Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
516MK WroteColonPaša,
Ako si ikad igrao fudbal na profesionalnom nivou trebao bi znati da ne spinujem.
Ne kažem da momak ne griješi, da je dobar večeras, ali brate, kad vidim nekog da se na prvu zakači za njega ili bilo koga drugog na takav način jasno je da tu ozbiljnosti nema ni na pomolu.
Ova ekipa sa Pogbom ili bez njega nije ništa više od prosječne i tako će ostati sve dok ne dođe neko ko će uvesti red među igrače i početi igrati kako je zapisano u Unitedovom DNK.
al... WroteColon516MK WroteColonPaša,
Ako si ikad igrao fudbal na profesionalnom nivou trebao bi znati da ne spinujem.
Ne kažem da momak ne griješi, da je dobar večeras, ali brate, kad vidim nekog da se na prvu zakači za njega ili bilo koga drugog na takav način jasno je da tu ozbiljnosti nema ni na pomolu.
Ova ekipa sa Pogbom ili bez njega nije ništa više od prosječne i tako će ostati sve dok ne dođe neko ko će uvesti red među igrače i početi igrati kako je zapisano u Unitedovom DNK.
Buraz bavio sam se ja drugim sportom (polu)profesionalno, tako da sam imao priliku da radim i sa "zvjerima", sa mnogo dobrim igračima, igračima koji misle da su mnogo dobri. Svjestan sam ja da je timski sport mnogo zajebana stvar i da je potrebno da se puno stvari poklopi da bi nešto funkcionisalo. U skladu s tim, ne kačim se ja ni na koga po defaultu, kod mene je sve po zaslugama, lako ti je pogledati moje komentare ako želiš. Ja Pogbu smatram jednim od rijetkih koji bi mi ostali u sastavu kada bi se pravio onako kako bi ja htio. Zato me i nervira kada pored svog talenta i pažnje koju traži nerijetko bude jedan od najgorih na terenu - kao večeras. Za te pare, za nivo pažnje koji privlači na sebe, on mora puno više, bolje, konstantnije. Nije više dijete pa da možemo sve svaliti na propuh u glavi. Sve je ovo OK, uzeli smo večeras, ali bih volio da je bio večeras arhitekta pobjede, a ne slučajni prolaznik.
tajger WroteColonCantonaBIH WroteColonhttps://twitter.com/goalradarUEFA/status/1060289522892763137
Pozz za tajgera amatera.
Haha E moj levatu potencijal koji imaju pojedini igrači ovaj majmun ubija i tek kad nema sta izgubiti onda krene i spašavaju ga al ova igra nije dostojna a ti svršavaj na njega
Rooney88 WroteColonAli realno uz igru od sinoc nemate se ni vi cemu nadati u LP.
Rooney88 WroteColonTacno nikada necete nauciti gubiti.![]()
Ali realno uz igru od sinoc nemate se ni vi cemu nadati u LP.
Natrag na “Manchester United FC”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.