Joj kako mi je nakon ovog kola onaj Everton ušao u istu ravan mrskosti sa Liverpoolom. Neki dan su protiv nas igrali kao da im je zadnji dan života, a danas došli “spuštenih hlača” raspalom Chelseau. Fuj.
Manchesterski derbi danas, eeeee, ovo je bilo dobro, onako fergijevski. Oni vezu, mi formacijski strašno dobro stajali. Onda momenat Brunine i Martialove magije i eto ga. Vrijedi ovaj Fernandes svake pare, dabogda mi isplatili svaki onaj financijski add-on za njega. Strašna igračina. Danas su inače svi strašni bili, ali mene je Fredov workrate oduševio danas. Čovjek se toliko preporodio da ga ja vodim kao još jedno pojačanje. Ako ima mjesta za kritiku danas, ima na dva mjesta - James i donekle Ole. James je danas uništio bar 6-7 izglednih otvaranja prema naprijed. Dečko nije loš, sve ok, ima on mjesta u Unitedu, ali ne može on igrati svaku. On je meni povremenih 11, a uglavnom većinom bi mi bio druga opcija s klupe. Valjda ugledamo to desno krilo nekad na ljeto. Na Olea sam malo ljut što je pustio drugo poluvrijeme da nas krknu sa onakvom dominacijom. Da smo primili gol, ne znam kako bi smo se iščupali. Ispade dobro.
Uglavnom, sjajan vikend. Bruno Fernandes, Semir Štilić... nastavi niz