???TofiTofita je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:29jel ovo odrezan dio kad mu je rekao..."aj sad dino mozes ic, dobro te"
NK Čelik Zenica
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
https://www.nkcelik.ba/ostavka-sportsko ... 8c6FoTrjTY
Kakoje lijepo vijesti iz kluba citati na zvaničnoj stranici. Povedi nas Umiteee
Edit: Crnicki i dalje povrijeđen
Kakoje lijepo vijesti iz kluba citati na zvaničnoj stranici. Povedi nas Umiteee

-
- Kontakt:
A nismo ni svjesni da će nas Aydin isto tako tužiti kad bude odlazio iz kluba i tražio svoje uložene pare

-
- Kontakt:
Imali smo, a i tu nismo ispoštovali kad je trebalo, a puna usta Čelika svima.chily-rz je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:05Pa šta ima veze i da nas ima, imali smo klub u svojim rukama pa se opet ispostavilo da bez dobre volje političke i njihovih tender privrednika klub ne može normalno funkcionisati,.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:54Nema nas na stadionu, tako da .. Ne može se ništa tražiti po forumu, a protiv Radnika će nas biti 673 na stadionu .![]()
Kad treba nešto konkretno uraditi i učestvovati ( socios ), nigdje tih zakletih "čelikovaca" da se učlane.
Muka mi je od toga najviše i na to sam najviše "kivan" .
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu ⚠️
I naplatiti će od koga?celik1945tv je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:36A nismo ni svjesni da će nas Aydin isto tako tužiti kad bude odlazio iz kluba i tražio svoje uložene pare![]()
![]()
![]()
Postoji li ikakav pisani trag njegovih ulaganja?
Može tužiti jedino Zenicu, ali po kojim osnovama?
Sve su to zajebani momenti.
-
- Kontakt:
plan je pustiti ih par utakmica...pa onda stizati, cisto da bude malo napetija liga
Vece pare na kladzi 

- samoposteno
- Kontakt:
Da nece preseliti franshizu van BiH???

- BatistutA19
- Kontakt:
Moze on tuzit Celik kad ode al sta to Celik ima nista nije njegovo ,,moze jedino onaj limeni pehar odnijet e to je Celikovo.Celikov stadion nije i nista nije Celikovo nego od grada a sad da ce grad tuzit moze malo sutra kad je ovo sve mutn i nigdje nema nista crno na bijelo i cisto.Moze il postat ozbiljniji il ce propast ovdje i otic udavde u debelom minusu.
Al stvarno 9 stranaca nidje veze,ok jedno 5 stranaca plafon i da 3 igraju i 2 da imas na tribinama.Ode Prljaca ko ce doc ,hocel opet neki turcin l ce nas neki domaci.Samo se nadam opstanku i licenci i onda cekat lazna obecanja,samo dokle ne znam.
Al stvarno 9 stranaca nidje veze,ok jedno 5 stranaca plafon i da 3 igraju i 2 da imas na tribinama.Ode Prljaca ko ce doc ,hocel opet neki turcin l ce nas neki domaci.Samo se nadam opstanku i licenci i onda cekat lazna obecanja,samo dokle ne znam.
-
- Kontakt:
Ne možeš otjerat Aydina jer je novac dao u klub u vidu pozajmice, isto kao Čizmo ITC i ostali. Znaci ako ga mislis tjerat on ce traziti svoj novac, to je agrant 5-6 miliona, nazalost nama je da pomognemo ovim kriminalcima ne bil napravili kakav-takav klub ili u suprotnom odlazak turcina tuzba i onda definitivni kraj, odnosno stecaj
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Možda da se počnemo navikavati na 1. ligu FBIH, lakše će nam biti kasnije. Registracijja stranaca je po mom mišljenju u domenu fantazije, dugovi sve diktiraju i to je evidentno nerješiva prepreka, nažalost.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Nije moguce tuziti sam sebe. On upravlja klubom i pravno je odgovoran za stanje u istom. Bilo bi apsurdno da ljudi tuze firmu u kojoj su bili na vrhu "komandnog lanca".celik1945tv je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:36A nismo ni svjesni da će nas Aydin isto tako tužiti kad bude odlazio iz kluba i tražio svoje uložene pare![]()
![]()
![]()
Samo je pitanje koliko se Aydin spominje u papirima? I ako se spominje, ko zna ko je naveden da je"pozajmljivao" pare Celiku. Al opet sve u svemu, mislim da jr njima veci interes da vide Celik u Evropi, nego da Celik ode u stecaj, jer pare od UG nece dobiti, a Celik ce se ugasiti.
-
- Kontakt:
Gašenje kluba ili trpiti tursku gamad - treceg nema.
iskren da budem ne znam, ali nekako mi ide sve u tom pravcu da mora tu biti neka zavlakusa. Moje licno misljenje je da ovaj trener i nije toliko los, kao i da turcin ima para
e sad kakvi se talovi tu vode ne moze insan biti pametan
Mia San Mia
"Turčin nema amela,
Krivda pravdu zamela,
Pa se pravda umela;
Šta se hoće zaboga?"
Mučno ljudi ovo sve, ne može više stomak da prevari.
Krivda pravdu zamela,
Pa se pravda umela;
Šta se hoće zaboga?"
Mučno ljudi ovo sve, ne može više stomak da prevari.
Novinarka: "Željo ili Sarajevo".Bolić: "ČELIK"!
Samo je jednom moguće prvi puta biti prvi. NK Čelik - Šampion BiH 1995.
Samo je jednom moguće prvi puta biti prvi. NK Čelik - Šampion BiH 1995.
Ma hajde neka malo i zajebancije oko registracije, mozda ih to na kraju natjera da uredno plate sve.
Kao poticaj tome, savez nek poveca broj stranaca na 6, sto je i ok po meni.
Kao poticaj tome, savez nek poveca broj stranaca na 6, sto je i ok po meni.
░▒▓█Č▀▄E▀▄L▀▄I▀▄K█▓▒░
RAT SAVEZU!
RAT SAVEZU!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta ces se navikavat pored onakve Slobode<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:28Možda da se počnemo navikavati na 1. ligu FBIH, lakše će nam biti kasnije. Registracijja stranaca je po mom mišljenju u domenu fantazije, dugovi sve diktiraju i to je evidentno nerješiva prepreka, nažalost.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
ovo vec nisam znao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.