbanovića) zasigurno još uvijek muče dvojbe koju kombinaciju poslati na teren.Ništa lošiji od prvonavedene trojke nije ni Roman Hubnik koji je i tijekom priprema imao zapaženu minutažu pa ne treba iznenaditi ukoliko se nađe već u prvom kolu na terenu umjesto Sivoka.

Nova poveznica s Turcima je vezni red koji je i Česima najjača karika.Herthin Vladimir Darida,specijalist za prekide,dobrog udarca i pregleda igre,drži uzde veznog reda i o njemu će uvelike ovisiti igra Čeha na ovom prvenstvu.Što se tiče drugog centralnog veznjaka tu Pavel Vrba ima još jednu dvojbu.Da li se odlučiti za legendardnog Jaroslava Plašila koji je još 2004. nastupao na EPu i koji uz igru u oba smjera i snažan šut donosi mnogo iskustva ili pak za Davida Pavelku koji nije spektakularan igrač,ali je važan za obrambenu fazu igru?Iako se na prvu činilo kako je češki izbornik skloniji prvoj opciji zadnje pripremne utakmice su pokazale da će možda ipak Pavelka biti partner Daridi.Naime i Plašil i Darida vole otići naprijed i isprobati svoj šut,a to Čehe ostavlja previše izložene otraga i tu uskače Pavelka kao idealno rješenje problema.

Iza napadača će pak opet ordinirati Tomas Rosicky.Nakon što je praktički propustio cijelu prethodnu sezonu i nakon što su ga Česi forsirali maksimalno na sve tri pripremne utakmice ne bi li uhvatio ritam sada izgleda spreman da predvodi svoju reprezentaciju u Francuskoj.Iako,nikad ne treba isključiti mogucnost da se ponovno raspadne već u prvoj utakmici.Krilne pozicije drži Spartin trojac Ladislav Krejči,Borek Dočkal i Josef Šural gdje su prva dvojica trenutno u prednosti pred Šuralom iako ni ovdje ne treba isključiti mogućnost da će se Šural umjesto Dočkala pronaći u prvom sastavu.Jiri Skalak je četvrta opcija.Krejči je anonimac na kojeg treba obratiti pozornost i ispred kojega bi mogao biti veliki turnir.Brz,tehnički jak i solidan u realizaciji.

Još jedna dvojba javlja se u napadu.Spartin David Lafata ili Tomas Necid?Necid je taj koji je kasnim pogotkom protiv Rusije donio Česima pobjedu,ali nekako je dojam da je Lafata unatoč malom postu ipak bliže poziciji prvog napadača.Nešto drugačijeg profila od suparnika mu za poziciju krasi ga dobar osjećaj za gol pa je tako peterostruki najbolji strijelac Češke lige i 8.najbolji strijelac europskih natjecanja (LP/EL) u zadnjih 5 sezona sa 24 golova na kontu,a sve to nastupajući za Jablonec i Spartu.Ipak,u reprezentaciji još uvijek nije pokazao sve što zna.Možda je baš ovo njegov turnir?Treća opcija u napadu je Milan Škoda.

Zanimljivost ove grupe je da su se u njoj našle četiri ekipe koje vole posjed lopte i biti će zanimljivo pratiti koja će se ekipa u svojim utakmicama uspijeti nametnuti.Veliko oružje Čeha trebali bi biti prekidi (i još jedna sličnost s Turcima...) gdje odlicni izvođači i tornji u napadu zvuče kao dobitna kombinacija.Prednost im je svakako i kvalitetan stručnjak na klupi,tvorac šampionskog Plzena kojem će Francuska biti zadnja postaja na klupi svoje zemlje i zasigurno želi polučiti dobar rezultat i ostaviti trag.Minus pak može biti ako se ne uspiju nametnuti u posjedu i time do izražaja dođu sve njihove slabosti u defanzivnom segmentu igre.Naime,za razliku od Turaka,Česi nemaju zonsku obranu (u slučaju oduzimanja lopte od strane suparnika) i presing (kao osigurač od kontri na koje su ranjivi) na koji se mogu osloniti.

Mogući sastav:
slika
Roster:
slika
Najbitnija trojka:
slikaCech
slikaDarida
slikaRosicky
Mladi igrač na kojeg treba obratiti pozornost:
slikaKrejči
Individualna klasa: slika

Atmosfera i psihičko stanje: slika

Taktička obučenost: slika



slika

Imalo pozornijim pratiteljima prilika u hrvatskom nogometu odavno je jasno kako ono što se događa u njemu ima najmanje veze s tom prelijepom igrom stoga ćemo se prema njemu i reprezentaciji odnositi onako kako se ona tj.ljudi u savezu odnose prema svima nama koji smo se nekada istinski mogli poistovjetiti sa njom.Svakom po zaslugama.

"Ja se ježim kad sad razmišljam da ćemo biti tamo jer je to baš da budemo tamo.Sva su europska prvenstva lijepa,ali ne biti u Francuskoj,ne biti na toj njihovoj smotri bila bi tragedija" tako nekako zbori naš vrli preCjednik,u Munchenu osuđen zbog krađe antickih novcica 2011. iz aviona,Davor Brend Šuker.Nakon što je siva ruka savjetnika Majana Deb...pardon Zdravka Mamića dala mig igračima da se Kovac sabotira i na mjesto izbornika instalira TV serviser Ante Čačić Sova Brendova nadanja su ispunjena i sve je spremno da se kartice saveza još jednom ispeglaju do krajnjih limita.

Kvalifikacije je repka završila na drugom mjestu sa samo bodom ispred Norvežana iako je u savezu bilo određenih nedoumica koliko je još kola ostalo do kraja i jesu li osigurali izravan plasman ili TV servisera očekuje još poneka utakmica."Mislim da ima 10 utakmica.Od 10 utakmica moraš skupiti što više bodova" oprezno je zborio Brend.Na kraju mu je vjerojatno netko od novinara šapnuo da je ipak sve gotovo pa je slavodobitno izjavio:"Ponovilo se ono da ekipa od 10 utakmica mora napraviti veći skor.Na kraju smo ga napravili. Nije bilo lako kad smo čuli da je 0:1, ali smo vjerovali da je Italija bolja 40 posto od Norveške i baš zbog toga smo presretni i to je to".Nakon službene Bredove potvrde u savezu su otvorili šampanjac i do dugo u noć se proslavljalo novo punjenje dzepova.
slika
Ono što mnoge vjerojatno zanima je kakav će nas sastav predstavljati u Francuskoj.Uz Šukija koji će uz kockarnice gdje sklapa ozbiljne poslove obilaziti francuske grobove ne bi li okinuo još koji selfi sa svojim herojima tu bi se,u iščekivanju nove dvije optuznice,trebao naći i vrhovni savjetnik Majan Dabić Tatta sa Strittzom Zokijem i Vrbom,partnerima u zločinu optuženima za zloupotrebu položaja i ovlasti i davanje i primanje mita kojima su oštetili Dinamo za 15.5 m eura.Priča se čak da će se i Tattin poreznik Pernar ponovno sa suprugom pod jednom rukom i Dinamovim novcem pod drugom ovo ljeto zaputiti u svijet i posjetiti Francusku.A možda dođe i CSI Horatio iz Miamija.Ukoliko pak niste stigli do ulaznica pošto ih je savez šakom i kapom dijelio sve malobrojnijim sponzorima i za ovu priliku specijalno unajmljenim placenic...hoću reć navijačima okupljenih pod imenom "Uvijek vjerni" uvijek postoji šansa da će te negdje pred stadionom nabasati na Žaca Širića,osuđenog za "pošteno suđenje",kako dila ulaznice.Ako mu pak ne možete oprostiti mutnje radnje,korupciju i neregularnost HNLa i stigne vas želja da ga šakom opalite po licu sjetite se one Brendove i "nemojte osuđivati ljude pri prvom hapšenju".

Što nam na kraju preostaje nego poželjeti ekipiTZi da svi budu,da idu svi,da odu svi,što više povika od saveza i preCjednice Koli okarakteriziranih kao "lijepa atmosfera" zbog koje nam prijeti izbacivanje iz iducih kvalifikacija i eto "nadam se da ćemo ispuniti rendezvous,da ćemo biti ponos i dika".I za sam kraj hvala Osječko-slavonskoj županiji i ČUVAJTE NAM DAVORA!SA TOM!Ijujujujujujuuuuu
slika
[youtube][/youtube]

Mogući sastav:
slika
Roster:
slika
Najbitnija trojka:
slikaModrić
slikaRakitić
slikaMandžukić
Mladi igrač na kojeg treba obratiti pozornost:
slikaBrozović
Individualna klasa: slika

Atmosfera i psihičko stanje: slika

Taktička obučenost: slika

slika

IspriĆavam se,zaboraviJo sam još jednu stvar:
slika
slika
Napisali:..................................................................................................................................................................
slika
Evribadi sej Željo
Željoooo

Avatar
badblueboylivno
Postovi: 8701
Pridružen/a: 01 jul 2010, 17:57
Lokacija: EU :rolajz:
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la badblueboylivno » 02 jun 2016, 14:25

Siguran sam u dalek doseg Hrvatske iako mafijaškoj reprezentaciji mafijaškog nogometnog saveza iz mafijaške države želim ispadanje s tri boda. :kafa:
Hayley <3

Avatar
Lillard
Postovi: 26286
Pridružen/a: 28 mar 2013, 23:46
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2016, 14:29

badblueboylivno je napisao/la:Siguran sam u dalek doseg Hrvatske iako mafijaškoj reprezentaciji mafijaškog nogometnog saveza iz mafijaške države želim ispadanje s tri boda. :kafa:
Moram li pitat protiv koga uzimaju 3 boda? :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Avatar
badblueboylivno
Postovi: 8701
Pridružen/a: 01 jul 2010, 17:57
Lokacija: EU :rolajz:
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la badblueboylivno » 02 jun 2016, 14:49

Lillard je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Siguran sam u dalek doseg Hrvatske iako mafijaškoj reprezentaciji mafijaškog nogometnog saveza iz mafijaške države želim ispadanje s tri boda. :kafa:
Moram li pitat protiv koga uzimaju 3 boda? :lol:
Kužimo se. :urnebes:
Hayley <3

Avatar
L'Avvocato
Postovi: 8309
Pridružen/a: 15 mar 2009, 13:39
Lokacija: Cuore Bianconero !!!
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2016, 15:39

Jedna od najzanimljivijih grupa već u najavi :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Avatar
SlevinKelevra
Postovi: 11909
Pridružen/a: 30 okt 2012, 23:40
Lokacija: NYC, USA
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jun 2016, 15:48

Meni, najzanimljivija grupa. Bas svaka tekma ce se specijalno popratiti.
Spanija ociti favorit za prvo mjesto, a Hrvatskoj dajem blagu prednost ispred Ceske i Turske, iako ce biti svasta, imam osjecaj.

Avatar
Mokes
Postovi: 14858
Pridružen/a: 26 mar 2012, 15:09
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Mokes » 02 jun 2016, 15:50

Slavice se u Mostaru kako god okrenes :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25684
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2016, 19:22

Virtural protiv vrhovnog moderatora Ria :stop:

TRPAJ PRCIJU!

Avatar
samo_lijevo
Postovi: 11000
Pridružen/a: 24 nov 2010, 23:35
Lokacija: Garmisch-Partenkirchen
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jun 2016, 19:48

[youtube][/youtube]

:njanjanja:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25684
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2016, 20:26

Ili ova:
[youtube][/youtube]

Avatar
branimir85
Postovi: 14863
Pridružen/a: 05 jul 2015, 20:17
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la branimir85 » 02 jun 2016, 20:59

badblueboylivno je napisao/la:Siguran sam u dalek doseg Hrvatske iako mafijaškoj reprezentaciji mafijaškog nogometnog saveza iz mafijaške države želim ispadanje s tri boda. :kafa:
:clap: :clap: :clap:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Avatar
High
Postovi: 19698
Pridružen/a: 27 jun 2008, 17:25
Lokacija: Сɖϸɖѣє□о

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 23:35

Šibaj Kroate :!:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Avatar
Raonffa
Postovi: 26274
Pridružen/a: 29 feb 2016, 17:18
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Raonffa » 02 jun 2016, 23:37

Mokes je napisao/la:Slavice se u Mostaru kako god okrenes :kafa:
Joj kad se sjetim 2006-te i tekme Hrvatska-Japan, sutradan u novinama na naslovnoj strani "U Mostaru došlo do nereda između navijača Hrvatske i Japana" :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Avatar
SlevinKelevra
Postovi: 11909
Pridružen/a: 30 okt 2012, 23:40
Lokacija: NYC, USA
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 jun 2016, 00:15

Najjaca :tokralju:

[youtube][/youtube]

Avatar
Virtu4l
Postovi: 61390
Pridružen/a: 15 jun 2008, 23:21
Lokacija: Zvornička 27
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2016, 02:15

Win win situacija za štrajkače, ako bude dobar plasman biće 'mi hrvati', ako bude debakl biće kmečanje na savez.
Evribadi sej Željo
Željoooo

Avatar
KingJamesMVP
Postovi: 14038
Pridružen/a: 30 mar 2016, 17:25
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 jun 2016, 02:18

High je napisao/la:Šibaj Kroate :!:
:o :shock: :(
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

KayserSose
Postovi: 1995
Pridružen/a: 25 apr 2015, 17:25
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la KayserSose » 03 jun 2016, 08:48

Najjača grupa. Španjolska je sila, Hrvatska ima odličnu momčad, Turci su fanatici, a Česi tradicionalno ne zakazuju na Eurima. Svi mogu proći, ali i ispasti. Nadam se da Turci zapinju u grupi, ne sviuđa mi se njihov stil igre i ponašanja.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Avatar
UltrasNotRed
Postovi: 953
Pridružen/a: 14 apr 2015, 12:30
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la UltrasNotRed » 03 jun 2016, 08:50

High je napisao/la:Šibaj Kroate :!:
Sibati, kandzijati je tvoj vokabular, da ti nisi po sado mazu zacet? Iz kandzije sjemena, babo daj, high!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Avatar
High
Postovi: 19698
Pridružen/a: 27 jun 2008, 17:25
Lokacija: Сɖϸɖѣє□о

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la High » 03 jun 2016, 09:25

UltrasNotRed je napisao/la:
High je napisao/la:Šibaj Kroate :!:
Sibati, kandzijati je tvoj vokabular, da ti nisi po sado mazu zacet? Iz kandzije sjemena, babo daj, high!
Kurtizane poput tebe uvijek prve saznaju semantiku ovih glagola. Hajde pod jorgan sa cistimana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Avatar
UltrasNotRed
Postovi: 953
Pridružen/a: 14 apr 2015, 12:30
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la UltrasNotRed » 03 jun 2016, 09:55

High je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
High je napisao/la:Šibaj Kroate :!:
Sibati, kandzijati je tvoj vokabular, da ti nisi po sado mazu zacet? Iz kandzije sjemena, babo daj, high!
Kurtizane poput tebe uvijek prve saznaju semantiku ovih glagola. Hajde pod jorgan sa cistimana.
Ok su glagoli, sve moze, ta nismo talibani. Dodji dok padne mrak! Kak'pjeva Zeljina jalija...i trpaj te levate!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.