Dernek i druženje forumaša

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

scorpion
Kontakt:

Dernek i druženje forumaša

Post Postao/la scorpion » 22 dec 2009, 20:37

Pošto je u zadnje vrijeme sve modernije druženje ljudi koji se poznaju samo preko foruma i raznih chatova,pa sam došao na ideju,da uz pomoć administracije ove stranice organizujemo jedan dernek na koji će doći svi oni koji,manje ili više vremena provode na ovom forumu,te da se upoznamo,razmijenimo iskustva,družimo,te da kroz to upoznavanje steknemo nova poznanstva,ali i bolje se organizujemo i razumijemo kad su u pitanju neke nesuglasice do kojih ovdje dolazi.
Prvi dernek bi se organizovao u Sarajevu,što ne znači da ostali nisu dobrodošli,čak naprotiv,BUJRUM.

Pa ajde da vidimo koliko je realno izvodivo.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

19TM87
Kontakt:

Re: Dernek i druženje forumaša

Post Postao/la 19TM87 » 22 dec 2009, 20:40

ja sam za druzenje...ali fakt nemam vremena za neku organizaciju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 22 dec 2009, 20:41

lijepa ideja samo tesko izvodljiva! :)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 dec 2009, 20:41

scorpion je napisao/la:Pošto je u zadnje vrijeme sve modernije druženje ljudi koji se poznaju samo preko foruma i raznih chatova,pa sam došao na ideju,da uz pomoć administracije ove stranice organizujemo jedan dernek na koji će doći svi oni koji,manje ili više vremena provode na ovom forumu,te da se upoznamo,razmijenimo iskustva,družimo,te da kroz to upoznavanje steknemo nova poznanstva,ali i bolje se organizujemo i razumijemo kad su u pitanju neke nesuglasice do kojih ovdje dolazi.
Prvi dernek bi se organizovao u Sarajevu,što ne znači da ostali nisu dobrodošli,čak naprotiv,BUJRUM.

Pa ajde da vidimo koliko je realno izvodivo.

Super ideja.Tu bi se okupili 100% a ne ko na terminu sto je odziv slab.Jos kad bi s.s to sve platio ih bilo bi extra :D :D :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 dec 2009, 20:42

bas bih volio vidjeti ove internet huligane uzivo. bas da vidim bil smjeli ista pisnut, a ne ko ovdje, sve neke face.

inace mi se svidja ideja, ali kao sto rece kolega iznad tesko izvodiva.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 dec 2009, 20:45

Super može neki vikend i admine uključit,party ,tombolu.
Svaki put drugi grad Bihać,Zenicu,Mostar,a počet u Sarajevu tko može i paše mu odlična ideja , zamisao zašto ne? Tu se može sklopit puno prijatelja,upoznat se ,družit lijepo.
Pa ljeti izleti,roštiljade,neka okupljanja,utakmice,koncerti... ;)
Pozdrav :P

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 dec 2009, 20:50

bambina je napisao/la:Super može neki vikend i admine uključit,party ,tombolu.
Svaki put drugi grad Bihać,Zenicu,Mostar,a počet u Sarajevu tko može i paše mu odlična ideja , zamisao zašto ne? Tu se može sklopit puno prijatelja,upoznat se ,družit lijepo.
Pa ljeti izleti,roštiljade,neka okupljanja,utakmice,koncerti... ;)
Pozdrav :P
Tuzlu ne zaboravite!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 22 dec 2009, 20:52

Što se organizacije tiče, mislim da bi se mogao srediti neki lokal u gradu,a na tome nam može pomoći i sama administracija,naravno ako nađu interesa...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 21:03

Ne bi bilo lose, ali opet, tesko je to izvedivo. Ima ovdje na hiljade forumasa, i Sarajevo bi bila idealna destinacija za prvi put, jer je velik dio forumasa iz tog grada... Jos ako prvi put bude idealno i ako se uspije, valjda ce drugi put na nekoj drugoj lokaciji biti jos bolje i da ce nas biti jos vise...

Ako bude u USK, ja dolazim 100% ;)

sretno u organizaciji ako se bude ovakvo nesto pokusavalo
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 22 dec 2009, 21:42

Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 dec 2009, 22:36

loptica je napisao/la:Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora ;)
eee loptice, dobro si rekao...ajmo mi u dijaspori organizirat tako nesto...

znas kako ja to zamisljam: kao u onim dobrim starim kusturičinim filmovima (a dok je i on jos bio normalan)..par stolova od po jedno 50metara (od jelovine), bijeli svecani stolnjak, drvene klupe takoder iste duljine (bukove su cvrste), a na stolu janjetine, svinjetine i teletine na tone, pa onda pive, rakije i gazirane vode(kisele), crnog i bijelog vina, krumpir salate, pa sarma kao glavno jelo..U pozadini čujes trubače, harmonikase i violiniste kako dizu atmosferu dok jedna mala skupina vec opijenih forumasa plese kolo i razbija čaše od dragosti i sreće...dernek sve do zore, a onda u zoru, dode halid beslic i zeljko bebek, pa svi skupa zapjevamo: Da zna zora, da zna zoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
joj sto bi ovo bilo dobro, majkemi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 dec 2009, 07:27

dubrava je napisao/la:
loptica je napisao/la:Pa tu se nitko ne voli,nogometni klanovi,-šala zanimljivo bi bilo.a tek dijaspora ;)
eee loptice, dobro si rekao...ajmo mi u dijaspori organizirat tako nesto...

znas kako ja to zamisljam: kao u onim dobrim starim kusturičinim filmovima (a dok je i on jos bio normalan)..par stolova od po jedno 50metara (od jelovine), bijeli svecani stolnjak, drvene klupe takoder iste duljine (bukove su cvrste), a na stolu janjetine, svinjetine i teletine na tone, pa onda pive, rakije i gazirane vode(kisele), crnog i bijelog vina, krumpir salate, pa sarma kao glavno jelo..U pozadini čujes trubače, harmonikase i violiniste kako dizu atmosferu dok jedna mala skupina vec opijenih forumasa plese kolo i razbija čaše od dragosti i sreće...dernek sve do zore, a onda u zoru, dode halid beslic i zeljko bebek, pa svi skupa zapjevamo: Da zna zora, da zna zoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
joj sto bi ovo bilo dobro, majkemi...
Jarane imas to sve na Cevljanskoj koridi :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 dec 2009, 13:00

Nedaju nam nigdje van, samo u Hrvatsku, dajte nam vize. :mrgreen:

Nego odlična ideja. Sretno.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2009, 23:02

mogu zamislit nasto bi ovaj skup licio 8-) a bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke :D , tu me nije niko oborio jos od '64.g. :lol:

mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick. :D ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 25 dec 2009, 23:05

geronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licio 8-) a bilo bi zanimljivo, mora se priznati.
organizovati neki turnir u malom fudbalu, stonom tenisu, obaranju ruke :D , tu me nije niko oborio jos od '64.g. :lol:

mogao bi se organizovati kakav kviz, da svako od nas pogadja koji lik nosi kakav nick. :D ono upres prstom u nekoga i kazes ovo je Livada...jbg, njega je lako pogoditi, lik se pokazao :lol:
hahah bilo bi zanimljivo :D :D
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Jastuk
Kontakt:

Post Postao/la Jastuk » 25 dec 2009, 23:54

geronimo je napisao/la:mogu zamislit nasto bi ovaj skup licio 8-) a bilo bi zanimljivo, mora se priznati.

Hahaha, fakat bi to bilo furka.
PRIDE IN BATTLE!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 dec 2009, 00:08

Kakav ba dernek.Meni bi bilo ofirno doći u kafić i reći ovo mi je raja s foruma :oops: Al ipak me nešta vuče da napravimo nekakav sastanak bilo termin u fudbalu, bilo nešta drugo samo da vas lično upoznam da vidim s kim imam posla.Ubi me znatiželja.Moj je prijedlog prvo da se sastanemo i da odemo npr na skijanje, pa tek onda derneci ;)
I to bi volio da dođu ovi iz drugih gradova, jer mene lično ove Sarajlije ne zanimaju jer ih sigurni 90% znam
Strauss Junior

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 dec 2009, 00:25

Samo valjalo bi da tu bude i cura ba, jer ovdje ih na forumu ima relativno malo...sta se moze uraditi po tom pitanju :D :?: :!:
mB!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 26 dec 2009, 00:27

haha.....nisam jedini..ima i drugih sto su stavljali svoje slike na forum :mrgreen: al eto drago mi je da si me zapamtio.... :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 dec 2009, 01:58

Ja vas sve pozivam kod mene u Široki, pošto je bio Božić ima kolača u izobilju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.