Jos jedan 12ti igrac

Je li ima neko podatke koliko nas je, meni se nekako cini da smo ove godine najbrojniji. Od oktobra planirao sam pokrenuti obnovu i nase akcije, nadam se da ce biti dobar odaziv.
Ugrubo:
Jos nekog vrznjaka posaljite, bolje da Vrancic igra kod nas, neg da grije klupu.Vanja8 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:14Dosta vas ovdje pisete neke stvari za pozajmicu igraca , a da niste ni upoznati sa stvarnim stanjem...
Nije vama Sarajevo pozajmilo Talhu da bi ga Celik razvijao, jednostavno se to ucinilo jer bi momak stagnirao zato sto nema mjesta u prvoj postavi...
Generalno, jedan Vrancic grije klupu, a sta bi Tabakovic mogao onda ocekivati.
Vasa Uprava se obratila FKS i u cilju sportske saradnje Talha je kod vas, a kompletnu njegovu platu pokriva nas klub.
Sto se tice povratka,a vidim da ne znate, na kraju isteka pozajmice on moze ostati kod vas, ali je potrebno da se i on slozi sa tim,zbog ugovora koji ima sa nama.
Nemate potrebe pisati o nekim filijalama jer to nema blage veze sa realnoscu, niti je Celik necija filijala niti ce to ikada biti.
FKS je uvijek bio sportski prijatelj vaseg kluba sto je nebrojeno puta pokazalo,pa u tom pravcu gledajte i na ovu pozajmicu.
Mali Setkic, stoper vam dolazi cistih papira, a i njega vam je nasa Uprava predlozila...
Radi se o perspektivnom igracu, dosta visok, odlican u skoku, nema kompleksa u duelu, stabilan...
Po meni jedina mana mu je malo losija pas igra dugom loptom, ali vjerujem da je to iskljucivo zbog nedostatka kontinuiteta igranja, jer je sa 17 g, prekomandovan u juniore...
prisonbreak je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:18Jos nekog vrznjaka posaljite, bolje da Vrancic igra kod nas, neg da grije klupu.Vanja8 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:14Dosta vas ovdje pisete neke stvari za pozajmicu igraca , a da niste ni upoznati sa stvarnim stanjem...
Nije vama Sarajevo pozajmilo Talhu da bi ga Celik razvijao, jednostavno se to ucinilo jer bi momak stagnirao zato sto nema mjesta u prvoj postavi...
Vasa Uprava se obratila FKS i u cilju sportske saradnje Talha je kod vas, a kompletnu njegovu platu pokriva nas klub.
Sto se tice povratka,a vidim da ne znate, na kraju isteka pozajmice on moze ostati kod vas, ali je potrebno da se i on slozi sa tim,zbog ugovora koji ima sa nama.
Nemate potrebe pisati o nekim filijalama jer to nema blage veze sa realnoscu, niti je Celik necija filijala niti ce to ikada biti.
FKS je uvijek bio sportski prijatelj vaseg kluba sto je nebrojeno puta pokazalo,pa u tom pravcu gledajte i na ovu pozajmicu.
Mali Setkic, stoper vam dolazi cistih papira, a i njega vam je nasa Uprava predlozila...
Radi se o perspektivnom igracu, dosta visok, odlican u skoku, nema kompleksa u duelu, stabilan...
Po meni jedina mana mu je malo losija pas igra dugom loptom, ali vjerujem da je to iskljucivo zbog nedostatka kontinuiteta igranja, jer je sa 17 g, prekomandovan u juniore...![]()
Bolje da ste nama Gulisu poslali nego Mostarcima ali hajd nema veze dobar i TalhaVanja8 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:14Dosta vas ovdje pisete neke stvari za pozajmicu igraca , a da niste ni upoznati sa stvarnim stanjem...
Po meni jedina mana mu je malo losija pas igra dugom loptom, ali vjerujem da je to iskljucivo zbog nedostatka kontinuiteta igranja, jer je sa 17 g, prekomandovan u juniore...
Tako je. Ima ih ovdje koji su totalno suprotan odnos prema klubu pokazali u dosadašnjem dijelu sezone. Neću ih još imenovati s nadom da će se probuditi i shvatiti napokon gdje su došli.limvolikce1945 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:59@Vanja8 hvala na pojašnjenju. Ovdje se po običaju dosta lupeta, tako da neka se zna šta je i kako je.
Kad je Talha zabio gol protiv Budućnosti i kad je poletio prema jugu, ko da je u Blatuši rođen, dobi ovacije sa zapada kad je izlazio; s druge strane znamo koliko nas je tzv "naše djece" zavalilo kad smo tonuli i bili na dnu. Ne treba uzimati ništa s predrasudama niti generalizovati. Nije važno ko je gdje rođen, važno je djelo i sta pokažes na terenu, kao igrač i kao čovjek.
Pa nisu svi napustili Zenicu koji gledaju preko strima
To je jedan od pokazatelja sigurno.
Jeste da je strašna brojka Čelikovaca rasuta sada vani, ali bez obzira na sve, utakmice protiv Sarajeva, Radnika i Klisa su pokazale da se može solidno stadion napuniti.
Imam i ja neki usran osjećaj da će biti hrkljuš u gostima. Nadam se da se varam i bude neki od starih rivala kući. Gadan je ovaj termin, jer u nedjelju igramo kući protiv tomislava, srijeda kup, onda subota gostovanje Gračanica. Ako još kup bude gostovanje, fakat nemamo sreće ove sezone. Još dodaj na to povrede i da će Bratatvo biti svježe i odmorno jer ne igra kup, yebaji ga onda...
Ma samo da ne bude Slavija il Radnik. Kakav god roster i koja god liga bili uvijek je patnja s njima.Truhlo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 10:26Imam i ja neki usran osjećaj da će biti hrkljuš u gostima. Nadam se da se varam i bude neki od starih rivala kući. Gadan je ovaj termin, jer u nedjelju igramo kući protiv tomislava, srijeda kup, onda subota gostovanje Gračanica. Ako još kup bude gostovanje, fakat nemamo sreće ove sezone. Još dodaj na to povrede i da će Bratatvo biti svježe i odmorno jer ne igra kup, yebaji ga onda...
Volio bih Borac iz BL. Često znaju ispasti odmah iz kupa, a bacili su sve karte na osvajanje lige. Bila bi solidna posjeta, a vjerujem da ih kup neće zanimati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.