Tako se kladi gospodski. Goapodin nece izdat!bvb je napisao/la:Lopez doktor!
Meni Goerges ostala ja sam live Felija oko 2.20 uzeo.
Cile treba igrat na live, kakvi kenguri!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tako se kladi gospodski. Goapodin nece izdat!bvb je napisao/la:Lopez doktor!
Mene bolivar na jednom isto 3+ , na drugom goias corithinas ps1 mase penal u 82 minuti za 1-1 toliko ..Admir_Sa je napisao/la:Bolivar od 25min cekam go za pare i nista.......
Ista nam je tuga druže... Sabinho i ja isto čekali 3+ i nigdje gola. Još bio prekid tekme koji je sudija nadoknadio samo jednog minutom sudijske nadoknade.Admir_Sa je napisao/la:Bolivar od 25min cekam go za pare i nista.......
Strašno, ovakvo ponašanje ATP treba kažnjavati, predaj doktore ako ti se ne igra tenis, i marš na mješalicu beton mješat na 35 stepenikrmpotich je napisao/la:Gledam ovog Troickog, znam da ima rupu u glavi ali ovakvu kurc..... nisam vidio dugo vremena. Lopticu salje ko na terminu, nevjerovatno sta se radi
Imam i ja keca, nije ni čudo što gubebadblueboylivno je napisao/la:Svako malo se pitam što nije u redu sa mnom i kakvim sam se silama zamjerio. Uspio sam odigrati keca na Botafogo (3-0-1 kući, s pobjedom dolaze na treće mjesto, igraju zasad dobru sezonu) protiv posljednjeplasiranog Avaija (0-0-5 vani, zabili jedan gol). U 15. minuti 0-2.
Pa daaaaj više!Dokad ovakvo triskanje, dokad?
Pajdo jesi li ti nepismen ili ti tastatura ne valja?Penaltiky je napisao/la:dobri ovi islanšani majku im šta čekaš effe da tvoje pratim lad kod sebe ne mogubdo drugog para izdržat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.