Arsenal - Chat
Moderatori/ce: Monolog,_dreamer_,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Znamo ko nece igrati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odbrana nam je za top 4 ali vezni red i napad su odron. Holding, Mari, Gabriel svi su odlicni bili!
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
taj majstor je dobio ponudu da produži ugovor nedavno, sreća odbioChapman1886 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:23što me podsjeti na ovo,gledaj ti ove šiptarske strvine na 20m od gola gradi zahu i očekuje lenu da izađe i pokupi loptu,i još vrhunac za kraj ljuti se na njega i grana rukamaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 23:02Palace je naša bogey ekipa. Kad se sjetim izvrćenje Mustafia od strane Zahe na Emiratesu u borbi za top 4.
Protiv Palace nikad ne očekujem 3 boda.
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno ko sve živi od fudbala strašno
Roger Federer - #20 and still counting - #goat
Australian Open ♛♛♛♛♛♛
Roland Garros ♛
Wimbledon ♛♛♛♛♛♛♛♛
US Open ♛♛♛♛♛
MÖ10
Australian Open ♛♛♛♛♛♛
Roland Garros ♛
Wimbledon ♛♛♛♛♛♛♛♛
US Open ♛♛♛♛♛
MÖ10
Pa vi mene pravite budalom, izvrto' je Nedim zglobove u svoje vrijeme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pepe, Gabril i Tierney sve smo im pokupili ispred nosa , kud ces vise hahaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:17Šteta što je Osimhen otišao u Napoli, on bi bio dobar za nas...
A prije toga Torreiru i Lena. Sto je mnogo mnogo jeNicolasaubameyang je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:43Pepe, Gabril i Tierney sve smo im pokupili ispred nosa , kud ces vise hahaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:17Šteta što je Osimhen otišao u Napoli, on bi bio dobar za nas...

Inace pise se ovih dana da ce Napoli krenuti po Tirnija na ljeto. Kao Gatuzu glavna meta

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Osimhen je baš ozbiljan špic, bit će izuzetno teško za Arsenal da pronađe nekog ozbiljnijeg kalibra napadača.
Pitanje je da li će Nketiah i Martinelli do 23-24 izgraditi duel igru za tu poziciju.
Što se tiče ofanzivnog veznog, slabo sam upratio nekog mimo Grealisha, da li ima nešto u Španskoj ligi ne znam. Mada smo se opekli Suarezom i Kebabljosom.
Kakav je onaj mali Riqui Puig? Draxler, Coutinho, i ostala potrošna roba ne dolazi u obzir.
Da umalo i Eriksena ne zaboravih.
Pitanje je da li će Nketiah i Martinelli do 23-24 izgraditi duel igru za tu poziciju.
Što se tiče ofanzivnog veznog, slabo sam upratio nekog mimo Grealisha, da li ima nešto u Španskoj ligi ne znam. Mada smo se opekli Suarezom i Kebabljosom.
Kakav je onaj mali Riqui Puig? Draxler, Coutinho, i ostala potrošna roba ne dolazi u obzir.
Da umalo i Eriksena ne zaboravih.
⚜️~⚜️~⚜️
Za te analize cekaj Paju i Shemana... Oni najbolje znaju ko je kmica a ko macak u vreci
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Martinelli vec sad ima apsulutno sve u repertoaru, ali od njega ne treba ocekivati da bude spic
Holding je OK..kao treća ili četvrta opcija. I dalje ne mislim da je dovoljno dobar da bude starter kod nas.
Samo jedan klub, Samo jedan grad, VELEZ MOSTAR za tebe zivim ja
To je i dalje moj klub. I dalje patim kada nam ne ide, srećan sam kada nam ide dobro. Kada govorim o Arsenalu uvijek govorim - mi, mi, mi", rekao je Venger.
To je i dalje moj klub. I dalje patim kada nam ne ide, srećan sam kada nam ide dobro. Kada govorim o Arsenalu uvijek govorim - mi, mi, mi", rekao je Venger.
Unai Emery on Saka: “He’s progressing as a very important player & he is a very humble person. It’s very important because some other players don’t have the same humble qualities as him to always want to learn, listen & follow us.”
Martinelli trenirao sa prvim timom, znaci da je vjerovatno spreman za sutra
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Oni ako planiraju Kitu klupirati onda neka ga puste West Ham-u bezveze karijeru momku uništavaju.
Barem na posudbu u Bundesligu gdje bi dominirao i ovako fizički nezreo.
Barem na posudbu u Bundesligu gdje bi dominirao i ovako fizički nezreo.
⚜️~⚜️~⚜️
Martinelli nije u protokolu za večeras. Precaution.
Partey i Magalješ klupa
Williana ne želim gledati u timu.
Ne želim ni Aubu u ovakvom stanju ali nema ko igrati.
Pod must su: Leno, Mari, KT, ESR i Lakazet.
Partey i Magalješ klupa
Williana ne želim gledati u timu.
Ne želim ni Aubu u ovakvom stanju ali nema ko igrati.
Pod must su: Leno, Mari, KT, ESR i Lakazet.
Samo jedan klub, Samo jedan grad, VELEZ MOSTAR za tebe zivim ja
Saku si zaboravio i on je must

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Večeras je napad Auba-Laca-Saka, valjda će sredina biti Xhaka-Partey-ESR
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.