FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Poželio sam ovakve utakmice, ono kad znas da si moćan ali ti ne ide i uz sve nerviranje čekaš pobjedonosni gol kao da gledaš neku reprizu gdje ti je rezultat vec poznat.
Dobro se ovo gura, ekipa je i dalje gladna, mnogi se bore za mjesto u ekipi, što manje povreda i biće veselja.
Dobro se ovo gura, ekipa je i dalje gladna, mnogi se bore za mjesto u ekipi, što manje povreda i biće veselja.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da li je iko ikada razjasnio zasto je ponisten onaj cisti penal?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Još uvijek misteri vjerovatno nakvo zaleđeOmerbavarac je napisao/la: ↑27 okt 2020, 22:22Da li je iko ikada razjasnio zasto je ponisten onaj cisti penal?

Re the HT substitutions of Müller and Goretzka: Müller had slight muscular problems in the last few days & was rested for the second half. Goretzka had calf problems during the game and was subbed off as a precaution. Hansi Flick hopes it's nothing serious
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Pa da, to sam i govorio. Ako su povrijedjeni razumljive su izmjene, u suprotnom nema smisla. Evo sad sam gledao na Areni, Lewat bio u ofsajdu kod penala jer se lopta odbila od Bayinog igraca do njega. Vracao se iz ofsajda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I nama ne odgovaraju utakmice sa navijačama. Pod pritiskom sa tribina, u nas uđe luzerski mentalitet ostalih bundesligaša.
Čini se da ni na trećem sastanku s Alabom nisu došli do dogovora. Slobodno idi kume, niko neće ni okom trepnuti
Pravi sin bavarskiBayern fan Julian Nagelsmann ahead of Man United vs Leipzig: "As soon as I see Solskjaer, I’m going to dive in for a sliding tackle. I wasn't the happiest person [after the 1999 Champions League final]. My dad was a Gladbach fan at the time and he teased me a bit"

Toni Kroos on Bayern's traditional banquet after away CL games: "Here (in Madrid) we can fly back directly after games. Back when I was in Munich, things were different. There was always a banquet on the program. That was always agonizing" [Podcast Einfach mal Luppen]
Joj ovog frajera, al mi ide na qrac, ne vadi Bayern iz usta. Nit ga ko šta pita za Bayern, on samo serucka.
Joj ovog frajera, al mi ide na qrac, ne vadi Bayern iz usta. Nit ga ko šta pita za Bayern, on samo serucka.
Jel' realno da mu je toliko krivo što su ga šutnuli iz Bayerna pa lik stalno misli na Minken. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- LlullSergio
- Kontakt:
Ejs sutnuli 

-
- Kontakt:
Jedan od igrača za kojim nikad nijedan navijac Bayerna nije zazalio, dapače.
Alaba's situation has made Bayern's decision makers realize that from now on, contract talks should start earlier. Leon Goretzka, Niklas Süle and Corentin Tolisso's contracts expire in 2022, however concrete talks with the players' agents have not started yet [Kicker]
Valjda je došlo iz guzice u glavu, ostaje da se vidi...
Nisu mu željeli ispuniti želju oko plaće i poslali ga u Madrid.Znači klasično šutanje, zato ga puca bijes sve ove godine.
- LlullSergio
- Kontakt:
To je narativ djeteta od 10 godina. Nisi ga šutnuo nego si uzeo kakve takve pare jer je bila zadnja godina. Da ste se dogovorili oko plate tad garant bi ostao do kraja karijere i bio jedna od većih legendi.
LlullSergio je napisao/la: ↑29 okt 2020, 10:56
To je narativ djeteta od 10 godina. Nisi ga šutnuo nego si uzeo kakve takve pare jer je bila zadnja godina. Da ste se dogovorili oko plate tad garant bi ostao do kraja karijere i bio jedna od većih legendi.
Pa da su ga toliko željeli misliš da mu ne bi dali traženu platu.?
Uzeli su fine pare za njega u ono vrijeme, ali on je očito mislio da će na rukama nositi po Minhenu i kad je shvatio da od toga nema ništa i da ne računaju na njega počelo je kmečanje i siktanje na Bayern koje traje i danas.
Nikad on ne bi postao legenda.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakve fine pare za jednog od najboljih veznjaka u zadnjih 10-15 godina.
To nisu fine pare.
Jah, ne bi postao eto, igrao 10+ godina za Bayern, osvojio vjv vise Liga Prvaka, milion naslova u Bundesici, titula sa Njemačkom u Brazilu.
Kakva bespotrebna zajedljivost. Niste se u najboljim odnosima rastali, nije omiljen u Bavarskoj,al eto spuštat zbog toga njegove kvalitete i lagat je...
To nisu fine pare.
Jah, ne bi postao eto, igrao 10+ godina za Bayern, osvojio vjv vise Liga Prvaka, milion naslova u Bundesici, titula sa Njemačkom u Brazilu.
Kakva bespotrebna zajedljivost. Niste se u najboljim odnosima rastali, nije omiljen u Bavarskoj,al eto spuštat zbog toga njegove kvalitete i lagat je...
Da je ostao naravno da bi postao legenda, o tome je suvišno pričati na osnovu razloga koje si naveo.LlullSergio je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:39Kakve fine pare za jednog od najboljih veznjaka u zadnjih 10-15 godina.
To nisu fine pare.
Nema on karakter da bi postao legenda.
Naravno da bi postao legenda da je ostao, ovako je smecar koji svako malo spominje Minhen i Bayern bez ikakvog razloga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.