Dogovorio sa Interom.[email protected] je napisao/la: ↑22 jun 2022, 14:01Ako Lewa ode kreuti za Dybalom žali se da ga neće niko da dovede.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,harden,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ni blizu. Cak vise nemaju ni kontakte.dirkules je napisao/la: ↑22 jun 2022, 14:07Dogovorio sa Interom.[email protected] je napisao/la: ↑22 jun 2022, 14:01Ako Lewa ode kreuti za Dybalom žali se da ga neće niko da dovede.
“No Mikey, no no Mikey that was so no right”. 😂😂
" You guys are putting me in a bad position 🤗
Raja ja ne znam kome je Dybala vrhunski igrac, a pogotovo golgeter koji bi mogao mjenjati Lewu? On bi jedino mogao biti zamjena za Mullera
Volim te Zeljo!!!
Znaci vi u sezonu ulazite bez napadaca? U neubranom ste grozdju, na trazistu aposolutno nema napadaca kalibra Bayerna, osim GOATa. A nije da vam se ne nudi.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 22 jun 2022, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Danima se pisalo o tim pregovorima, barem je mirisalo o done dealu.
Pa ako ode LjakPo onda mozda jedino Mane da igra špica, al nije mi ni on cista 9ka, centarfor. Ja sam navijao za Lukakua da njega dovedu a na krila da idu Mane i Coman/Sane
Volim te Zeljo!!!
Even if Inter don't offer Paulo Dybala a contract, there's zero chance he returns to Juventus, @NicoSchira told me.
- farinelli123
- Kontakt:
Mene samo plaši da ne završimo sa Moratom, pogotovo sto je Kimih fan, a znamo da on voli da bude involviran u neke stvari sa trenerom.
Писац и хуманиста, заводљив попут бркова Десимира Станојевића.
Не. Бразготина људске душе, оптимистички названа - човеком.
- Centre forward
- Lokacija: 90 Bedford Street, Greenwich Village, New York City, NY
- Kontakt:
Kako je Morata sve ove godine igrao uvijek za vrhunske i velike klubove i za londonski CSKA, nikako mi nije jasno ? Vjerovatno svi ti treneri vide nešto što ja ne. Ko zna, možda bi se i uklopio. Po meni, korektan i vaspitan momak, atipičan Španac. Možda bi Pogba mog'o malo bolje da nam objasni njegove kvalitete ?
Lewandowski izgleda ostaje tu još jednu godinu. Naši su poznati po tome da ćeraju neki ters, al' šta će nam nezadovoljan igrač?
Njega i njegove golove možemo zamijeniti sistemom, nikako drugačije.
Jedini koji bi sve to možda mog'o je Kejn :mastrubacija:

Lewandowski izgleda ostaje tu još jednu godinu. Naši su poznati po tome da ćeraju neki ters, al' šta će nam nezadovoljan igrač?
Njega i njegove golove možemo zamijeniti sistemom, nikako drugačije.
Jedini koji bi sve to možda mog'o je Kejn :mastrubacija:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Friedrich Ratzel
11-0-0 Rekordmeister
Friedrich Ratzel
- HuseinKapetan9
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
jedva cekam da vidim u kakvom moodu ce se Lewandowski pojaviti na prvom treningu 

edit : sa transferima još nismo završili traži se stoper,veznjak tipa Laimer i napadač ako Lewa ode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Po izjavama vaše uprave očito je da će Lewat ići za 50 milki, 40 i nešto fiksno a ostalo bonusi. Izgledna je promjena formacije na 343 sa čestim rotacijama u napadu i bez pravog centarfora. To su ti "moderni" sistemi, e sad kolko će se to navijačima svidit druga je stvar.
- HuseinKapetan9
Kahn,Hasan,Hainer izjavili da ostaje jos jednu sezonu
Kako je onda ocito da ce ga prodati

Barca je vec ponudila preko 40 milki,jedino ako ti mislis da citava uprava laze samo da dignu cijenu za jos 5 milki

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Idealan scenarij: Lewa ostaje, osvajamo još jednu sextuple titulu, on uzima Bdor i onda bi da mu produžimo, a mi nećemo 

Pošteno.Barcelona have made a new offer of €35m to Bayern for Robert Lewandowski. Bayern are very unlikely to respond to this offer either - too little. The club will not sell Lewandowski for less than €50m [@altobelli13]
Kao što sam ranije i pisao Kalajdzic je zamišljen kao backup Lewi umjesto Chupa.Ali kako stoje stvari od posla neće biti ništa.
Bayern neće pustiti Lewu ispod 50 mil to je kristalno jasno.
Bayern neće pustiti Lewu ispod 50 mil to je kristalno jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa i ne trebaju da ga puste ispod 50 miliona, cak su zasluzili da im se cifra digne i na 60 miliona cisto zbog onog hinjskog ponasanja Poljaka i njegovog agenta
Barca se samo bruka sa ovim nekim smijesnim ponudama od 32 miliona itd.
Barca se samo bruka sa ovim nekim smijesnim ponudama od 32 miliona itd.
Haso se jos nije poceo rijesavati skarta kojeg je doveo.
Jel Sarr ostaje
Jel Sarr ostaje

- farinelli123
- Kontakt:
Znam da banalizujem transfere i ekonomiju i da se ponavljam i šta sve ne, ali jedina transakcija koja ima smisla je neka koja uključuje De Jonga.
Oni kao ne žele da ga zadrže 100%, Nagelsman vise puta izjavio da su Frenki i Mbape dva traum transfera za njega, znaci ima utemeljenje u stvarnosti.
Ako to već nije gotovo sa Junajtedom.
Time bi rešili i odbranu, u smislu ne bi nam trebao još jedan štoper. Koji će nam štoper ako nemamo distribuciju lopte. A Nagelsman bi mogao da implementira ona njegova buncanja, mogli bi i bez klasičnog špica da igramo.
Naravno ne bi bilo loše imati jednu klasičnu 9ku za rotaciju ((Može i Morata
na neki bizaran način voleo bih ga u Bajernu ))
Ok Laimer, polivalentan igrač, austrijski Kante, ali da li je to dovoljno, ne znam
Evo kako razmišljaju Bajernovi fanovi na nekim stranim forumima >
Oni kao ne žele da ga zadrže 100%, Nagelsman vise puta izjavio da su Frenki i Mbape dva traum transfera za njega, znaci ima utemeljenje u stvarnosti.
Ako to već nije gotovo sa Junajtedom.
Time bi rešili i odbranu, u smislu ne bi nam trebao još jedan štoper. Koji će nam štoper ako nemamo distribuciju lopte. A Nagelsman bi mogao da implementira ona njegova buncanja, mogli bi i bez klasičnog špica da igramo.
Naravno ne bi bilo loše imati jednu klasičnu 9ku za rotaciju ((Može i Morata

Ok Laimer, polivalentan igrač, austrijski Kante, ali da li je to dovoljno, ne znam
Evo kako razmišljaju Bajernovi fanovi na nekim stranim forumima >
Писац и хуманиста, заводљив попут бркова Десимира Станојевића.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.