Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Liverpool FC
Divock GOAT Origi 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Mogao bi Ox biti as u rukavu protiv Citia, kao 2018 u LP.
- Disperadun
- Kontakt:
Valjalo bi nekog osrednjeg protivnika dobiti taman da identičan sastav nastupi u narednoj utakmici. Svaka čast momci!
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Koliko sam.upratio iduci krug se igra taman kad nama pocinje svjetsko, poslati u23 da to odrade da se ne odgadja bezveze tekma.
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
Cekamo rage

War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Poznavajuci nasu srecu sad idemo na City/United.
Nije fer al et
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jel moguce da su oni zadovoljni

Sreca sinoc nismo igrali protiv njih, kako bi City/United iskoristili onaj nas sastav i trpali do kraja, kakva bi to sramota bila... Sreca sa druge strane bio Arsenal...
Keita i Gomez velika razocarenja, od ovih ostalih se onako nista ne ocekuje, naravno GOAT standardno, pusti ostale da rijese utakmicu, tek kad vidi da od ostalih nema nista, pokaze im kako se to radi

Sarajevo i Liverpool
Gube 3:1 a Klop opusten i nasmijan misli uspjeo je. Izveo mijesanu drugu/trecu postavu da izgube a opet ga zajebase Arsenalovci pa mora odigrat jos koju utakmicu u nebitnom kupu.
Aston Villa u gostima, nadam se da ce uklopiti neki termin da djeca nastave svoj put.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikada ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
YNWA !
Be Water My Friend :)
Pa zato nikada ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
YNWA !
Be Water My Friend :)
-
- Kontakt:
Uh Origi odlican
Uvijek sam vjerovao u ovog momka.
Decko je moderna verzija Denis Bergkampa

Decko je moderna verzija Denis Bergkampa

Ma isti dan odigrati i Carabao i CWC.
Pep nek vodi tim u Carabao, a Klopp pravac Katar i rijeseno.
Pep nek vodi tim u Carabao, a Klopp pravac Katar i rijeseno.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Lallana u prvih 11
nadam se da je Hendo na 6ici.
Alisson
TAA-Lovren-VVD-Robertson
Lallana-Hendo-Wijnaldum
Salah-Firmino-Mane
Klupa: Adrian, Gomez, Fabinho, Keita, Milner, Origi.

Alisson
TAA-Lovren-VVD-Robertson
Lallana-Hendo-Wijnaldum
Salah-Firmino-Mane
Klupa: Adrian, Gomez, Fabinho, Keita, Milner, Origi.
jel moguce da adam starta prije oxa
Taj grijeh je davno trebalo ispraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.