Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Lepu lovu uzesmo za calobu.
Neće ovaj niĐe, kad ga klub ovako reklamira.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Jabobs i Nizaar prenijeli da nismo zainteresovani za novog golmana, tako da bi to bilo to sto se tice te pozicije
Ne do Bog nikome, daj Pendersa da vidimo. Receno je da ce se poslije priprema procijeniti treba li golman, ali mi nije jasno da se ovoliko pise o Diogu Costi, ovoliko cekati na Pendersa i sad kad je skoro sazrio dovest ces golmana u prajmu i doslovno se poselamiti sa vjerom da ce Penders biti uskoro broj 1. Nema logike, mada ako pogledamo nas klub mnoge stvari nemaju logike ni kod nas navijaca, Mudryka jedva cekali da se rijesimo i suspenduju ga, sad se vratio navijaci uzbudjeni, izbacili bi Gittensa da udje u rotaciju. Nicolasu Jacksonu svi prije mene psovali sta su stigli, vratite ga sa pozajmice samo zato sto je Delap vece drvo od njega. Opet gledati gluposti sa njegove strane. Ljudi su cudna sorta.
Velika greska ako ostane prvi golman imacemo velikih problema,vec mora da alonso sklapa i uigrava prvi tim,obavezno sa 3 pozadi.
Klasične pripremne utakmice, ali u ove tri koliko smo odigrali do sada nismo puno toga vidjeli.
Problem je također taj što je u ovim utakmicama igrao veliki broj igrača koji vjerovatno neće biti tu u sljedećoj sezoni ali mora se i to istrpjeti.
Problem je također taj što je u ovim utakmicama igrao veliki broj igrača koji vjerovatno neće biti tu u sljedećoj sezoni ali mora se i to istrpjeti.
Teska je turneja prvo australia sada honk kong gde igraci disu na skrge.
Pa ne moze se ovako spremati za novu sezonu, 70 posto ovih igraca nece igrati u sezoni. Koliko mi igraca imamo to se trebalo skoro rijesiti i skresati na 25ak imena. Koji kvantitet. Jedino sto me nervira je sto nismo veliku sansu stvorili. Vidi se presing, brzi protok lopte, pa da vidimo protiv Real Sosjedada ce vjerovatno igrati onih 11 kao protiv Fulhama.
Mali Jazuli ne moze imati 16 godina, ono dijete je toliko inteligentno...
Mali Jazuli ne moze imati 16 godina, ono dijete je toliko inteligentno...
Što se tiče Mudrika..sa jednom nogom i 5 godina pauze nemože biti gori..od Kitensa..može doprinijeti ekipi isto tj.ništa ili biti bolji....Očekivao sam zaista od Gitensa neke driblinge,probijanja po boku,pravljenje viška..a ono baš kita ,nula bodova...
Pripremne su samo da se vidi sa cime moze raspolagati Alonso,jos kod nekih igraca umor od SP,neki se jos nisu prikljucili,bice to dobro vremenom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Apsolutno se ne slazem, mnogi zaboravljaju koliko je Mudryk los, al ja ne bas. Gittensova prva sezona, sezona adaptacije, sezona povreda, sezona pada je prosla. Gittens ima odlicne pripreme zasad, danas nije bio dobar ali ga ja ne otpisujem prerano kao neki. Kod mene je Mudryk ispucao kredit, dok je Gittens za sljedecu sezonu legitimna rotacija za lijevo krilo. Na njemu je da pokaze od cega je.
Druže ja Boga molim da bude tako..ali ne bih rekao .iskreno niko sretniji od mene da bude tako..bogdo da te paša uzme ali cigani su oko kuće..IQ200 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 20:38Apsolutno se ne slazem, mnogi zaboravljaju koliko je Mudryk los, al ja ne bas. Gittensova prva sezona, sezona adaptacije, sezona povreda, sezona pada je prosla. Gittens ima odlicne pripreme zasad, danas nije bio dobar ali ga ja ne otpisujem prerano kao neki. Kod mene je Mudryk ispucao kredit, dok je Gittens za sljedecu sezonu legitimna rotacija za lijevo krilo. Na njemu je da pokaze od cega je.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako hocemo da budemo ozbiljna ekipa ni Mudryk ni Gittens nemaju mjesta...
Haj ove sezone posto se puno dovodilo i imamo Rogersa sada pa mogu za rotacije ali sljedece i za rotacije trebaju bolji igraci...
Kao sto sam pisao Mudryk je fulio godine razvoja dosao kod nas pa suspnezija pa opet fulio godine razvoja.
Jedino sto tu mozemo je neke pare vratiti...
Ja bih ga poslao u Francusku slabija liga svi daju dole golove tako da malo dici cijenu i liferovati dalje...
Gittens haj moze za rotacije ove sezone mada on je meni neka druga verzija Maduekea..
Samo sto je Madueke stvarno dobar u driblingu a nema nista ostalo dok ovaj sve nesto po malo tu i tamo bljesne...
A Quenda je 14 puta recimo veci talenat od obojice a Estevao da ne spominjem...
Ono jedan nek ostane za rotacije to je to.
Predsezona je i Alonso je probao tonu igraca ali opet vidi se da cemo se patiti u pocetku.
Prvo jos uvijek dosta neinteligentnih igraca u ekipi a drugo novi stil.
Alonsov stil je puno brzi bez toliko peljanja kao pod Marescom puno vertikalnije se igra.
Isto tako presing mu je puno puno agresivniji i ideja je da budemo kompaktni u posjedu i kad izgubimo loptu odmah gegenpresing.
Isto tako kod Maresce je poziciona igra drzi stranu siri igru ne pomjeraj se dok je kod Alonsa puno vise rotacije i slobode u igri.
Uglavnom mislim da ce jos biti odlazaka i dolazaka.
Ocekujem vrlo spor pocetak sezone sto zbog velikog turnovera igraca sto zbog novog trenera i svega.
Zato vjerujem kad to sve se uigra da cemo biti zayebana ekipa.
Haj ove sezone posto se puno dovodilo i imamo Rogersa sada pa mogu za rotacije ali sljedece i za rotacije trebaju bolji igraci...
Kao sto sam pisao Mudryk je fulio godine razvoja dosao kod nas pa suspnezija pa opet fulio godine razvoja.
Jedino sto tu mozemo je neke pare vratiti...
Ja bih ga poslao u Francusku slabija liga svi daju dole golove tako da malo dici cijenu i liferovati dalje...
Gittens haj moze za rotacije ove sezone mada on je meni neka druga verzija Maduekea..
Samo sto je Madueke stvarno dobar u driblingu a nema nista ostalo dok ovaj sve nesto po malo tu i tamo bljesne...
A Quenda je 14 puta recimo veci talenat od obojice a Estevao da ne spominjem...
Ono jedan nek ostane za rotacije to je to.
Predsezona je i Alonso je probao tonu igraca ali opet vidi se da cemo se patiti u pocetku.
Prvo jos uvijek dosta neinteligentnih igraca u ekipi a drugo novi stil.
Alonsov stil je puno brzi bez toliko peljanja kao pod Marescom puno vertikalnije se igra.
Isto tako presing mu je puno puno agresivniji i ideja je da budemo kompaktni u posjedu i kad izgubimo loptu odmah gegenpresing.
Isto tako kod Maresce je poziciona igra drzi stranu siri igru ne pomjeraj se dok je kod Alonsa puno vise rotacije i slobode u igri.
Uglavnom mislim da ce jos biti odlazaka i dolazaka.
Ocekujem vrlo spor pocetak sezone sto zbog velikog turnovera igraca sto zbog novog trenera i svega.
Zato vjerujem kad to sve se uigra da cemo biti zayebana ekipa.
Ja ne vidim da ce iko na svijetu ovo platiti, tako da ce ovaj sigurno ostati. Jedva cekam da se svi vrate da vidimo na cem smo. Ja ne ocekujem spor start ali ne ocekujem niti da cemo razvaliti na pocetku. Imamo dobar raspored na pocetku. Pa dobro ne mozes za rotaciju ocekivati igrace kao nezz koga, Alajbegovic je odbio jer zeli igrati, a svakako bi isao u Strasbourg vjerovatno. Nema toga koji je igrac svjetske klase a pristati da igra sa klupe.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa ne trazi niko WC igraca za rotaciju nego su ova dvojica debelo ispod prosjeka.
Vise nam Welbeck moze donijeti igracki...
Vise nam Welbeck moze donijeti igracki...
enzo je odlican fudbaler ali fizicki nije za pl, pogotovo na poziciji pivota.
svaki transfer preko 57m funti bi bio profit , zbog amortizacije. nije nerealno da amateri spuste cijenu na 90-100m. potajno sam se nadao da ce bruno guimaraes biti zamjena za enza, pogotovo jer je vodja na terenu a i dalje na vrhuncu karijere
svaki transfer preko 57m funti bi bio profit , zbog amortizacije. nije nerealno da amateri spuste cijenu na 90-100m. potajno sam se nadao da ce bruno guimaraes biti zamjena za enza, pogotovo jer je vodja na terenu a i dalje na vrhuncu karijere
Ma jasta, treba ga pustiti za 30, nista ispod 120 mil funti ko ga zeli nek plati. Nasi Chalobu mrtvog nisu dali Comu za 25 plus 5, vec su za mjesec izvukli 30 plus 6 plus procenti sljedece prodaje. A na danasnjem trzistu on vrijedi 140 ako je Anderson 116. Sve zavisi kako ces ga koristiti, ja mislim da moze da mu se nadje to mjesto i da bi ga Alonso uklopio samo tako, ali da je bolje po klub da ide. Samo je onda problem ko ce ti dati igraca kao zamjenu na dedlajn dej. Enzo je klasa.lobiranje je napisao/la: ↑06 avg 2026, 02:36enzo je odlican fudbaler ali fizicki nije za pl, pogotovo na poziciji pivota.
Samo da se svi vrate, jedva cekam tekmu protiv Sosjedada.
- superFrankie
- Kontakt:
Alonso je zadovoljan
Da isproba pendersa pa da vidimo i to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.