Muška Odbojkaška reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Većinom igrači iz naše lige. Samo dva igraju vani.
Dominantna ekipa u ligi daje samo jednog reprezentativca, a mislim da im je čitav roster domaći.
Falilo je sigurno jako puno igrača.
Ovaj Andonov u Makedonaca igra u našoj ligi.
Edit:
Što se tiče Turaka. Adis Lagumdžija bi trebao igrati protiv nas.
Naš bivši reprezentativac Marko Matić nije tu.
Obojica su vrhunski nivo spram naših reprezentativaca.
Dominantna ekipa u ligi daje samo jednog reprezentativca, a mislim da im je čitav roster domaći.
Falilo je sigurno jako puno igrača.
Ovaj Andonov u Makedonaca igra u našoj ligi.
Edit:
Što se tiče Turaka. Adis Lagumdžija bi trebao igrati protiv nas.
Naš bivši reprezentativac Marko Matić nije tu.
Obojica su vrhunski nivo spram naših reprezentativaca.
Brčko je svojim igračima savjetovalo da ne prihvate poziv reprezentacije.
I ne, nije neka nacionalistička priča, već su nezadovoljni što Odbojkaški savez jedini od svih saveza u BiH nije proglasio prvaka i time ih onemogućio da se dalje takmiče u višim takmičenjima. Tj. pokušali su im uzeti zasluženu titulu, a pošto nije uspjelo, nisu proglasili prvaka nikako.
I ne, nije neka nacionalistička priča, već su nezadovoljni što Odbojkaški savez jedini od svih saveza u BiH nije proglasio prvaka i time ih onemogućio da se dalje takmiče u višim takmičenjima. Tj. pokušali su im uzeti zasluženu titulu, a pošto nije uspjelo, nisu proglasili prvaka nikako.
- legenda reala
- Kontakt:
Možemo li u budućnosti očekivati neke rezultate od muške odbojke, da se eto približe ženskoj koja je na korak od npr EP, mislim da smo u muškoj kategoriji dosta slabiji, a vidim imamo ovu **** u Turskoj i stari mu ovdje glumi nekog patriotu a vrbuje talentovanu djecu za Tursku treba ih protjerati iz države
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.