Louis Van Gaal

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Monolog,ribery,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2015, 22:56

Ja ne branim LVG-a za ovo što radi u Unitedu, ali nema razloga da čovjeka pljujemo za nešto što je radio prije ako mu čak i navijači tog tima kojeg je vodio odaju priznanje za to što je napravio, a oni su upućeni u taj period historije svog kluba puno bolje od sve i jednog navijača Uniteda, što je i logično jer su pratili i nervirali se uz taj tim, iz tekme u tekmu i znaju šta im je donio i šta im je ostavio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 mar 2015, 23:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ne branim LVG-a za ovo što radi u Unitedu, ali nema razloga da čovjeka pljujemo za nešto što je radio prije ako mu čak i navijači tog tima kojeg je vodio odaju priznanje za to što je napravio, a oni su upućeni u taj period historije svog kluba puno bolje od sve i jednog navijača Uniteda, što je i logično jer su pratili i nervirali se uz taj tim, iz tekme u tekmu i znaju šta im je donio i šta im je ostavio.

To nije pljuvanje to je procjena njegovog rada na osnovu koje sam i bio protiv njegovog dolaska i za tim ima potrebe.

Njihovo odavanje priznanja nema nikakve veze sa objektivnom procjenom njegovog rada tamo.

To nije nikakav period davne historije i ne može se tvrditi da je svaki navijač Bayerna bolje upućen od svakog nenavijača Bayerna na tu temu. To je strašno paušalna i neprecizna tvrdnja.

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2015, 23:30

Njihova procjena je objektivnija od tvoje ili moje, jer su bolje upućeni u taj period (zbog već navedenih razloga, jer nema šanse da si ti ili ja ili bilo koji drugi nenavijač Bayerna pratio taj tim toliko kao oni), isto kao što smo ti ili ja bolje upućeni od njih u period historije Uniteda pod Fergiem, ništa čudno, ne znam zašto ti je to toliki problem prihvatiti.

Tvoja procjena je prilično subjektivna jer si već unaprijed imao izražen antagonizam prema njemu, pa stoga i pokušavaš omalovažiti sve njegove rezultate. Ne misle samo navijači Bayerna tako o njemu, već i mnogi drugi stručnjaci, pa i igrači.

“Louis van Gaal was very good for Bayern Munich because he brought a new system and a new organisation,” Breitner told MEN Sport.

“Our team had to play a new way and had to learn to play that way. He brought into the team the ideas about ball possession, organisation and control of the game it was completely new for our players and German football.

“He made the first step into the future and to the level our team is now playing. The second step was made by Jupp Heynckes and the third step is being made by Pep Guardiola.

“We cannot forget the success of Barcelona for five years under Guardiola but the basis of Pep’s success at Bayern was made by Van Gaal.”


Evo ti Breitner npr.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 mar 2015, 23:41

Po čemu je to objektivnija procjena nekog navijača nekog kluba u odnosu na nenavijača koji bez emocija i sasvim racionalno sa strane posmatra ponašanje npr. van Gaala u Bayernu. To je na čemu tačno bazirana tvrdnja?

Npr. zamislimo da sad ja tvrdim da je Moyes postavio temelje Uniteda koji će u narednim godinama harati Europom. I dođe jedan navijač Bayerna i kaže mi da lupetam gluposti. I onda ja njemu kaže, hej ja sam navijač Uniteda, meni je @Rio dao u amanet da sam upućeniji od tebe na temu Uniteda pa ako ja tvrdim da je Moyes postavio temelje Uniteda koji će harati u narednih 10 godina Europom ti samo imaš pravo da prihvatiš to i pokloniš se mom glupavom mišljenju. To nema veze s vezom. Sama činjenica da je on navijač Bayerna ne daje mu dozvolu da je apriori u pravu, to mu daju argumenti a on ih nema kao što sam gore istina vrlo koncizno ali straight to the point pokazao.

I konačno, ja nemam antagonizam prema van Gaalu, ja sam se protivio njegovom dolasku upravo zbog toga što smatram da nije radio dobar posao u ostalim klubovima. Nije sad da sam ja preko noći stvorio neki antagonizam pa da izmišljam neke priče o njegovom lošem radu kako ti to pokušavaš da mi poturiš. Ja sam ovo govorio čim se počelo spominjati da će se on eventualno naći na našoj klupi, o tome imaju i postovi i ti to vrlo dobro znaš. Zato nemoj tu da spinuješ, neće ti proći.

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2015, 23:59

Argumenti su ovo što Breitner kaže (koji je puno relevantniji od tebe ili mene za ovu tematiku), i to ti je i Billal isto govorio, samo što ti odbijaš priznati (što nije nikakva slučajnost znajući tebe :mrgreen: ) da nisi upućen kao neki navijač Bayerna u njihov sistem igre i to šta im je LVG donio i što se dijelom vidi i danas na terenu kada oni igraju. Logično da oni imaju više argumenata za svoje tvrdnje od tebe ili mene na tu temu jer su bili i danas su svjedoci toga, pratili su i prate Bayern iz tekme u tekmu, vidjeli su i vide sve ono o čemu pričaju sada, ti i ja nismo pratili toliko detaljno nećemo se lagati, to je ono o čemu govorim.

LVG nije trener koji će dugoročno ostati u nekom klubu, on nije zbog toga doveden u United, ali da nije radio dobar posao u drugim klubovima i repci ne bi ni bio postavljen na klupu Uniteda. Čovjek koji je osvojio LP sa golobradim mladićima i koji je osvojio titule u 3 različite lige teško da nije radio dobar posao. On je imao grešaka, zbog nekih je platio poslom ili će tek platiti, ali to nije ni sporno, samo ne treba pretjerivati i oduzimati mu zasluge za one dobre stvari koje je uradio u svojoj karijeri.

Ne spinujem ja ništa, već ti pokušavam objasniti kako si ti i prije njegovog dolaska imao već stvoreno mišljenje o njemu i to ne baš pozitivno, čak naprotiv, vrlo negativno, a vjerujem da razlozi za to ne leže samo u tome da je on dobijao otkaze ranije, već da je to dijelom zato što nije Englez ili barem Britanac, a ti si želio da Moyes ostane na klupi ili da ga zamijeni još jedan Britanac i da se tradicija ne prekida. to je suština onoga što si ti pisao tada kada je postalo jasno da će LVG preuzeti klupu Uniteda :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
Bilall
Postovi: 1399
Pridružen/a: 11 apr 2012, 14:48
Lokacija: Živinice
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2015, 00:10

@Rio ja ne branim ja Van Gaala niti imam razloga za to, cak ni meni nije bio nesto simpatican trener. Bio sam i jedan od njegovih kriticara u to vrijeme i narocito sam nekako bio ljut kada je prodao Lucia koji je bio srcem vezan za Bayern i takoreci molio da ostane. U onom finalu ko se sjeca, Bayern vs Inter, nas van Buyten ispada kao iz voza pred Militom a Lucio na drugoj strani nepremostiva prepreka takoreci.

I gle kako zavrsava utakmicu
[spoiler=]slika[/spoiler]
Ovdje bit u tome, da ako je Van Gaal uradio nesto pozitivno, onda mu to treba priznati koliko god ti bio omrazen.
Vojvodo nemoj da zamjeras. Nisam ja arogantan samo nekada volim malo zustriju raspravu :D Znam nekada i zatrolat ali to sada nije slucaj :mrgreen:
Forum ;)

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 00:15

To nisu argumenti i ja sam ranije objasnio zašto nisu, nema razloga da se ponavljam.

Sama činjenica da je neko navijač Bayerna nije nikakav argument da je neko apriori u pravu i ja sam ti to objasnio samo ti to nećeš da shvatiš. Otkud ja znam koliko on prati Bayern i koliko razumije fudbal? Lik se pojavio i tvrdi nešto za što nema argumente. Argumente na stol. Ja tvrdim da postoje navijači Bayerna koji bolje od mene percipiraju igru Uniteda pa još ako su u stanju da to argumentuju ja nemam nikakav problem da im to priznam. To što ti misliš da u navijanju za neki klub leže mudrost i argumentacija nije dobro razmišljanje, ne leže vjeruj mi.

Namjerno se nisi osvrnuo na noviji period jer naravno kako onda da pobiješ moju tvrdnju da je on jedan outdated trener sa daleko više uspjeha u 90-im nego kasnije, a to nije slučajno kako ti možda neprecizno misliš. Ja takođe tupim mjesecima da mi ne treba da težimo prelaznim nego trajnim rješenjima jer su prelazna rješenja gubljenje vremena. Isto kako u Bayernu ne bi neko nakon njega napravio takav tim da mu nije ime Jupp Heynckes, tako ni kod nas neće napraviti ako ne bude pravi stručnjak. Da je nakon van Gaala na klupu Bayerna sjeo Roy Hodgson pitao bih ja tebe za kontinuitet. Ali više sam i sam sebi postao dosadan braneći genijalnog Heynckesa od čiste krađe zasluga i pripisivanje istih van Gaalu. Ja mu ništa nit' oduzimam nit' dodajem, smatram da način na koji je radio nije dobar za United. I to sam objasnio toliko puta. A vi samo mašete nekakvim brojevima.

Pogrešno vjeruješ. Tačno je da sam ja bio za dolazak domaćeg menadžera ali nisam bio protiv dolaska bilo kojeg stranog menadžera, nisam ni sad. Bio sam protiv dolaska van Gaala i to baš iz razloga koje sam naveo, a ti i dalje vjeruj u bajke. Moyes je u slabom klubu pokazao zavidan kontinuitet i zbog toga sam ga podržavao isto kao što sam smatrao da treba da ide kad se pokazalo da taj kontinuitet nije u stanju da implementira u Unitedu. To je čisto argumentovano razmišljanje i nema nikakve veze s tim što ti govoriš. Ja ti svakako ne mogu zabraniti da vjeruješ u to, ljudi vjeruju u horoskop, u gatanje, u svašta, pa valjda i ti možeš vjerovat' da je moj jedini problem van Gaalova nacionalnost.

Avatar
Bilall
Postovi: 1399
Pridružen/a: 11 apr 2012, 14:48
Lokacija: Živinice
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2015, 00:23

DukeOfWellington je napisao/la:Otkud ja znam koliko on prati Bayern i koliko razumije fudbal? Lik se pojavio i tvrdi nešto za što nema argumente. Argumente na stol.

E jbg :D Pa sve su ti argumenti. Sve! :)
Sad ja mislim da ti mene zezas malo ;)

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 00:25

Ne može biti argument da je on uveo neke igrače u sastav s tim da su ti igrači kod njega igrali daleko lošije nego kod Heynckesa. To nije nikakav argument.

Avatar
Bilall
Postovi: 1399
Pridružen/a: 11 apr 2012, 14:48
Lokacija: Živinice
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2015, 00:44

DukeOfWellington je napisao/la:Ne može biti argument da je on uveo neke igrače u sastav s tim da su ti igrači kod njega igrali daleko lošije nego kod Heynckesa. To nije nikakav argument.

Vidi pisao sam o tome, sama formacija Bayerna je bila njegova zamisao, i zato je i doveo dobrog desnog bocnog.
Bayern je toliko godina igrao 4-4-2 i onda najednom presao 4-2-3-1 i kao poluspica postavio jednog Mullera kojem je Klinsmann rekao "potrazi drugi klub". 100% tacno. Vidi u kakvog igraca Muller izraste danas.
On je te mlade igrace uveo u sistem i oni su se postepene razvijali a znamo i ja i ti da ni jedan od njih ne moze preko noci postati wc igrac, isto sto se recimo jedna prosjecna ekipa ne moze razviti za jednu sezonu toliko dobro da postane masina za mljevenje, sto bi rekli. Sve to sto je on zamislio, sve to i dan danas egzistira u Bayernu.
Njegove zasluge treba priznati, a pogreske, normalno kritikovati. ;)

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 00:48

Formacija zamisao? Pa formaciju može zamisliti svako. Sve što je on zamislio kod njega nije upalilo, a kod Heynckesa jeste. Kako to da on nije bio u stanju da implementira SVOJE zamisli, a Heynckes je bio u stanju da implementira njegove zamisli. Nevjerovatno zaista.

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 00:51

DukeOfWellington je napisao/la:To nisu argumenti i ja sam ranije objasnio zašto nisu, nema razloga da se ponavljam.
Sama činjenica da je neko navijač Bayerna nije nikakav argument da je neko apriori u pravu i ja sam ti to objasnio samo ti to nećeš da shvatiš. Otkud ja znam koliko on prati Bayern i koliko razumije fudbal? Lik se pojavio i tvrdi nešto za što nema argumente. Argumente na stol. Ja tvrdim da postoje navijači Bayerna koji bolje od mene percipiraju igru Uniteda pa još ako su u stanju da to argumentuju ja nemam nikakav problem da im to priznam.

Ja ti govorim o ovome što je jedan Breitner rekao, i postavio sam ti njegovu izjavu, koja podupire ono što je Billal govorio, a Breitner nije samo navijač, nego puno više od toga i relevantniji je za ovu tematiku negoli i ja i ti i Billal :mrgreen:

Evo ti još takvih stručnjaka:

http://www.theguardian.com/sport/blog/2 ... -guardiola

DukeOfWellington je napisao/la:Namjerno se nisi osvrnuo na noviji period jer naravno kako onda da pobiješ moju tvrdnju da je on jedan outdated trener sa daleko više uspjeha u 90-im nego kasnije, a to nije slučajno kako ti možda neprecizno misliš. Ja takođe tupim mjesecima da mi ne treba da težimo prelaznim nego trajnim rješenjima jer su prelazna rješenja gubljenje vremena. Isto kako u Bayernu ne bi neko nakon njega napravio takav tim da mu nije ime Jupp Heynckes, tako ni kod nas neće napraviti ako ne bude pravi stručnjak. Da je nakon van Gaala na klupu Bayerna sjeo Roy Hodgson pitao bih ja tebe za kontinuitet.

Nisam ja ništa namjerno izostavio, noviji period je i SP u Brazilu, a naravno da on ima grešaka, to nije sporno. Isto tako nije sporno ni to da mi trebamo težiti ka dugoročnom rješenju, ali ovog ljeta takvog nije bilo na vidiku pa smo bili primorani izabrati ono najbolje preostalo rješenje (sad koliko dobrim će se to pokazati ostaje da vidimo), jer su i Klopp i Cholo bili zauzeti sa svojim projektima, a isto tako i Carlo koji možda ne bio toliko dugoročan koliko bi mi željeli.

DukeOfWellington je napisao/la:Pogrešno vjeruješ. Tačno je da sam ja bio za dolazak domaćeg menadžera ali nisam bio protiv dolaska bilo kojeg stranog menadžera, nisam ni sad. Bio sam protiv dolaska van Gaala i to baš iz razloga koje sam naveo, a ti i dalje vjeruj u bajke. Moyes je u slabom klubu pokazao zavidan kontinuitet i zbog toga sam ga podržavao isto kao što sam smatrao da treba da ide kad se pokazalo da taj kontinuitet nije u stanju da implementira u Unitedu. To je čisto argumentovano razmišljanje i nema nikakve veze s tim što ti govoriš. Ja ti svakako ne mogu zabraniti da vjeruješ u to, ljudi vjeruju u horoskop, u gatanje, u svašta, pa valjda i ti možeš vjerovat' da je moj jedini problem van Gaalova nacionalnost.

Napisao sam da dijelom vjerujem da je to jedan od razloga, ne da je to isključivi razlog, a to su dvije različite stvari. I smanji malo sa tim isforsiranim sarkazmom i arogantnošću, koji su očito postali sastavni dijelovi tvojeg repertoara kada se ne slažeš sa nekim u nekoj diskusiji. Samo dižeš tenzije bespotrebno jer će to biti pogrešno protumačeno, od nekoga ko nije upoznat sa tvojim MO-om :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 00:55

Nevjerovatno, džaba pričam majke mi. Eto misli da je tako.

Eto ti si upoznat pa neće bit' problem. A iskreno nije me briga kako će ko protumačiti, preko dvije godine na ovom forumu pod ovim nickom nastupam isto, valjda to nešto govori.

Avatar
Bilall
Postovi: 1399
Pridružen/a: 11 apr 2012, 14:48
Lokacija: Živinice
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2015, 01:01

DukeOfWellington je napisao/la:Formacija zamisao? Pa formaciju može zamisliti svako. Sve što je on zamislio kod njega nije upalilo, a kod Heynckesa jeste. Kako to da on nije bio u stanju da implementira SVOJE zamisli, a Heynckes je bio u stanju da implementira njegove zamisli. Nevjerovatno zaista.

Formacija sa dva ekstremno jaka bocna. To je njegova zamisao. Sta je cudno? :) 85% napada Bayerna ide preko bokova jer su tu najjaci. Eto ne znam sta vise da ti pisem sve sam ti dva puta napisao. :D

Ti igraci ne mogu biti jednako dobri u ta dva mandata ,nego igrac se razvija, pogotovo mladi igrac koji je tek uveden u prvi tim, a da ne govorim da je kompletnom timu potreban period adaptacije na novi stil igre.
Nemas argumenata vojvodo stvarno. Spamamo dzaba :D

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 01:01

DukeOfWellington je napisao/la:Nevjerovatno, džaba pričam majke mi. Eto misli da je tako.

Eto ti si upoznat pa neće bit' problem. A iskreno nije me briga kako će ko protumačiti, preko dvije godine na ovom forumu pod ovim nickom nastupam isto, valjda to nešto govori.


Isto kao što govori da na nekim od prijašnjih nisi baš bio shvaćen :mrgreen:

Šalim se, malo nekad trebaš spustiti loptu, čisto zbog zdravlja :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
DukeOfWellington
Postovi: 8898
Pridružen/a: 01 mar 2013, 21:27
Lokacija: South Sandwich Islands
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 01:06

Bilall je napisao/la:Formacija sa dva ekstremno jaka bocna. To je njegova zamisao. Sta je cudno? :) 85% napada Bayerna ide preko bokova jer su tu najjaci. Eto ne znam sta vise da ti pisem sve sam ti dva puta napisao. :D

Ti igraci ne mogu biti jednako dobri u ta dva mandata ,nego igrac se razvija, pogotovo mladi igrac koji je tek uveden u prvi tim, a da ne govorim da je kompletnom timu potreban period adaptacije na novi stil igre.
Nemas argumenata vojvodo stvarno. Spamamo dzaba :D

Čudno je kako kod njeg nije radilo.

Toliki igrači se baš razvili kod Heynckesa naredne godine, svima im samo trebala godina dana da se razviju i proigraju. How yes no.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Isto kao što govori da na nekim od prijašnjih nisi baš bio shvaćen :mrgreen:

Šalim se, malo nekad trebaš spustiti loptu, čisto zbog zdravlja :mrgreen:

Ovdje za kritikovanje moderacije nema razumijevanja.

Kako ti znaš da to meni utiče na zdravlje. Pa ja čitav život objašnjavam ljudima neke stvari, prosvjećujem ih što uspješno što neuspješno. To što moj ton nije blag ne znači da sam nervozan, tepanje ostavljam za neke druge prilike.

I slažem se da puno spamamo, složićemo se da se ne slažemo na ovu temu i to je to.

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 35902
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 08:04

DukeOfWellington je napisao/la:Pa ja čitav život objašnjavam ljudima neke stvari, prosvjećujem ih što uspješno što neuspješno. To što moj ton nije blag ne znači da sam nervozan, tepanje ostavljam za neke druge prilike.

Slabe su ti metode, moraš ih mijenjati :mrgreen:

Nema potrebe za nekim pojačanim tonom, nisi ti ovdje da nekoga prosvjećuješ isto kao što niko drugi nije tu da tebe prosvjećuje, tu smo da razmijenimo mišljenja o zajedničkim interesima i to je to, nekad ćemo se složiti, nekad nećemo, nikakav problem :salut:

A ne bih reako da spamamo, vodimo konstruktivnu diskusiju o menadžeru Uniteda, ali eto prepustićemo moderatoru ( :mrgreen: ) da odluči :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
Bilall
Postovi: 1399
Pridružen/a: 11 apr 2012, 14:48
Lokacija: Živinice
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2015, 11:43

A mozda je kolega @Ferdy u pravu, mozda i ne spamamo :mrgreen:
Mozda jedino nije dobro sto puno pominjemo Bayern :D

Vojvodo, uplovio si u moje vode tako da te s lakocom torpediram :mrgreen:
Argumenti su ti 0 bodova.
DukeOfWellington je napisao/la:Čudno je kako kod njeg nije radilo.

Toliki igrači se baš razvili kod Heynckesa naredne godine, svima im samo trebala godina dana da se razviju i proigraju. How yes no.

Nisu se razvili, ali jesu se razvijali i postajali sve bolji i bolji. Heynckes isto tako prvu sezonu nije nista osvojio bas kao i Van Gaal drugu sezonu. Bez razloga hoces da ga optuzis za neki neuspijeh i zanemarujes ocite cinjenice.
Van Gaal utemeljio ovu danasnju ekipu Bayerna i on je taj trener koji je nakon 2001 godine uspio odvesti tim Bayerna u finale LP, i od tada Bayern predstavlja konstantu u vrhu Evropskog nogometa. Bayern do tada 9 godina nije uspio doci ni do polufinala LP. Cinjenice ;)

Avatar
ElTigre9
Postovi: 1023
Pridružen/a: 06 jan 2015, 00:47
Kontakt:

Post Postao/la ElTigre9 » 16 jul 2015, 13:15

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6Sviu9l3bew[/youtube]
:urnebes: :tokralju: :urnebes: :kralj:

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.