Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%
 
Ukupno glasova: 19

Avatar
Saurman
Postovi: 29512
Pridružen/a: 22 avg 2009, 20:08
Lokacija: Alpha Centauri
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2018, 13:00

Ne može ni Emery kupovati neke wc igrače ako je tačno ovo što piše po medijma da mu je budžet ovog ljeta 60 mil funti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Artetitis » 31 maj 2018, 13:33

Torreira se spominje u vezi sa Arsenalom.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Seaman » 31 maj 2018, 13:43

Saurman je napisao/la:Ne može ni Emery kupovati neke wc igrače ako je tačno ovo što piše po medijma da mu je budžet ovog ljeta 60 mil funti.

dobio je povišicu 20 milki od kroenkea jer ga impresionirao na razgovoru,kolko mu može duboko ući u čmar :rol: plus može uzeti za transfere,lovu od prodaje igrača :kafa:



Unai Emery receives early boost as Arsenal increase summer transfer budget to £70m
Unai Emery has received an early boost to his Arsenal career after majority shareholder Stan Kroenke agreed to release an extra £20million in transfer funds.

telegraph.co.uk








Artetitis je napisao/la:Torreira se spominje u vezi sa Arsenalom.



Gianluca Di Marzio

@DiMarzio
Il @sscnapoli torna su #Torreira e cerca un accordo diverso dalla clausola: incontro in corso con la @sampdoria: tutto su @SkySport 24 #calciomercato

11:51 AM - May 31, 2018



ode u napoli kao zamjena za jorginhoa :kafa: preskup za prćiju :rol:

Avatar
alexis17
Postovi: 119
Pridružen/a: 28 dec 2014, 11:22

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la alexis17 » 31 maj 2018, 14:12

Seaman je napisao/la:lažeš čim zineš kao da ti je voajer nešto u rodu i pokazuješ ogromno neznanje :kafa: nije reprezentivac kao što je seri dmf :rol: nemaš ti blage o nogometu,bolje odi prati balet :kafa: velike sramote sa 21 godinom biti nekome zamjena na sp-u :rol: chambers je prošle sezone bio najbolji stoper prćije :kafa: nisam znao da je dobio 30 šansi :rol: zapravo opće nije dobio šansi kolko je zaslužio,ili to je bio rupetina kad je došao iz southamptona,lik je u prvim tekmama igrao kao da je riječu o liku koji ima hrpu iskustva i bar 10 godina više,poslije je padao jer mu stari čoban nije znao dozirati minutužu pa ga **** na posudbu :kafa: odigrao dobro samo protiv atletica :rol: odigrao više nego dobro čitav drugi dio sezone šta je igrao,žao mi je da nije igrao i prvu tekmu protiv atletica jer onakav amaterizam nebi napravio ala wc kepec i mustafi :rol: trenutni chambers je doktor za rupetinu od sokratisa čija je prednost jedino građa :rol: **** sokratisa isprdavaju u bundesligi :urnebes: onda znaš koja je klasa :rol:
Ne, ti lazes. Mozda je voajer tebi u rodu jer se smijes k'o budala sam sebi i sarakasticnim pisanjem kod krezube mase ostavljas utisak nekog pametnijeg lika nego sto zapravo jesi. Velika neznalica jer sam rekao za covjeka kojeg jedva na wikipediji nadjes da nije reprezntativac (i nije, jer pojavljivanje na sirem spisku i jedan nastup te ne cini reprezentativcem - jbt to je kao da kazes da je Ahmetovic reprezentativac) i jer sam mozda promasio Serijev radius kretanja u 5 metara me cini neznalicom? Naravno, jos kad mi likovi koji dvije engleske budale smatraju igracima to kazu, onda sam jos veca.

Seri moze igrati DMF-a isto kao i CMF-a, ali da ja tebi to objasnjavam nema smisla. Ostavit cu te tu da drkas tu na smajlije i smijes se sam sebi. Diskusije ovog tipa sa likom koji Chambersa smatra ozbiljnim igracem su suvise. Vodi ga kuci, a Sokratis svakako dolazi. Ovaj polustoper polubek ce u Norwich da proba svezati dvije tekme kako treba, a prevara iz Sampdorije i poluigrac tipe Biglia i Badelj koji se smatraju dobrim u Italiji ce nas zaobici.

Avatar
Jack
Postovi: 6498
Pridružen/a: 19 avg 2017, 02:04
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Jack » 31 maj 2018, 14:14

A tko je Torreira? :rol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Avatar
Marsal
Postovi: 22760
Pridružen/a: 10 jun 2012, 00:13
Lokacija: Na klupi za rezervne igrače
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 31 maj 2018, 14:20

Jack je napisao/la:A tko je Torreira? :rol:
Zadnji vezni iz Sampdorie.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Seaman » 31 maj 2018, 14:29

[quote="alexis17"][/quote]






tvome neznaje izvire iz tebe :rol: :rol: lika koji je cmf i kao takav još šupalj kao švicarski sir ti veličaš kao nekog velikog dmf-a :rol: možda protiv onih glupih crnačkih ekipica koje nemaju 5%mozga u ekipi :rol: i u takvoj smiješnoj ligi,mali crnjo uspio proigrati tek 1 sezonu,a već ima 26 godina :rol: pa defanzivno mali urugvajac je izmislio defanzivu za ovog serija,nije reprezentivac :rol: pa neznam jel će kao čistač sudjelovati na pripremama :rol: chambers je avion od stopera za sokratise i slične panjeve koji će doći samo sisati lovu do penziju :kafa: prema tvojoj logici sokratis je stoperčina,a chambers **** :rol: dovodili smo iz te bundeslige dvojicu igrača koja su bila u timu sezone,pa su se pokazali kao promašaji,a sad panj koji bi trebao biti u najgorijih 11 sezone, bi trebao biti mega pojačanje :rol: to je logika tebe i voajeroljubaca iz dna kace :rol:



alexis17 » 31 svi 2018, 10:04

Seri je Seedorf za vecinu nasih DMF igraca jos od Silve i Vieire. U svakom slucaju imamo tri bolja igraca u prvih 11, nadam se malo boljoj igri i top4 jer je to nasa realnost trenutno.


:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Avatar
alexis17
Postovi: 119
Pridružen/a: 28 dec 2014, 11:22

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la alexis17 » 31 maj 2018, 14:42

Niko nikog ne velica niti govori da je neko stopercina generalno, ali za Chambersa svakako jeste. Vrati se nazad i procitaj, al pazljivo, polahko, probaj na slogove umjesto sto preletis i pises gluposti. Sokratis > Chambers, Seri > Wilshere, Xhaka. To sto spominjes godine nema veze sa mozgom, kao da je jedini igrac koji je proigrao sa 26. Ima dobru sezonu, 40 miliona je na danasnjem trzistu nista i treba probati. Te igrace koji ti prizeljkujes niko nece dati ispod 70, 80 miliona, a i da ih pristanu prodati, oni nece htjeti u Arsenal tako da tvoja prica o trazenju boljih igraca od ove trojice ne pije vode jer niti imamo lovu niti smo zanimljiva lokacija nekome, posebno ne vec izgradjenim igracima. Umjesto sto drkas na smajlije bolje napisi nesto konstruktivno, tipa koji igrac je to dostupan, a da ga mozemo priustiti i da bi htio doci kod nas, a da nije iz Genoe, Parme i ostalih poluekipa

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 31 maj 2018, 14:48

alexis17 je napisao/la:
Seaman je napisao/la:šta si izbrisao post da nije reprezentivac :rol: nemaš ti blage šta lupetaš,mlađi 5 godina od serija :lol: gore si napisao da je seri dmf :rol: tolko o tvom znanju :lol: ili možda ti smeta šta mali igra za sampdoriu,odakle je došao skriniar :kafa: sereš po chambersu koji je najbolji stoper prćije po pruženim partijama prošle sezone,a lik je odigrao za dvije klase bolje nego taj sokratis koji je **** rupetina u jakoj bundesligi :rol: rupa tu negdje u rangu s mustafijem,možda čak i lošiji








Uruguay World Cup Squad
Preliminary World Cup Squad – The final 23-man squad is yet to be announced

GOALKEEPERS: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Martin Campana (Independiente).

DEFENDERS: Diego Godin (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting Lisbon), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Maximiliano Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Martin Caceres (Lazio), Guillermo Varela (Penarol).

MIDFIELDERS: Nahitan Nandez (Boca Juniors), Lucas Torreira (Sampdoria), Matias Vecino (Inter Milan), Federico Valverde (Real Madrid), Rodrigo Bentancur (Juventus), Carlos Sanchez (Monterrey), Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro), Diego Laxalt (Genoa), Cristian Rodriguez (Penarol), Jonathan Urretaviscaya (Monterrey), Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders), Gaston Ramirez (Sampdoria).

FORWARDS: Cristhian Stuani (Girona), Maximiliano Gomez (Celta Vigo), Edinson Cavani (Paris St-Germain), Luis Suarez (Barcelona).



spoji mi se kisik :kafa: kmekač neznalico
Nista ja nisam brisao, a ti tarzane po tvojoj logici i 15 igraca iz premijer lige su reprezentativci jer su se nasli medju 50 igraca na koje selektor racuna. Mali ce Vecinu grijati klupu, eto ti igraca.

Chambers najbolji igrac :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Sta ti gledas bolan, covjeka okrecu igraci iz Svedske lige, napadac Ostersunda mu kicmu lomio, 3 dana ga sastavljali. Odigrao dobro protiv Atletica i od tada se i pise o njemu kao nekom igracu, a ovo mu je trideseta sansa koju je dobio poslije svih onih kikseva.

Sokratis je bar u zivotu igrao ozbiljnu utakmicu, za razliku od ova dva klauna kojima je najozbiljniji zadatak da ne prime 5 komada Leicestera. Pogledaj im samo gradju, pa za Holdinga i Chambersa i Defoe izgleda kao bokser jbt.
A koje su to ozbiljne utakmice Sokratisa? I kad vec pominjes trpanje pet komada pa upravo su Dortmund dje igra Sokratis poznat po odbrani supljoj ko svicarski sir kojoj nije rijetkost da prime 3+ golova.

Pricas tu o Sokratisu kao dokazanoj igracini, tako su ovde neki isto pricali i o Xhaki i Mustafiju dokazanim klasama iz Bundeslige.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 31 maj 2018, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Seaman » 31 maj 2018, 14:52

lik ispada smiješan u bundesligi,neće u engleskoj,brz je kao puž :rol: seri ne vrijedi 40 milki :kafa: klasični one season wonder i to prošle sezone,ove opet ništa specijalno kao i čitavu mu smiješna karijera :kafa: torreiri je cijena 25-30,a ne 70-80 milki :kafa: i bio bi veće pojačanje za prčiju nego 5 kurcevih serija :rol: vidim da ti smeta jer je iz sampdorie :lol: odakle je Skriniar došao u Inter :roll: a taj Skriniar bi danas bi mega pojačanje za prćiju :kafa: i uvijek ću biti za kvalitetu,a ne za kvantite,šta će mi 10 sokratisa i 10 serija kad neću dobiti na kvaliteti :kafa: autohtoni španjolac je pao već na prvome testu,nije u stanju zakrpiti obranu nego dovoditi panja na proračun,a onak skaut vjerojatno uzima proviziju

Avatar
Marsal
Postovi: 22760
Pridružen/a: 10 jun 2012, 00:13
Lokacija: Na klupi za rezervne igrače
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 31 maj 2018, 14:53

17-godišnji wunderkid iz PSG-a.
Arsenal set to beat Dortmund, RB Leipzig, Bayern Munich & Real Madrid to the signing of 17-year-old midfielder Yacine Adli

Zanimljiva statistika Sokratisa.
slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 31 maj 2018, 14:55

Sve je kriv ova prevara Milsintat, nece odustati dok sve polovnjake iz Bundeslige ne uhljebi u Arsenal za velike pare a sve ono sto valja iz te lige uzmu drugi, sto je najgore za isto ili manje para a mi skupo pokupimo skart.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Seaman » 31 maj 2018, 15:07

nadam se da ćemo klepiti burkija na gol :kafa: klasa na kvadrat koju je samo vidio veliki klaun od svena :rol:

Avatar
Jack
Postovi: 6498
Pridružen/a: 19 avg 2017, 02:04
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Jack » 31 maj 2018, 15:29

Marsal je napisao/la:
Jack je napisao/la:A tko je Torreira? :rol:
Zadnji vezni iz Sampdorie.
I dobar je?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Avatar
anell
Postovi: 21085
Pridružen/a: 04 okt 2012, 21:32
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 31 maj 2018, 15:31

Jack je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Jack je napisao/la:A tko je Torreira? :rol:
Zadnji vezni iz Sampdorie.
I dobar je?
Odlican, to ne pratis svaku utakmicu Sampdorije?
Pld W D L
38 26 12 0

Avatar
Marsal
Postovi: 22760
Pridružen/a: 10 jun 2012, 00:13
Lokacija: Na klupi za rezervne igrače
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 31 maj 2018, 15:32

Jack je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Jack je napisao/la:A tko je Torreira? :rol:
Zadnji vezni iz Sampdorie.
I dobar je?
Ma ko će ga znat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Avatar
Rosicky
Postovi: 8331
Pridružen/a: 11 feb 2012, 02:01
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Rosicky » 31 maj 2018, 16:02




Hahahahahahhah :rol: :rol: :bih:

Avatar
chily-rz
Postovi: 8256
Pridružen/a: 28 okt 2010, 19:08
Lokacija: Nicaze family
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la chily-rz » 31 maj 2018, 16:06

Kažu paja i jare vratio mu Mustafi loptu na pogrešnu nogu a lik mogao birat s kojom ce da je ispuca :rol:

Avatar
Rosicky
Postovi: 8331
Pridružen/a: 11 feb 2012, 02:01
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Rosicky » 31 maj 2018, 16:27

Pa dobro bolje bi ispuco desnom cjevanicom neg lijevom

Avatar
Marsal
Postovi: 22760
Pridružen/a: 10 jun 2012, 00:13
Lokacija: Na klupi za rezervne igrače
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 31 maj 2018, 23:55

O Jogo | Arsenal are in the market for a wide player and are considering making a bid for Sporting CP star and Portugal international, Gelson Martins. #afc
19yo #krcgenk MF Sander Berge wanted by #SevillaFC #Villarreal & #Betis, also mentions previous #lfc & #arsenal interest +15m euros starting price
Pošto o ovoj dvojici pojma nemam, molim Seamana da se oglasi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.