Dernek i druženje forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dernek i druženje forumaša
Pošto je u zadnje vrijeme sve modernije druženje ljudi koji se poznaju samo preko foruma i raznih chatova,pa sam došao na ideju,da uz pomoć administracije ove stranice organizujemo jedan dernek na koji će doći svi oni koji,manje ili više vremena provode na ovom forumu,te da se upoznamo,razmijenimo iskustva,družimo,te da kroz to upoznavanje steknemo nova poznanstva,ali i bolje se organizujemo i razumijemo kad su u pitanju neke nesuglasice do kojih ovdje dolazi.
Prvi dernek bi se organizovao u Sarajevu,što ne znači da ostali nisu dobrodošli,čak naprotiv,BUJRUM.
Pa ajde da vidimo koliko je realno izvodivo.
Prvi dernek bi se organizovao u Sarajevu,što ne znači da ostali nisu dobrodošli,čak naprotiv,BUJRUM.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Re: Dernek i druženje forumaša
ja sam za druzenje...ali fakt nemam vremena za neku organizaciju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
lijepa ideja samo tesko izvodljiva! 

scorpion je napisao/la:Pošto je u zadnje vrijeme sve modernije druženje ljudi koji se poznaju samo preko foruma i raznih chatova,pa sam došao na ideju,da uz pomoć administracije ove stranice organizujemo jedan dernek na koji će doći svi oni koji,manje ili više vremena provode na ovom forumu,te da se upoznamo,razmijenimo iskustva,družimo,te da kroz to upoznavanje steknemo nova poznanstva,ali i bolje se organizujemo i razumijemo kad su u pitanju neke nesuglasice do kojih ovdje dolazi.
Super ideja.Tu bi se okupili 100% a ne ko na terminu sto je odziv slab.Jos kad bi s.s to sve platio ih bilo bi extra

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
bas bih volio vidjeti ove internet huligane uzivo. bas da vidim bil smjeli ista pisnut, a ne ko ovdje, sve neke face.
inace mi se svidja ideja, ali kao sto rece kolega iznad tesko izvodiva.
inace mi se svidja ideja, ali kao sto rece kolega iznad tesko izvodiva.
Super može neki vikend i admine uključit,party ,tombolu.
Svaki put drugi grad Bihać,Zenicu,Mostar,a počet u Sarajevu tko može i paše mu odlična ideja , zamisao zašto ne? Tu se može sklopit puno prijatelja,upoznat se ,družit lijepo.
Pa ljeti izleti,roštiljade,neka okupljanja,utakmice,koncerti...
Pozdrav
Svaki put drugi grad Bihać,Zenicu,Mostar,a počet u Sarajevu tko može i paše mu odlična ideja , zamisao zašto ne? Tu se može sklopit puno prijatelja,upoznat se ,družit lijepo.
Pa ljeti izleti,roštiljade,neka okupljanja,utakmice,koncerti...

Pozdrav

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tuzlu ne zaboravite!!!!bambina je napisao/la:Super može neki vikend i admine uključit,party ,tombolu.
Pa ljeti izleti,roštiljade,neka okupljanja,utakmice,koncerti...![]()
Pozdrav
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Što se organizacije tiče, mislim da bi se mogao srediti neki lokal u gradu,a na tome nam može pomoći i sama administracija,naravno ako nađu interesa...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ne bi bilo lose, ali opet, tesko je to izvedivo. Ima ovdje na hiljade forumasa, i Sarajevo bi bila idealna destinacija za prvi put, jer je velik dio forumasa iz tog grada... Jos ako prvi put bude idealno i ako se uspije, valjda ce drugi put na nekoj drugoj lokaciji biti jos bolje i da ce nas biti jos vise...
Ako bude u USK, ja dolazim 100%
sretno u organizaciji ako se bude ovakvo nesto pokusavalo
Ako bude u USK, ja dolazim 100%

sretno u organizaciji ako se bude ovakvo nesto pokusavalo
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
eee loptice, dobro si rekao...ajmo mi u dijaspori organizirat tako nesto...loptica je napisao/la:Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora
znas kako ja to zamisljam: kao u onim dobrim starim kusturičinim filmovima (a dok je i on jos bio normalan)..par stolova od po jedno 50metara (od jelovine), bijeli svecani stolnjak, drvene klupe takoder iste duljine (bukove su cvrste), a na stolu janjetine, svinjetine i teletine na tone, pa onda pive, rakije i gazirane vode(kisele), crnog i bijelog vina, krumpir salate, pa sarma kao glavno jelo..U pozadini čujes trubače, harmonikase i violiniste kako dizu atmosferu dok jedna mala skupina vec opijenih forumasa plese kolo i razbija čaše od dragosti i sreće...dernek sve do zore, a onda u zoru, dode halid beslic i zeljko bebek, pa svi skupa zapjevamo: Da zna zora, da zna zoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

joj sto bi ovo bilo dobro, majkemi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Citizen-X
- Kontakt:
Jarane imas to sve na Cevljanskoj korididubrava je napisao/la:eee loptice, dobro si rekao...ajmo mi u dijaspori organizirat tako nesto...loptica je napisao/la:Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora
znas kako ja to zamisljam: kao u onim dobrim starim kusturičinim filmovima (a dok je i on jos bio normalan)..par stolova od po jedno 50metara (od jelovine), bijeli svecani stolnjak, drvene klupe takoder iste duljine (bukove su cvrste), a na stolu janjetine, svinjetine i teletine na tone, pa onda pive, rakije i gazirane vode(kisele), crnog i bijelog vina, krumpir salate, pa sarma kao glavno jelo..U pozadini čujes trubače, harmonikase i violiniste kako dizu atmosferu dok jedna mala skupina vec opijenih forumasa plese kolo i razbija čaše od dragosti i sreće...dernek sve do zore, a onda u zoru, dode halid beslic i zeljko bebek, pa svi skupa zapjevamo: Da zna zora, da zna zoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
joj sto bi ovo bilo dobro, majkemi...

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nedaju nam nigdje van, samo u Hrvatsku, dajte nam vize.
Nego odlična ideja. Sretno.

Nego odlična ideja. Sretno.
mogu zamislit nasto bi ovaj skup licio
a bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke
, tu me nije niko oborio jos od '64.g.
mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick.
ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao 

organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke

mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick.

Vom Jäger zum Gejagten
hahah bilo bi zanimljivogeronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licioa bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke, tu me nije niko oborio jos od '64.g.
![]()
mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick.ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Hahaha, fakat bi to bilo furka.geronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licioa bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke, tu me nije niko oborio jos od '64.g.
![]()
mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick.ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao
PRIDE IN BATTLE!
- BlueSharks
- Kontakt:
Kakav ba dernek.Meni bi bilo ofirno doći u kafić i reći ovo mi je raja s foruma
Al ipak me nešta vuče da napravimo nekakav sastanak bilo termin u fudbalu, bilo nešta drugo samo da vas lično upoznam da vidim s kim imam posla.Ubi me znatiželja.Moj je prijedlog prvo da se sastanemo i da odemo npr na skijanje, pa tek onda derneci
I to bi volio da dođu ovi iz drugih gradova, jer mene lično ove Sarajlije ne zanimaju jer ih sigurni 90% znam

I to bi volio da dođu ovi iz drugih gradova, jer mene lično ove Sarajlije ne zanimaju jer ih sigurni 90% znam
Strauss Junior
Samo valjalo bi da tu bude i cura ba, jer ovdje ih na forumu ima relativno malo...sta se moze uraditi po tom pitanju

mB!
haha.....nisam jedini..ima i drugih sto su stavljali svoje slike na forumgeronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licioa bilo bi zanimljivo, mora se priznati.

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Ja vas sve pozivam kod mene u Široki, pošto je bio Božić ima kolača u izobilju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.