Skoro ih gledo na ES...U rangu su sa nama

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Azmir je rekao 6 domacih i tri stranca dolaze.NKMramor je napisao/la:Ako dođe taj neki već određen broj pojačanja, još pravih.... Daj Dinamo da se igramo, smiješna su ekipa.Agamemnon je napisao/la:Dobro brate jedno je prijateljska a drugo evropska utakmica.NKMramor je napisao/la:Došlo do promjena, Dinamo Minsk nosioc u prvom pretkolu... If you know what I mean.
S njima bi **** bilo navijacki, morali bi izbost nekogaSuljo20002 je napisao/la:Baci Karkovju da ih yebemo
Skoro ih gledo na ES...U rangu su sa nama
Jel ti castis ?Beduin je napisao/la:Jok, daj prvo u Zenici da igramo, da mogu makar tu jednu utakmicu odgledati dok sam na godisnjem. Mislim da sam zasluzio barem toliko.
Stani u red.DoeTz je napisao/la:Jel ti castis ?Beduin je napisao/la:Jok, daj prvo u Zenici da igramo, da mogu makar tu jednu utakmicu odgledati dok sam na godisnjem. Mislim da sam zasluzio barem toliko.
Haha sta mi imamo prizeljkivati kad svi sanjaju da ih mi zapadnemo, sto se prije pomirite da smo medu najlosijima u europi to ce biti manje razocarenja na kraju.AnelZ je napisao/la:Iskreno se nadam da nisu ozbiljno ove zelje za Poljacima, mnogo su oni jaci. Uvijek je iznenadjenje moguce, ali 90% bi dao sanse njima. Dinamo Minsk realniji iako bi i njima dao 75% sansu za prolaz, ljudi vec dvije sezone zaredom igraju grupnu fazu Evropa lige i prolaze hladno po tri pretkola (izbacili ekipe kao Nacional iz Portugala i Red Bull Salzburg). Ovo govorim prema trenutnom stanju, vi ste najavili pojacanja tako da je sve moguce.
Bez gledanja na regionalnu podjelu, ovo su za mene pozeljni protivnici za Slobodu gdje su sanse realne:
Neftchi Baku (veoma losu sezonu imali, u Evropi samo zbog toga sto je jedan klub suspendovan od UEFA, a drugi nije dobio licencu)
Slovan Bratislava
Videoton
Aktobe (iako je Kakzakstan, nisu bas igrali fantasticno prosle sezone niti su ovu zapoceli dobro)
Shaktyor Soligorsk
Spartak Trnava
Debreceni
Hearts
Ventspils
-------- (iznad ove crte su klubovi koji bi osigurali status nosioca u drugom pretkolu u slucaju prolaza)
KR
Dila Gori
Rabotnicki
Milsami
Differdange
Shamrock
St. Patricks
Linfield
Kukesi
Levadia
Kalju
Pyunik
Zimbru
Breidablik
Beroa
Sa navijacke strane da. Blizina gostovanja, puno nasih ljudi u Sloveniji a nije ni daleko od Austrije i Njemacke.19mb60 je napisao/la:daj maribor-sloboda
to bi bilo odlicno
Ako smo jednom imali Akureyri mozemo i njihWolfOfWallStreet je napisao/la:Mislim da Breidbalik ne možemo dobit.crvenocrnitz je napisao/la:Differdange 03
Dila Gori
Kalju Nomme
Zimbru Chisinau
Pyunik Yerevan
Breidablik
po mjeri
Uz jednu izmjenu Sheriff je u CL, a nosilac u EL umjesto njih je Dacia Chisinau.Slobodas je napisao/la:Pa koga sad mozemo dobiti ko si nam moguci protivnici ?
Seeded teams coef.Slobodas je napisao/la:Pa koga sad mozemo dobiti ko si nam moguci protivnici ?
To ne mozemo dobiti, zbog regionalne raspodjele, a mi pripadamk ovoj skupini na jugu..Bosna_BabyBoy je napisao/la:Estonce ili Islanđane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.