Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nema sta, Sporting kvalitetna ekipa, odigrali su dvije ravnopravne utakmice sa Arsenalom i zasluženo prosli dalje.
Na Arteti je da proba skontati razlog ispadanja i zasto je cetvrta ekipa Portugalske lige bila ravnopravan protivnik na Emiratesu. Dal je do rotacija, pristupa, voljnog momenta, mentaliteta ili kvalitete u samoj igri.
Ne znam, nekako jos uvijek ova ekipa ima problema da se nosi s pritiskom i nekako sam skeptičan prema ovoj završnici sezone s obzirom da gostujemo Liverpulu, Njukastlu i da ima ta utakmica na Etihadu se odigrati. Nadam se da su zreliji u odnosu na prošlu godinu i da ce ovaj put mnogo bolje odigrati ovu završnicu prvenstva.
Na Arteti je da proba skontati razlog ispadanja i zasto je cetvrta ekipa Portugalske lige bila ravnopravan protivnik na Emiratesu. Dal je do rotacija, pristupa, voljnog momenta, mentaliteta ili kvalitete u samoj igri.
Ne znam, nekako jos uvijek ova ekipa ima problema da se nosi s pritiskom i nekako sam skeptičan prema ovoj završnici sezone s obzirom da gostujemo Liverpulu, Njukastlu i da ima ta utakmica na Etihadu se odigrati. Nadam se da su zreliji u odnosu na prošlu godinu i da ce ovaj put mnogo bolje odigrati ovu završnicu prvenstva.
2018-19 - Mustafi nas sam-samcat pobijedio.
2019-20 - vodili 2-0, Palace izjednačio, sudija nam poništio čist gol za 3-2, na kraju Guendouzi zajahao Zahu da nam ne zabije treći iz kontre.
2020-21 - 0-0, imali smo baš dobru formu, ali su nas ugasili u toj utakmici.
2021-22 - 2-2, izjednačili smo u 95.minuti, o tome sam pisao prije par dana. S tim, na toj utakmici su Saki skoro prepolovili nogu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma upravo to, kakvi mi ovo je sezona gdje su sva takmicenjaBrokula je napisao/la: ↑17 mar 2023, 08:52Zamisli na onaj naš raspored ubacit ove dodatne utakmice EL, pa to bi bio potop. Ja razumijem frustracije ispadanja iz još jednog kupa i još jedna šansa manje za trofej, ali ako se ove godine planira boriti za LP mi nismo mogli gurati na oba fronta. Ova sezona je već dodatno poremećena zbog svjetskog koje je bilo na zimu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 mar 2023, 01:15jedna je utakmica pa ide pauza koja nije mogla doci u boljem momentu za nas, u nedjelju dati 200% od sebe uzeti i imat ce fore da se malo resetuju..
steta povreda i umora al reko sam i prije prve tekme da hoce ispast odma, ako gledamo realno da smo prosli samo bi nas moglo kostati to sto imamo te dodatne utakmice, nista dobro tu ne dobijamo s te jos 2 ili 4 tekme a vamo te na noz svaka ekipa ceka svakako..
ma hajmo spreca hrabro i na najjace u ligi do kraja pa sta bog da![]()
S druge strane mi se nimalo ne sviđa što Arteta nije pokazao nikakvo znanje kako igrati u Evropi i generalno kup takmičenja. Ne djelujemo ekipa koja zna kako rutinirati protivnika u 2 utakmice.
nebitna pored lige, 11 finala sto rece trosard neki dan.. krivo je svakom kad izgubimo nebitno sta se igra, al vala vec danas ko da se nista nije ni desilo, siguran sam da je arteta igracima ovo usadio u glavu i da cemo dobiti u nedjelju zabit 2 komada i cekat ih.. jedino mi je zao sto je finale u budimpesti pa se mozda moglo otici al eto

evo gledaj cityu sad situacije ma rodi majka ljubim te martinelli u pakas nek si ga fulio

PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!
Saliba se izgleda dobro syebao sigurno propusta Palace a poslije reprezentativne pauze isto upitan
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma jok, nije mu nista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Benny Blanco na štopera prije nego Kiwior
Koji clickbait
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Majko draga, ovaj profil kao izvor naveo drugi profil, koji je isto kao izvor naveo treci profil, a sve krenulo od francuskog novinara koji je napisao da VJEROVATNO nece bit Salibe na okupljanju zbog bolova u ledjima.
I ja sam baš otisao do originalnog izvora i bukv stoji pola recenice o Salibi koja je izvrnuta da zvuci sto losije.AshburtonG je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:30Majko draga, ovaj profil kao izvor naveo drugi profil, koji je isto kao izvor naveo treci profil, a sve krenulo od francuskog novinara koji je napisao da VJEROVATNO nece bit Salibe na okupljanju zbog bolova u ledjima.
Ja sam to ovako nekako gledao:
u odnosu na prošlu sezonu imamo +13.
To je nekih cca pola boda po utakmici više.
Ako to održimo do kraja, to je nekih 5-6 bodova više nego prošle sezone. Znači, ne osvajamo 16 nego 22 boda.
To bi bilo 88 bodova. Nedovoljno za titulu, osim City ne ispusti 7 bodova do kraja.
Ipak, to bi bilo za 5 bodova više od timova iz 2004-05 i 2007-08, bod više od šampiona iz 2001-02 i samo dva manje od Nepobjedivih.
Mislio sam da ce odmorit Zincha i Martinelu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ajmooo nasiiiiii
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Valja se spremiti za nerviranje.
Anemija neće pomagati oko Zahe tako da nam je tu Party ključ svega...Plus će bježat od ova dva krkana i gušit naše desno krilo ali ajd.
Valjda nešto napravi
Anemija neće pomagati oko Zahe tako da nam je tu Party ključ svega...Plus će bježat od ova dva krkana i gušit naše desno krilo ali ajd.
Valjda nešto napravi
Yebale te prognoze

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesam li kad promašio ?

Da je pobijedit pa kako god. Sto se mene tice nek i sudija zabije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.