Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,_dreamer_,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
e lovrene panju jbni
Ništa Lovren već kapiten kojeg 2x bacaju na usta
Gledaj opet kloca
Gledaj opet kloca

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Henderson u Lovren bi u manastiru nevinost izgubili.
War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Osim13 je napisao/la:Ovaj vezni red je fudbalsko nogometni karcinom
Razumijem da hoce Hendu da pomogne na strani gdje su Son i Alli ali je trenutno u ocajnoj formi, Milner Xavi za njega.
StevieG8 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ovaj vezni red je fudbalsko nogometni karcinom
Razumijem da hoce Hendu da pomogne na strani gdje su Son i Alli ali je trenutno u ocajnoj formi, Milner Xavi za njega.
Bolje bi pomogao da je na klupi vala

Osim13 je napisao/la:Ovaj vezni red je fudbalsko nogometni karcinom
Povuku je do centra i stanu.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Dajte ba ljudi ovo je tragično šta Sisoko radi Hendersonu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Henderson debil nevidzeni kako covjek hladno ostavlja rupu na sredini

Jos ova konjina komentarise

Jos ova konjina komentarise

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da nema Fabinha u sredini, kreativniji vezni red bi imao Rudar iz Kaknja predvođen Ševalom Zahirovićem.
Tako blizu, a tako daleko.
e salah crni, pa hoces ikad igrat s mozgom.Samo je proslijedio pas za firmina da izlet 1na1 s golmanom
Jbg ljudi nam sprovode isti princip kao United jedina razlika je sto su ranije poveli, jedna dobra kontra i mi smo gotovi ovdje. Znaci na vrijeme ubacit Lallanu ako hoce 3 boda.
pa nece nam ovi dbli valjda skinut rekord kod kuce
Wijnaldum / Henderson napolje, ne mora niko ni ulazit
Ovdje treba neka radikalna promjena sistema na poluvremenu.
StevieG8 je napisao/la:Ovdje treba neka radikalna promjena sistema na poluvremenu.
Ide izmjena u 78. min.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Ponos Torina
- Kontakt:

Ko ce gada sad istjerati iz prvih 11

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moj kapiten!!!!
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
Crazy Legs
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
Crazy Legs
Taman kontam blizi mu se kraj kad ono 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.