Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ma možda je bolje ovako. Ko zna bi li on bio novi Badiashile, Bakayoko i slični panjevi koje je Monaco uvalio Chelsiju.
Centralna veza Caicedo-James je sasvim dobra postava do januara, uz uskakanje Lavie, Barca i Hendersona. Nema Evrope, pa ne bi trebalo biti ni previše opterećenja i povreda.
Centralna veza Caicedo-James je sasvim dobra postava do januara, uz uskakanje Lavie, Barca i Hendersona. Nema Evrope, pa ne bi trebalo biti ni previše opterećenja i povreda.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Meni se jedino ne svidjaju ove prodaje u direktne rivale.City je bio na klimavim nogama ,a bgm adicijom Enza u vezni red sad to opet izgleda odlicno,bar na papiru.
Pa jedino je PSG mogao ponuditi tu lovu, ali nije nikad bio u priči. Barcelona i Real više ne troše toliko. Ostaju engleski timovi.
Neka dovedu Brozovića, trenutno je bez kluba. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba biti realan Pa Reci da smo u velikom problemu na sredini terena. James I Lavija samo cekaju povrede…
Caicedo isto vuce ovo ko zna do kada ce biti game to game.
Barco Tek dosao…
Ima tu nekih djecaka Ali za Neki ozbiljniji rezultat ovo je lose.
Caicedo isto vuce ovo ko zna do kada ce biti game to game.
Barco Tek dosao…
Ima tu nekih djecaka Ali za Neki ozbiljniji rezultat ovo je lose.
- superFrankie
- Kontakt:
Sigurno da smo u puno losijoj situaciji nego da je Camara dosao, srecom ne igramo Europu. Mislim da ce Caicedo Lavia James Barco i Hendo biti dovoljni da iznesu ligu i kup do januara, i tad onda krenuti po primarne mete ovog ljeta. Scotta ili Whartona
Mislite li da ce Scott biti dostupan, Whartona koliko god volio ofanzivmo defanzivno je uzas, imali bi vise problema nego sa Enzom.superFrankie je napisao/la: ↑02 sep 2026, 14:06Sigurno da smo u puno losijoj situaciji nego da je Camara dosao, srecom ne igramo Europu. Mislim da ce Caicedo Lavia James Barco i Hendo biti dovoljni da iznesu ligu i kup do januara, i tad onda krenuti po primarne mete ovog ljeta. Scotta ili Whartona
Auh
Najbolje da Alonso obavlja duplu funkciju trenera/igrača. Ne bi bilo prvi put u Chelsiju.
Fabricio demantovao, bolje da daju sansu malom Watsonu ako prikipi. Ja sam odmah napisao da ne ocekujem da se iko dovede i da se Reece prebaci u sredu. Ja nisam nesto optimistican da cemo u januaru nekog uzeti ali hajde prvo da doguramo do tad pa cemo vidjeti.
Nadam se da cemo hall-a vratiti kad tad, igracina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.