Kriminalno sudenje. Od prve minute izgubljena.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nikada neću svatiti ovaj sistem gdje laganini igraš 75 minuta i onda kao napadač zadnjih 15.
Kimich definitivno da je pametan sam bi tražio da ga vrate na beka.
Ovo u vezi lopta prvom do sebe ili nazad i to je to.
Laimer na neku samo eto da se broj popuni.
Ganabry i Coman u paketu poslati negdje.
A Tuchela poslati kod Hoenesa na večeru da mu objasni da Bayern protiv najjačih ne čuva rezultat već ide na pobjedu a ne protiv Kopenhagena.
Nisu se ovi rekordi u LP Sami od sebe napravili.
Hajde neka više i završi dugo dosad nije utakmice nisam gledao
Kimich definitivno da je pametan sam bi tražio da ga vrate na beka.
Ovo u vezi lopta prvom do sebe ili nazad i to je to.
Laimer na neku samo eto da se broj popuni.
Ganabry i Coman u paketu poslati negdje.
A Tuchela poslati kod Hoenesa na večeru da mu objasni da Bayern protiv najjačih ne čuva rezultat već ide na pobjedu a ne protiv Kopenhagena.
Nisu se ovi rekordi u LP Sami od sebe napravili.
Hajde neka više i završi dugo dosad nije utakmice nisam gledao
-
- Kontakt:
**** ti majku i žene i fudbal
- Centre forward
- Kontakt:
Je li bio penal nad Milerom, ne vidjoh baš najbolje?
Tuchel ni da ustane ispod dekice, da se nekom sjeti sestre il' amidzišne za ovo, ništa.
Tuchel ni da ustane ispod dekice, da se nekom sjeti sestre il' amidzišne za ovo, ništa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kakav retard od žene dan te yebo pa ovo je čist penal. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Moraju oni i zene gurat da sude iako je ova nesposobna za hodat a ne sudit.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kriminalno suđenje, igra i pristup utakmici, nakon utakmice želim da Musiala ode što dalje a da ostane što više vucibatina svih vrsta...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Najgori Bayern otkako je izgradjena Alianz Arena!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Centre forward
- Kontakt:
Razrooka ova koza iz Francuske. Jedno oko gleda u Kimiha, drugo u Nojera. Dobro smo i prošli.
Al' kako je Gnabry loš, to je za ozbiljne analize.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
A druže ni ja ono ne bih svirao kao penal, okrenuo se i prvo udarila lopta ispod pazuha pa u ruku. Ono na Mulleru ništa, ovo zadnje je trebala svirati ruku i dati posljednju priliku na utakmici.Centre forward je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:57Razrooka ova koza iz Francuske. Jedno oko gleda u Kimiha, drugo u Nojera. Dobro smo i prošli.
Generalno ono penzionerska utakmica i timski i individualno. Nijedan igrač nije izašao sa voljom pobjede.
Gnabry je najveći fenomen, lik kasira hladno 17-18mil€ i lagano živi, bez pritiska uživa u životu

Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 29 nov 2023, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma nije vidjelo penala, ne bih ga ni ja svirao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Meni se nekako učinilo da je prvo bila ruka pa tijelo, al' 'ajde.dirkules je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:02A druže ni ja ono me bih svirao kao penal, okrenuo se i prvo udarila lopta ispod pazuha pa u ruku. Ono na Mulleru ništa, ovo zadnje je trebala svirati ruku i dati posljednju priliku na utakmici.Centre forward je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:57Razrooka ova koza iz Francuske. Jedno oko gleda u Kimiha, drugo u Nojera. Dobro smo i prošli.
Generalno ono penzionerska utakmica i timski i individualno. Nijedan igrač nije izašao sa voljom pobjede.
Gnabry je najveći fenomen, lik kasira hladno 17-18mil€ i lagano živi, bez pritiska uživa u životu![]()
Sve na stranu, al' sam pristup utakmici, to je za zatvora. Mislim da je i Uli na tribinama podijelio mišljenje.
Iskreno mi žao ovih momaka sa foruma koji su baš "naletili" na ovu sramotu da pogledaju uživo.
Kad se desilo da na AA ne damo gol? Još ne vjeujem.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nebitna utakmica, a protivnik i više nego nabrijan, mogli smo i izgubit.
Sramota bi bilo dobit na penal a da 90min nisi uspio šanse stvorit.
Sramota bi bilo dobit na penal a da 90min nisi uspio šanse stvorit.
Penal ko kuća ali ga nisu zaslužili jer bi bili još bahatiji.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kako @dirkules to nije penal???
Pa nije mu ruka u prirodnom položaju uz tijelo ( koji svi tako jako zazivaju kod igranja rukom ) već mu je skoro na 70° od tijela.
Kako ovo nije penal??? Čišće igranje ne može biti. Smiješno.
Nemam ništa protiv iste i prvi put ju vidim ali strašno kako hoće cijelu utakmicu biti u centru pažnje.
Nijedan penal od 4 moguća, nije dosudila čisti korner, nekoliko faulova kod jednih i drugih previdjela, čista ruka na samom kraju za slobodan udarac.
Pa nije mu ruka u prirodnom položaju uz tijelo ( koji svi tako jako zazivaju kod igranja rukom ) već mu je skoro na 70° od tijela.
Nemam ništa protiv iste i prvi put ju vidim ali strašno kako hoće cijelu utakmicu biti u centru pažnje.
Nijedan penal od 4 moguća, nije dosudila čisti korner, nekoliko faulova kod jednih i drugih previdjela, čista ruka na samom kraju za slobodan udarac.
Čitavu utakmicu smo odigrali letargično i bez nekog posebnog naboja.Mislim da bi bili najsrećniji da nisu nikako igrali.Podatak da su na kraju pretrčali 8 km manje dosta govori,Kimmich kao usporen snimak dosta nam koči igru razmislio bi o prodaji na ljeto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jest ipak udarila prvo ruku pa ispod pazuha, ali putanja lopte je bila takva da i da nije udarila u ruku udarila bi protivničkog igrača u tijelo. Ja to ne bih svirao.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:10Kako @dirkules to nije penal???
Mullerovi padovi su smiješni, nijedan nije bio za ozbiljnu situaciju. Ostalo da stoji, nije dala korner, nije dala zadnju situaciju. Meni uopšte nije krivo ni da je penal bio a da ga nisu dali, zašto? Zbog pristupa igri, nijedan igrač nije izašao sa voljom pobjede. Penzionerska utakmica, i individualno i timski.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma to je problema u svijetu nogometa oduvijek. Trebaju jasno i nedvosmisleno definirati što je ruka a što nije i onda nema zabune.dirkules je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:20Jest ipak udarila prvo ruku pa ispod pazuha, ali putanja lopte je bila takva da i da nije udarila u ruku udarila bi protivničkog igrača u tijelo. Ja to ne bih svirao.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:10Kako @dirkules to nije penal???
Mullerovi padovi su smiješni, nijedan nije bio za ozbiljnu situaciju. Ostalo da stoji, nije dala korner, nije dala zadnju situaciju. Meni uopšte nije krivo ni da je penal bio a da ga nisu dali, zašto? Zbog pristupa igri, nijedan igrač nije izašao sa voljom pobjede. Penzionerska utakmica, i individualno i timski.
Kažem, za mene penal ko kuća.
Mullerove situacije ( i od Tela ) nismo vidjeli iz svih kutova pa je teško procijeniti da li je bio penal ili ne.
Zasmetala me sutkinja iz prostog razloga jer je otpočetka htjela biti u centru pažnje a nije dorasla da sudi 2. njemačku ligu a ne ligu prvaka. Bibiana je za ovu izmislila suđenje.
Utakmica naravno penzionerska i lako ćemo. Klasika u ovoj ekipi.
Žao mi momaka koji su otišli na tekmu bez golova.
Normalno je da imamo različita mišljenja, ja razumijem i vas koji kažete da je penal.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:28Ma to je problema u svijetu nogometa oduvijek. Trebaju jasno i nedvosmisleno definirati što je ruka a što nije i onda nema zabune.dirkules je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:20Jest ipak udarila prvo ruku pa ispod pazuha, ali putanja lopte je bila takva da i da nije udarila u ruku udarila bi protivničkog igrača u tijelo. Ja to ne bih svirao.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:10Kako @dirkules to nije penal???
Kažem, za mene penal ko kuća.
Mullerove situacije ( i od Tela ) nismo vidjeli iz svih kutova pa je teško procijeniti da li je bio penal ili ne.
Zasmetala me sutkinja iz prostog razloga jer je otpočetka htjela biti u centru pažnje a nije dorasla da sudi 2. njemačku ligu a ne ligu prvaka. Bibiana je za ovu izmislila suđenje.
Utakmica naravno penzionerska i lako ćemo. Klasika u ovoj ekipi.
Žao mi momaka koji su otišli na tekmu bez golova.
Čudno mi da ju prvi put vidite, svirala je ona i ligu nacija, francusku ligu, europa ligu itd. I ovo se slažem za centar pažnje.
Svih treba biti stid za ovu partiju, od igrača do trenera, pored koreografije navijača i samog navijanja ovakvu utakmicu odigrati protiv Kopenhagena. Mrtvo kruženje lopte gdje svako čeka da neko drugi nešto uradi.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 9 gostiju.