Mini-nogometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Mini-nogometna reprezentacija BiH
Jel moguće da moraš platit daily pass od 15 km i da nema karra za pojedinačnu tekmu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa to ima samo kod nas, mada je teško upravljati s tom masom jer tekme idu jedna za drugom a teško će iko gledati ove ostale.
Do nekidan su dnevne karte bile 8 KM pa su podigli kako su naši prošli dalje

Kakvi delegati, baš su dobro to skontali
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ima gdje da se gleda na netu ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naše tekme prenosi BHT1 a ostale Nova sport.
Nasi sinocnjom pobjedom nad Ceskom obezbijedili Svjetsko prvenstvo u Azerbejdzanu 2025 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Razbise nas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
2 identicna gola primise
Niko da cuva igraca ispred stative. Mada je ovdje bilo nerealno ocekivati pobjedu. Mozda duze da smo imali aktivan rezultat.
Nadam se da ce naci nekog mladjeg za SP. Ne mozes sa igracima od 38+ igrati na SP...

Niko da cuva igraca ispred stative. Mada je ovdje bilo nerealno ocekivati pobjedu. Mozda duze da smo imali aktivan rezultat.
Nadam se da ce naci nekog mladjeg za SP. Ne mozes sa igracima od 38+ igrati na SP...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 jun 2024, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo jos i crveni, pisi propalo. Gasim tv, odoh na pivu 

Gdje god se pojavi mahalas i ublehas Ibricic tu nema napretka. Lik pred vlastitim golom dribla dvojicu, naravno izgubi loptu i onda udara covjeka po nozi za penal. Ne bi me cudilo da su direktno iz kafane na utakmicu, kao sto je i navikao sa jaranom Dzekom.
Ma marš u p.m.
Nemoj tako, dobro je covjek igrao turnir. Da nisu nasi ispali glupi pa pustili CG i to da izgube 4 razlike, a mogli su izgubiti 3 razlike, mozda bi sad bilo drugacije...retromoos je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:32Gdje god se pojavi mahalas i ublehas Ibricic tu nema napretka. Lik pred vlastitim golom dribla dvojicu, naravno izgubi loptu i onda udara covjeka po nozi za penal. Ne bi me cudilo da su direktno iz kafane na utakmicu, kao sto je i navikao sa jaranom Dzekom.
Samo nasi pustaju komsije, nas bi naguzili da nam treba. Isto ovako su pustili i Srbiji u kvalifikacijama za futsal da oni odu u baraz.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoce li se prenositi ovaj mec? Barem neki stream nesto?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.