Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
edo3majka WroteColonKolika ima rundi, jel 3 kao i obicno ili mora igrati 4/5?
rogeRF WroteColonSve cestitke nasem Ameru, pobijedio je igraca koji je puno bolje plasiran od njega na ATP-u, sto ce mu sigurno povecati samopouzdanje. Medjutim, ja opet ne vjerujem da ce se uspjeti plasirati u glavni zrijeb turnira, tj. da ce proci ove kvalifikacije, jer znamo da Amer jedan mec odigra dobro, drugi totalno podbaci. Ja bih, iskreno najvise volio da se to nece desiti (da cu ja pogrijesiti), i da ce se Amer proci ove kvalifikacije.
Sretno Amere!
Edin TM87 WroteColonrogeRF WroteColonSve cestitke nasem Ameru, pobijedio je igraca koji je puno bolje plasiran od njega na ATP-u, sto ce mu sigurno povecati samopouzdanje. Medjutim, ja opet ne vjerujem da ce se uspjeti plasirati u glavni zrijeb turnira, tj. da ce proci ove kvalifikacije, jer znamo da Amer jedan mec odigra dobro, drugi totalno podbaci. Ja bih, iskreno najvise volio da se to nece desiti (da cu ja pogrijesiti), i da ce se Amer proci ove kvalifikacije.
Sretno Amere!
Znamo se![]()
I ja bih volio da si pogrijesio, al' strucnjaci ne grijese, jbg Amere, sve nade polazmo u Damira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.