Ako jesi, moze samo ovo biti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Znas ti Bosco kako krilni napadaci kod Wengera zavrse, puno je primjera od Henrya do friskog Van Persija.Bosco je napisao/la:Treba Paja napadač jer Podolski će igrat krilo, a Chamakh je beskoristan i odlazi 100%.
I know.BigBigBang je napisao/la:Znas ti Bosco kako krilni napadaci kod Wengera zavrse, puno je primjera od Henrya do friskog Van Persija.Bosco je napisao/la:Treba Paja napadač jer Podolski će igrat krilo, a Chamakh je beskoristan i odlazi 100%.
Arnelinho je napisao/la: A Giroud k'o Giroud, brz, okretan, baš kao i naš Edin
Nekako mi ode ova crtica na to mjesto dok sam tipk'o, htjedoh reći, da ga nećeš zaustaviti kad krene.Profesor je napisao/la:Arnelinho je napisao/la: A Giroud k'o Giroud, brz, okretan, baš kao i naš Edin![]()
ako je bas tako brz i okretan, onda nam ne treba
Taj ide.BigBigBang je napisao/la:Sto se tice takvog tipa igraca tu je danski bombarder Bendtner tako da nema potrebe trositi pare, ali ne vjerujem da ce takav tip napadaca igrati u Arsenalu narednu sezonu.
"I do not know yet what I'll do next season, if I leave or stay in Montpellier," he told Telefoot. "But English clubs make me dream, this championship makes me dream.
"But I am not obsessed with England! And money is not a motivation in my career. I make strategic choices of a sporting point of view.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.