Postao/la KayserSose » 01 maj 2015, 11:40
@Lokos...
1. Nema nikakve garancije da bi Džeko i Diouf bili bolja opcija. Džeko je izgleda svoj zenit prošao i nadam se da ni ovo ljeto neće kod nas, pogotovo uz neku bolesnu plaću. Između Dioufa i Ramosa ne vidim neke velike razlike. Da je taj Diouf neka viša klasa bio bi sad u većem klubu od Stokea. Što se tiče Eriksena, također ništa spektakularno ne pruža u Totaču pa ne vidim nikakvu garanciju da bi kod nas bio bolji.
2. To s plaćama je komično postalo. Kao da uprava ne bi bila šire ruke da je mogla prije 3-4 sezone. Sad kad mogu i plaćaju. Što se tiče Lewe, njemu je produženje nuđeno 1,5 godinu prije isteka ugovora, i to uz veliko povećanje plaće. Njemu to nije bilo dovoljno, a i želio je u Bayern (vjerovatno je već imao dogovor s njima, te bi bio transferiran već nakon finala LP da se nije dedio Goetze). Nedavno ovdje pročitah glupu tvrdnju od mislim ede ksko je Lewi već nakon prve šampionske sezone trebalo ponuditi izdsšni novi ugovor, a lik u toj sezoni bio zamjena Barriosu (vjerovatno bi to ostao i u sljedećoj sezoni da se Barrios nije polomio na Copi).
3. Goetze je također već razjašnjen. Tražio je tu klauzulu, uprava je postupila racionalno i pristala. Da nije ne bi dobili ni 38m, a vjerovatno ni vidili finale LP.
4. Što se tiče ozljeda, tu možda postoji interni problem u načinu treninga ili tako nečemu, ali zanimljivo da istu muku muče i druga 2 najbolja Bundesligaša - Scheisse i Buyern. Možda ovaj njemački stil igre brzo potroši igrače. Ne znam, nisam pametan.
5. Što se tiče širine kadra, mislim da se nemamo razloga žaliti. Spominješ Friedricha i po meni ga nepravedno omalovažavaš jer je lik proljetos jedno vrijeme igrao odlično i bio naš najbolji stoper. Ginter ove sezone nije dosegao ni taj nivo, ali za nadati se da hoće kad se momčad stabilizira.
6. Što se tiče bekova, pretjerao si s njihovim veličanjem. Po tebi ispada da jr Dani u Barci bitniji od Messija, a Alaba u Buyernu od Robbena. Al vidimo da Bavarci cvile za Robbenom i Riberyjem puno više nego za Alabom. Jasno da su bitni i bekovi, ali iz naše perspektive ima puno bitnijih pozicija koje treba popuniti, te bi stoga ja radije uložio novce u to nego pljunuo 10-15m na Babu koji ima jednu jaču sezonu u Augsburgu. Šmelc je potonuo zajedno sa momčadi, a kad je momčadi išlo i on je bio dobar. Imamo 3 beka koja su u konkurenciji za Elf, Piszczeka i onog balavca koji naznačuje da može, tako da bekove ne smatram prioritetom.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze