Faraon iz Visokog je napisao/la:Hahahhahha i mi sramotimo london sramoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hhaahhahahhahahah
Komentar na nivou jaslica.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Faraon iz Visokog je napisao/la:Hahahhahha i mi sramotimo london sramoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hhaahhahahhahahah
lejla je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Hahahhahha i mi sramotimo london sramoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hhaahhahahhahahah
Faraon iz Visokog je napisao/la:lejla je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Hahahhahha i mi sramotimo london sramoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hhaahhahahhahahah
wahahahahahhahah,vi mi konkurenti za titulu hahahhah
ackeey je napisao/la:Neka bolji pobjedi Virtu4l...
Virtu4l je napisao/la:lejla je napisao/la:Ne funkcionisemo.
Ma polako. Ovi došli po bod... ima još dosta vremena.
Virtu4l je napisao/la:ackeey je napisao/la:Neka bolji pobjedi Virtu4l...
Bolji je i pobijedio. Sve čestitke, Maxi je trebao zabiti za 1-0, ali prečka je odgodila neizbježno. Carlovi eksperimenti nisu uspjeli.
tarpi do bagro 2 je napisao/la:J.... ti sve Ancelotti,daj ba malo crkotino jedna
Ponizenje,molim te Romane tjeraj to krme
-Paja je napisao/la::lol:dje je sad virtual da nam koju pametnu kaze o arsenalu juce se posteno nasrao, slijedeci put kaki kad smijesni Chelsea stvori sansu u tom kolu, Arsenal je izgubio 4 gola prednosti i opet bodovno pobjegao smijesnoj ekipi penzionera. Slijedeci prelazni rok potrosite 100 miliona ocigledno nesto ne valja, samo me jos zanima zasto je Torres iz Liverpoola presao u ovako mali klub?
Fools!
Virtu4l je napisao/la:ackeey je napisao/la:Neka bolji pobjedi Virtu4l...
Bolji je i pobijedio. Sve čestitke, Maxi je trebao zabiti za 1-0, ali prečka je odgodila neizbježno. Carlovi eksperimenti nisu uspjeli.
lejla je napisao/la:tarpi do bagro 2 je napisao/la:J.... ti sve Ancelotti,daj ba malo crkotino jedna
Ponizenje,molim te Romane tjeraj to krme
Je*es ovakvog navijaca.
Ah, da. Najgori dio. Cestitke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.