Ali i vise nego ocito je da je dosegao optimalnu formu. S ovakvom igrom moze se izboriti MD RGa, bravo Dzumika, ne posustaj.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Upravo to. On prvo mora pocet dobijat igrace od kojih je bolji. Jednostavno nema tu konstantu da drzi jedan nivo tenisa duze vrijeme sto rezultira time da ne moze ni celendzer vise da osvoji.
Mala je ekstra igračica, ali nema šanse da ostane pod našom zastavom.babino je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:33gledam danas malo ovaj u16 turnir u zenici.
Dobi ova mala tea kovacevic prilicno lako hrvaticu iz konga, ova je moze u zubima nositi, starija je mislim godinu.6-0-6-4.
Tea kao najmladja udje u finale sutra sa jos jednom starijom, slovakinjom.
dobra je mala, malo se onako vec kofrci, glumi zvjezdicu na ovom 'znj' nivou itf turnira. Vidi se da dobro radi, sad sta je granica, ko zna za dijete od 13 godina, koliko li vec ima trenutno.
Ode ona u srbiju ako bude obecavala, cudi me da vec nije.
Ima li ikakav Bosnjak/Bosnjakinja na vidiku?Galion je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:07Mala je ekstra igračica, ali nema šanse da ostane pod našom zastavom.babino je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:33gledam danas malo ovaj u16 turnir u zenici.
Dobi ova mala tea kovacevic prilicno lako hrvaticu iz konga, ova je moze u zubima nositi, starija je mislim godinu.6-0-6-4.
dobra je mala, malo se onako vec kofrci, glumi zvjezdicu na ovom 'znj' nivou itf turnira. Vidi se da dobro radi, sad sta je granica, ko zna za dijete od 13 godina, koliko li vec ima trenutno.
nema haha..forgempp je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:19Ima li ikakav Bosnjak/Bosnjakinja na vidiku?Galion je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:07Mala je ekstra igračica, ali nema šanse da ostane pod našom zastavom.babino je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:33gledam danas malo ovaj u16 turnir u zenici.
Svi znamo da oni nece ostati pod bh. zastavom. Pa onaj Marko Maksimovic je imao Hifu za sponzora pa je opet otisao za Srbe, a ne ona koja je 5x veci talenat.
Sve što imalo vrijedi kod nas u tenisu je iz RS-a.forgempp je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:19Ima li ikakav Bosnjak/Bosnjakinja na vidiku?Galion je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:07Mala je ekstra igračica, ali nema šanse da ostane pod našom zastavom.babino je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:33gledam danas malo ovaj u16 turnir u zenici.
Svi znamo da oni nece ostati pod bh. zastavom. Pa onaj Marko Maksimovic je imao Hifu za sponzora pa je opet otisao za Srbe, a ne ona koja je 5x veci talenat.
Napokon ulazi među 1000. Samo ako na vrijeme dođe do mjesta na ATP ljestvici da ne treba igrat kvalifikacije futuresa i moglo bi se nešto i postić.
Odlican Nedic, pitanje je koliko snage ima za finale i za Kiseljak i Sarajevo. Kiseljak je narocito bitan jer je 25-ica.
Ma nema on ni teoretske šanse da zaigra za reprezentaciju Srbije, jedino će preć ako dobije ponudu da nastupanjem pod zastavom Srbije dobije neke beneficije vezane za trening, opremu, sponzore....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.