Moderatori/ce: Aerials,TaRgEt_
Skver WroteColonZodiac WroteColonJa bih volio vidjeti Rizaha Meskovica u radu s djecom.
Rizi Meskovicu je jos prije ponudjeno da bude direktor omladinskog pogona.....odbio je.
sloboda72 WroteColonNije lako sa ovim doajenima Slobode.Bitno je da je ponuđen."Mačak" je veliko ime ali samo je Sloboda velika sa velikim V.Treba ga i dalje nutkati pa neka on kaže gdje sebe vidi.On je naš "Kajzer Franc", ima evropsko ime.
staragarda WroteColonBogami ono sto sam cuo danas vezano za omladinski pogon je tuga,jad i cemer...od prica da Sakib Malkocevic vedri i oblaci u tom omladinskom pogonu i da se za sve pita pa samim tim i glumi glavnog baju to toga da je Husic sve to rastjerao a ovi se mrtvi hladni vratili i nastavili radit....djeca se u mraku presvlace,oprema kojaim se daje zavrsava kod trenera koji ovu valjda nose kuci,sta li,jbm li ga![]()
...uglavnom katastrofa teska a mi ozbiljne evropske price mozemo pricat samo preko proizvodnje i prodaje igraca..ovako ako se nastavi ova djeca nece ni za prvi tim nikad zaigrat
staragarda WroteColonBogami ono sto sam cuo danas vezano za omladinski pogon je tuga,jad i cemer...od prica da Sakib Malkocevic vedri i oblaci u tom omladinskom pogonu i da se za sve pita pa samim tim i glumi glavnog baju to toga da je Husic sve to rastjerao a ovi se mrtvi hladni vratili i nastavili radit....djeca se u mraku presvlace,oprema kojaim se daje zavrsava kod trenera koji ovu valjda nose kuci,sta li,jbm li ga![]()
...uglavnom katastrofa teska a mi ozbiljne evropske price mozemo pricat samo preko proizvodnje i prodaje igraca..ovako ako se nastavi ova djeca nece ni za prvi tim nikad zaigrat
sloboda72 WroteColonSve je ovo recidiv pokušaja gašenja FK Sloboda i formiranja OFK Sloboda. I nakon januarske Skupštine na službenoj stranici SD ostala su dva fudbalska kluba.Nema vijesti da je potpisan reprogam duga čime bi račun FK Slobode bio automatski deblokiran.Skupština FK Slobode koja je ujedno i Skupština OP Sloboda mora odlukom ugasiti ovaj fiktivni Klub i obavijestiti Ministarstvo Upravei pravosuđa Kantona.Tako će omladinski pogon biti i de jure integralni dio Kluba.
De facto omladinski pogon i jeste integralni dio FK Sloboda.Ujedno će biti ugašen dosadašnji račun OP. FK Sloboda može otvoriti pod-račun za svoj omladinski pogon.Svi treneri i rukovodilac omladinskog pogona moraju zasnovati radni odnos sa FK Sloboda . Za svoj rad odgovarati UO Kluba i Predsjedniku i Direktoru Kluba.Sve mimo ovog je nered i haos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.