Prilika i za stariju generaciju da se prisjeti nekih davnih vremena i mozda podjeli sa nama neku sliku iz "sehare "

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sto zasluzis-to dobiješProbisvjet je napisao/la:Jucer, Tusanj, sjever
Yebem te pismena.Penaltiky je napisao/la:E jesi nepismen![]()
De Mramore popravi naziv
Najvjerniji pa vi pricajte sta hocetewobly92 je napisao/la:
Fejk sariele ne trollaj više.Sariel1987 je napisao/la: Najvjerniji pa vi pricajte sta hocete
Ko trola?wobly92 je napisao/la:Fejk sariele ne trollaj više.Sariel1987 je napisao/la: Najvjerniji pa vi pricajte sta hocete
Evo da te ugasim kad si već toliko uporan, ako si pravi sariel, hajde reci mi šta si mi pisao u jednoj PP ne tako davno prije nego što si popio ban na onom profilu?Sariel1987 je napisao/la:
Zdeno se naljutiowobly92 je napisao/la:To se da i vrlo lako provjeriti ulazom na stari profil, ali eto, samo si potvrdio.
Sad se pokrij po ušima. I prestani se sramotit.
Objavi sliku mene kako se ljutimHitman22 je napisao/la:Zdeno se naljutiowobly92 je napisao/la:To se da i vrlo lako provjeriti ulazom na stari profil, ali eto, samo si potvrdio.
Sad se pokrij po ušima. I prestani se sramotit.
Kako naredi Dzasmin. On je jedini zgradonacelnik u svijetu koji upravlja grupom.saltcrew je napisao/la:Grupa je skroz pala u nezgodnom trenutku kad nam je klub pred gasenjem,obavezno se treba nesto promijeniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.