Stadion Tušanj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Istok je mogao biti gotov da nije preusmjerio pare u jezera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Mogao je davno biti završen lijep stadion, ovaj projekat je previše za nas trenutno. Šta će nam stadion kapaciteta 20k i više. I da se mene pita opet bi prvo uradio teren pa tek onda tribine. Sramota igramo na livadi praktično.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Logično. Sa jezera ima sigurnih 15-20 hiljada glasova od penzionera a sa stadiona maksimala 2.Probisvjet je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:40Istok je mogao biti gotov da nije preusmjerio pare u jezera.
Mene bi bilo i stid i strah nastaviti gradnju na onakvu armaturu koja tamo stoji. Ono golim rukama možeš prepoloviti koliko je zahrđalo. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma ne vjerujem ja njima ništa, ne bi me čudilo da su je lošu donijeli tamo, znali su da od rada nema ništa. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa realno 1000x su jezera bolja investicija od stadiona.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa onda je mogao mali jednostavno reci, pravim jezera, a stadion neka stoji kakav je. Ne valja trenutno ni jedno ni drugo jer prave svake godine gubitke i namiruju iz budzeta. Mislim da bi najprofitabilnija bila zicara za Ilincicu i voz viseci. Trebao se drzati tog plana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Joj al lik pjeni, ja nmg da vjerujem.Probisvjet je napisao/la: ↑10 feb 2020, 14:31Pa onda je mogao mali jednostavno reci, pravim jezera, a stadion neka stoji kakav je. Ne valja trenutno ni jedno ni drugo jer prave svake godine gubitke i namiruju iz budzeta. Mislim da bi najprofitabilnija bila zicara za Ilincicu i voz viseci. Trebao se drzati tog plana.
-
- Kontakt:
Ma ne pjeni on, mislim da nam je svima pun ku rac.
Ako je istina i ovo gore postavljeno, pa ko je tu lud....
Ako je istina i ovo gore postavljeno, pa ko je tu lud....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Jezera predstavljaju atrakciju i blagodat za većinu raje ne samo Tuzle već i šire i to je tačno. Ali, što se tiče finansijske opravdanosti uposlenici Panonike samo par mjeseci mogu živjeti od svog rada sve ostale oko 8 mjeseci žive sa budžeta. Istovremeno jezera su pogodno tlo za birače što našeg gradonačelnika primarno interesuje.
Mi navijači Slobode bi voljeli da ulaže u sport ali on ima svoj pobjednički fazon i može mu se. Da je bezobrazno jeste sebe imenovati za investicijskog menadžera i pare planirane za stadion preusmjerit u jezera ili bilo koje druge svrhe.
Lično sam glaso za njega u prva dva mandata i ne pada mi na pamet više neka nađu drugu osobu nije bitno iz koje partije uvijek ću je podržat 1-2 puta. Što je dosta - dosta pa kralj Tvrtko mu nije ravan.
Naručena su reflektorska tijela za stadion Tušanj u Tuzli
18.04.2020 09:23
Kada je riječ o projektu reflektorske rasvjete na stadionima gdje se odigravaju utakmice Premijer lige BiH, naručena su reflektorska tijela za stadion Tušanj u Tuzli, a Grad Tuzla je u fazi završetka tendera za izbor izvođača radova na rekonstrukciji instalacija reflektorske rasvjete za taj stadion. Radovi na rekonstrukciji reflektorske rasvjete stadiona Tušanj u Tuzli se očekuju tokom maja.
18.04.2020 09:23
Kada je riječ o projektu reflektorske rasvjete na stadionima gdje se odigravaju utakmice Premijer lige BiH, naručena su reflektorska tijela za stadion Tušanj u Tuzli, a Grad Tuzla je u fazi završetka tendera za izbor izvođača radova na rekonstrukciji instalacija reflektorske rasvjete za taj stadion. Radovi na rekonstrukciji reflektorske rasvjete stadiona Tušanj u Tuzli se očekuju tokom maja.
Imal kakvih detalja, jel' samo instalacije mijenjaju ili ce pjeskariti i farbati kontrtukciju?
075 ❤
Ludi su ako ovo sve u paketu ne urade.Reflektori treba da budu ukras a ne ruglo stadiona i grada.
Za one šupe na panonskim okeanima 400k
za te se pare mogao uraditi novi travnjak al šupe su važnije jer šta će propadati sl 10 godina

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
90% radnika na Panonskom su sezonci. Kakav budžet. Ono malo nešto administracije i održavanja radi tih 8 mjeseci i sumnjam da ih iz budžeta isplaćujusloboda1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 16:32Jezera predstavljaju atrakciju i blagodat za većinu raje ne samo Tuzle već i šire i to je tačno. Ali, što se tiče finansijske opravdanosti uposlenici Panonike samo par mjeseci mogu živjeti od svog rada sve ostale oko 8 mjeseci žive sa budžeta. Istovremeno jezera su pogodno tlo za birače što našeg gradonačelnika primarno interesuje.
Mi navijači Slobode bi voljeli da ulaže u sport ali on ima svoj pobjednički fazon i može mu se. Da je bezobrazno jeste sebe imenovati za investicijskog menadžera i pare planirane za stadion preusmjerit u jezera ili bilo koje druge svrhe.
Lično sam glaso za njega u prva dva mandata i ne pada mi na pamet više neka nađu drugu osobu nije bitno iz koje partije uvijek ću je podržat 1-2 puta. Što je dosta - dosta pa kralj Tvrtko mu nije ravan.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Projekat EU, oni finansiraju obnovu, nisu budzetske pare.
Jedan grad, jedna ljubav!
Sta ima za stadion , rekose da ce se sredinom maja raditi nesto na reflktorima ali usutise se ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.