Moj je grad Zenica, naša lijepa ludnica! Željezara i KP dom, uvijek su u srcu mom! Čast mi pruža Bilino, grotlo crno crveno. Ponos budi samo on, Čelik naš šampion! Čelik, Čelik, Čelik!!!
Jest ga sad udario, ali bila i situacija prije toga kada je Begovic pao na zemlju i pokazivao asistentu da bolje prati. Ucinilo mi se da ga je Suarez gurnuo ili udario, ali nisu ponovili tako da ne znam.
Sjećam se još jednom u jednoj utakmici protiv Liverpoola prije, Beg izađe na loptu i pokupi je , a Suarez prgav onakav kakav jest, opali ga u glavu fol' oće da ošuta.
U drugom poluvremenu nije imo bog zna posla mislim da je 2 puta dobro istrcao na centarsut i odbrana gerardovog suta doduse vise je izgledala atraktivno nego sto je uistinu bila teska ali svakako ono je lako mogo bit go da je losije regovao ili sta ja znam... Prvo pol nisam gledo al eto da nij bilo penala bio bi jos 1 CS odbrana stokea igra odlicno a slag na tortu je on ako useru on ih vadi kolko moze
Moj je grad Zenica, naša lijepa ludnica! Željezara i KP dom, uvijek su u srcu mom! Čast mi pruža Bilino, grotlo crno crveno. Ponos budi samo on, Čelik naš šampion! Čelik, Čelik, Čelik!!!
STEVIE je napisao/la:nisu direktno njegovi golovi, gol rodrigueza je cist. wilkinson us.rao i dao autogol a drugi gol opet ga branic ometao i lambert zabio
ovi iz Stoke jesu neka stoka samo sebi daju golove