Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,_dreamer_,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma koji će nam još jedno lijevo krilo. Kad vidim da smo zainteresovani za lijevo krilo ospem se. Lijevi bek i štoper su mnogo važnije pozicije.
Još i ovaj "Kvaradona" po meni nije neki upgrade u odnosu na ovo što trenutno imamo na toj poziciji.
Još i ovaj "Kvaradona" po meni nije neki upgrade u odnosu na ovo što trenutno imamo na toj poziciji.
PSG krenuo po Durana, odustaju od Kvaradone. Nešto ne vjerujem da će i kod nas sad, i mi bi krenuli vjerovatno ako neko drugi ozbiljno zagrize, u suprotnom čekamo ljeto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel ona chetoustashkinja bluuuu?
9.10.23. Tema:epl
Rosicky: "drago mi je da jos netko mrzi arape i taj dio svijeta"
Marsal: " nema glupljih ljudi nadaleko".
Rosicky: "drago mi je da jos netko mrzi arape i taj dio svijeta"
Marsal: " nema glupljih ljudi nadaleko".
Nadam se ne duze od 45 minuta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Italijanski proleter i ovdje klupu grije
-
- Kontakt:
Ja kad sam govorio za Chiesu, pojedini su bili i dalje uvjereni da je covjek pojacanje. On trenutno moze za Slobodu igrati kao free transfer.
Otkud sad FA kup na Areni zar su i to otkupili :0
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Pa nije igrao neko vrijeme, treba mu ritma
A daj darvine **** ga dan
Kud se probudi da vidim ovaj promašaj...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.