FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlanskinacin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlanskinacin » 02 sep 2026, 17:24

UltraTz075 je napisao/la:
02 sep 2026, 17:19
Hoce li Bonyanga bit registrovan do vikenda??

I kad se galic ocekuje
Za Bonyangu ne znam nista kada bi mogao biti registrovan tu je sa ekipom trenira ocekuje se uskoro.
A za Galica nakon generalke kada se povrijedio je vrlo brzo se vratio treningu ali je onda imao opet nekih manjih problema pa je pauziro pa mislim da se sada opet vratio treningu samo nisam siguran jel individualno u teretani ili i sa ekipom.
#CarsijaOdjebi

UltraTz075
Kontakt:

Post Postao/la UltraTz075 » 02 sep 2026, 17:26

tuzlanskinacin je napisao/la:
02 sep 2026, 17:24
UltraTz075 je napisao/la:
02 sep 2026, 17:19
Hoce li Bonyanga bit registrovan do vikenda??

I kad se galic ocekuje
Za Bonyangu ne znam nista kada bi mogao biti registrovan tu je sa ekipom trenira ocekuje se uskoro.
A za Galica nakon generalke kada se povrijedio je vrlo brzo se vratio treningu ali je onda imao opet nekih manjih problema pa je pauziro pa mislim da se sada opet vratio treningu samo nisam siguran jel individualno u teretani ili i sa ekipom.
Hvala :thumbup:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 sep 2026, 18:36

Jbt dvije stranice gluposti.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 sep 2026, 21:41

Predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla Azmir Husić obratit će se javnosti na vanrednoj press konferenciji koja će biti održana u petak, 4. septembra, u 9 sati u Press sali stadiona Tušanj.

Tema konferencije bit će odluka Upravnog odbora Slobode kojom je Aleksandru Joviću, Elmiru Šećerbegoviću, Mariju Lovriću, Eldaru Jusufoviću i Saši Arnautoviću zabranjeno prisustvo događajima koje organizuje klub.

Odluka je prethodnih dana izazvala brojne reakcije i otvorila pitanje na osnovu kojeg zakona, Statuta ili drugog akta rukovodstvo kluba može građanima koji nemaju zabranu nadležnog organa onemogućiti prisustvo utakmicama Slobode na stadionu Tušanj.

Ranije smo problematizirali ovu odluku, posebno imajući u vidu da Tušanj nije u vlasništvu FK Sloboda, već je riječ o gradskom sportskom kompleksu kojim upravlja JU Gradski stadion Tušanj. U javno dostupnom Statutu kluba također nismo pronašli izričitu odredbu koja Upravnom odboru daje ovlaštenje da zbog navodne materijalne štete ili postojanja krivičnog postupka pojedincima izrekne zabranu prisustva utakmicama i drugim događajima.

Upravo bi na dio tih pitanja odgovor trebao ponuditi Azmir Husić. Iz Slobode najavljuju da će tokom konferencije biti prezentovani, kako navode, „razlozi i okolnosti zbog kojih nije dozvoljeno prisustvo događajima FK Sloboda određenim osobama koje su klubu načinile višemilionsku štetu“.

Klub je najavio i predstavljanje relevantne dokumentacije i, kako su naveli u pozivu medijima, „validnih dokaza“ koji se odnose na ovaj slučaj.

Važno je, međutim, naglasiti da su tvrdnje o višemilionskoj šteti za sada navodi FK Sloboda. Eventualnu krivičnu odgovornost pojedinaca ne utvrđuje klub, već nadležni pravosudni organi, uz načelo pretpostavke nevinosti do pravomoćne sudske presude.

Vanredna press konferencija tako dolazi nekoliko dana nakon što je odluka Upravnog odbora otvorila jednu od najkontroverznijih tema oko Slobode u posljednje vrijeme, ali i najavljenih tužbi zbog zabrana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 sep 2026, 21:45

Televisa presenta,hvataj lopova....Posle idu saopstenja,statusi,a najvise trpi i gubi svetinja Sloboda......Nazalost,zbog loseg rukovodjenja godinama,nas klub ce proci kao Tuzlanska privreda,prezivjeli rat,stradali u miru.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 sep 2026, 08:57

mirsonetz je napisao/la:
02 sep 2026, 15:28
CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
01 sep 2026, 23:08
Eto i nove tuzbe :bow: :opaopa:
Ma za sta moze tuzit bgti ? Povreda ugleda i casti ? Niko mu nije kriv sto je htio da glumi bracu sa fudbalerima pa ih cascavo ruckovima i kafama. Evo ja sam par puta nekog igraca pocastio jel sad trebam tuzit klub ? Za svaki marku sto su dali i za stanarinu i hranarinu pisali su pozajmice.
Bice ujutro jedna info po pitanju nase bivse carsijske Uprave, a za koju niste znali sta su radili. :mrgreen:
Ne znam samo hoce li i drugi prljav ves iznjeti, ili samo ovo.

Jest im Secer valjao 🤣
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 03 sep 2026, 09:08

Kakve je stoke i debila bilo na čelu kluba, a niko nije ni blizu loš bio kao čaršija mrtva, brateee..

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 03 sep 2026, 09:13

Bravo čaršijooo :clap:

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 03 sep 2026, 09:39

Zna Almirka stari insajder, a Joldica mu prenosi "info sa vrha" 🤣
Santos sa Tušnja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 sep 2026, 09:43

bromazepam je napisao/la:
03 sep 2026, 09:39
Zna Almirka stari insajder, a Joldica mu prenosi "info sa vrha" 🤣
De se javi onda privatno, picketino jedna.
Trebao bi onda da znas ko mi prenosi iz prve ruke, kad vec znas za koga radim 😉 picketinoo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 03 sep 2026, 09:45

Almirka Debilbegović 😂😂😂
Santos sa Tušnja

TzhcDragodol
Kontakt:

Post Postao/la TzhcDragodol » 03 sep 2026, 09:51

bromazepam je napisao/la:
03 sep 2026, 09:45
Almirka Debilbegović 😂😂😂
Ti si jedna obična p.ičketina, mater ti yebo sebi, da imaš muda suprostavio bi se Joldi i svima iz fukara, ali nisi jer si p.ičketina obična

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 03 sep 2026, 10:54

Beduin je napisao/la:
03 sep 2026, 08:57
mirsonetz je napisao/la:
CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
01 sep 2026, 23:08
Eto i nove tuzbe :bow: :opaopa:
Ma za sta moze tuzit bgti ? Povreda ugleda i casti ? Niko mu nije kriv sto je htio da glumi bracu sa fudbalerima pa ih cascavo ruckovima i kafama. Evo ja sam par puta nekog igraca pocastio jel sad trebam tuzit klub ? Za svaki marku sto su dali i za stanarinu i hranarinu pisali su pozajmice.
Bice ujutro jedna info po pitanju nase bivse carsijske Uprave, a za koju niste znali sta su radili. :mrgreen:

Jest im Secer valjao 🤣
Ja se nadam da ce ici all in, ovo ce sokirat ljude al ja bi iso all in. Jer onda za ove vise ne bi bilo ni prikaza stadionu na kilometar...
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 sep 2026, 10:56

03 sep 2026, 10:54
Beduin je napisao/la:
mirsonetz je napisao/la:

Jest im Secer valjao 🤣
Ja se nadam da ce ici all in, ovo ce sokirat ljude al ja bi iso all in. Jer onda za ove vise ne bi bilo ni prikaza stadionu na kilometar...
Opet ce oni Acini botovi po FB govoriti kako je on spasavao klub i slicno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 03 sep 2026, 11:01

DamirT je napisao/la:
03 sep 2026, 10:56
Beduin je napisao/la:

Jest im Secer valjao 🤣
Osvojio juniorski Kup, alo momak... :opaopa:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 03 sep 2026, 11:03

Eno ga na Slatini, u kaficu sa par ljudi, mislim na Jovica. :mrgreen:

Sigurno planiraju sta ce za sutra, kakvu kontru odraditi poslije najavljenog pressa. 😃

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 03 sep 2026, 11:04

DamirT je napisao/la:
03 sep 2026, 10:56
Beduin je napisao/la:

Jest im Secer valjao 🤣
Pa evo primjer takvih je ovaj Bromi, ne smije u raspravu kao nema smisla jer smo vec odlucili sta mislimo... ali mozda je i u pravu mi odlucili i stvorili misljenje na osnovu dokaza, a njemu nametnuli sefovi. Uvijek ce takvih biti, sto se nekome čmare i uvlače zarad neke free kafe il kole, ili ipak porcije čevapa sta ce kad gazde vole da časte. Ali vecina ce vidit ko je i sta Elmir, ko je i sta Aco...
Ako niste znali prije nekoliko dana na utakmici Borca dok se skandiralo ratnom zločincu i genocidašu Ratku, u loži kao gost Borca je sjedio Elmir i sve to podrzavao tj sutio i nista mu nije smetalo. Eto o kakvoj personi se radi.
#CarsijaOdjebi

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 03 sep 2026, 11:06

Citam sad postove Bromija, ovdje glumi nekog baju pustio muda i sad kao on neki zajeban proziva Beduina i otkriva identitete, ala pa taj je uvreda za zenski polni organ jel ovo moguce da nema ni malo kulture ponasanja i respekta prema forumasima...
#CarsijaOdjebi

TzhcDragodol
Kontakt:

Post Postao/la TzhcDragodol » 03 sep 2026, 11:11

03 sep 2026, 11:06
Citam sad postove Bromija, ovdje glumi nekog baju pustio muda i sad kao on neki zajeban proziva Beduina i otkriva identitete, ala pa taj je uvreda za zenski polni organ jel ovo moguce da nema ni malo kulture ponasanja i respekta prema forumasima...
A šta će, to ti je Sećerov pulen, mora pričati kako mu se kaže jer će ostati bez posla

sl2zla
Kontakt:

Post Postao/la sl2zla » 03 sep 2026, 11:29

03 sep 2026, 11:06
Bromazepam aka. Simon aka. vjecni student medicine iz gornjih Dubrava.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []