NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Odlicni rezultati, sve nam se danas poklopilo. Bravo Duvnjak na izmjenama, bravo odbrani na dobroj igri i na kraju cestitke Feni na prelijepom golu, zasluzio je nema sta. Kakav je los teren,igra je bila med i mlijeko. Savrseno, optimizam na visokom nivou. A i ove pare koliko citam da ste odredeni upoznati sa svime i drago mi je da ste optimisticni. Samo fokus drzat do kraja, ne opustat se. Najvise zapet protiv najslabijih protivnika jer u proslosti su nas bas te utakmice kostale najvise. A kad se aBd odblokira racun tek tad ce zasijati punim sjajem. Samo Čelik!
Sa danasnjom 33. pobjeda
Mozda ce neko reci ma lahko je pobjeđivati ove seoske ekipe, ali ovo je zaista fantastiča statistika. Imati samo 1 poraz i to 0:1 nije mala stvar u kojoj god ligi da igras
SVI U VISOKO!!!
Brutalna statistika. Bez potcjenjivanja ikog jer nisu i nasi igraci profesionalci
-
- Kontakt:
Hvala na odgMrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:51500k iz budzeta za sport. Tu ima i za arenu standardno. I svi ostali 200k za manifestacije i finansiranje.linethreader je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:02Jeste li to preko komisije nesto izmajmunisali, ili je odlucio šejh uplatiti pare od prostora?MrHc je napisao/la: ↑18 mar 2023, 16:53Poslije toliko godina mrtvac je skinut sa aparata.
Cestitke upravnom odboru Celika, gradskim vijecnicima, uposlenicima kluba te svim simpatizerima i navijacima najstarijeg sportskog kolektiva u Gradu.
Jest da ce ova sljedeca godina biti turbulentna za sve ostale klubove u gradu i vidjet cemo kako ce se odraziti na ostale ali ja vjerujem da cemo svi zajedno uspjeti predeverati.
Racun Mubarek Olsun Roberte Jonjicu![]()
Prezivjet ce se. Podrzat cemo jedni druge.

Realno, sport u zenici je unisten i broj tih klubova koje treba gurati je sve manji. To je dovedeno na taj nivo da se samo ceka koja hiljada od grada da se nesto radi. Ove lige u fudbalu nam govore da zenica ima najmanje fudbalskih klubova u visim ligama, a tako je u svim sportovima.
Pravda za flash-a!!!
Ko je brao pare ove dvije godine kad Čelik nije feninga dobivao!!! Drugi klubovi dobivali! E ebat sad druge klubove,daj račun odblokiraj za ostale me boli kita!!! Kao što je i druge bolilo za Čelik! Danas igra odlična kakav je teren,pobjeda je bitna i da niko nije povrijedzen! U Visokom i bod dovoljan da se Bosni ne da ni najmanja nada za prvo mjesto! Momcima ,stručnom štabu i upravi sve čestitke za prolječni uspješni start!
::::SAMO ČELIK::::
- BatistutA19
- Kontakt:
Iz budjeta 500 k a sta ce onda bit sa tuzbom sa poslovnim prostorima jel to ide uz 500 k i sta dalje za prostore..Čelik ako bude dobio ove pare a ima ljudi ovdje koji sve znaju i vjerovatno su dio toga .Ako se taj dobije novac definitivno klub i navijaci moraju spustit loptu u odnosu sa gradom pogotovo nekim prozivanjem na stadionu i po drustvenim mrezama treba zakocit nego samo se fokusirat na Celik sto nas ceka NOVAC,DEBLOKIRAN RACUN ,ULAZAK U FL ,VECI BROJ CLANOVA SPONZORA I PUBLIKE i SIRIT POZITIVU VRACAT LJUDE KA KLUBU JER SVAKI NAVIJAC JE BITAN.
- prisonbreak
- Kontakt:
Jednokratna pomoc je samo trenutno rjesenje, zelimo da se sporazum ispostuje, i da se mjesecno uplacuje koliko je bilo i dogovoreno za naredni period
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kako ce to fudo predstaviti u budzetu je manje bitno. Bitno je da se klubu vrate pare i da se dogovori modalitet za naredni period.
Pravda za flash-a!!!
Zamorano očekivao sam surov komentar za onih 300-400 ljudi po krovu šopinga i dole oko ograde pa do pruge kao sa ženturačama sa krompirušom po zapadu ali očigledno da te uprava kupila dobrim radom i igrači dobrim rezultatima pa ti vise ne smeta šlepanje za račun Čelika 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovim danasnjim rezultatima, mislim da je borba gotova. Dobrodosli u Prvu ligu FBiH !
Iskreno, morat cete se pojacati za naredni rang.
Iskreno, morat cete se pojacati za naredni rang.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
U barazu budu uglavnom ekipe koje jesu bile prvaci ali nemaju ambicije za Prvu ligu. Znam po nama kad smo usli.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Šuti ba jarane pa i ja svaku gledam sa šopingaavenija je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:54Zamorano očekivao sam surov komentar za onih 300-400 ljudi po krovu šopinga i dole oko ograde pa do pruge kao sa ženturačama sa krompirušom po zapadu ali očigledno da te uprava kupila dobrim radom i igrači dobrim rezultatima pa ti vise ne smeta šlepanje za račun Čelika![]()

::::SAMO ČELIK::::
- Marsal
- Kontakt:
Čekaj ništa ja ovo sad ne razumijem od uprave Čelika? Odustaju od 500K od Fude i tužbe na kantonalnom sudu i potpisuju novi ugovor po kojem će dobiti manje novca?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tuzba ide i dalje do konacne pobjede, nema odustajanja. Ovo je dio price o relaksaciji odnosa iz budzeta za sport. Ukoliko klub dobije ovaj novac i tuzbu, mislim da nece potrazivati, tj uracunati ce ovaj novac. Bitno je dobiti tuzbu, da imamo crno na bijelo za naredne godine, koji iznos je grad duzan uplatiti klubu i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Čovjek odigrao najbolju svoju utakmicu od kako smo istupili iz Premijer lige. Spreman konačno kako treba nema tu šta prigovoriti.zamorano je napisao/la: ↑18 mar 2023, 20:15Šuti ba jarane pa i ja svaku gledam sa šopingaavenija je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:54Zamorano očekivao sam surov komentar za onih 300-400 ljudi po krovu šopinga i dole oko ograde pa do pruge kao sa ženturačama sa krompirušom po zapadu ali očigledno da te uprava kupila dobrim radom i igrači dobrim rezultatima pa ti vise ne smeta šlepanje za račun Čelika![]()
Ja sam kolovodja na šopingu
Ne ide mi u prilog ništa da pljujem i napadam klub i upravu dobro rade nema šta
Evo i Feno dao vrhunski gol
Ne mogu ni njeg pljuvat ko čovjek
Uglavnom ovaj rad i ovaj stil Čelika volim
![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Kada bude sve zvanično, klub će izaći u javnost i sve objasniti
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Bezveze se nagadja. Ljudi u klubu ce sigurno izaci sa informacijama transparentno kao i do sada.