BVB: Transferi i glasine
Moderatori/ce: Monolog,harden,_dreamer_,ribery,geronimo,hammers
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: BVB: Transferi i glasine
Dosta podsjeća na Sancha.
- Desperado09
- Kontakt:
Haaland prelazi u BVB iako mediji javljaju će u Manchester. Ova info je od jednog insidera koji objavljuje samo provjerene informacije.
Haaland welcome
Haaland welcome

- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobrodosao mladicu
Mada kad vidim da mu je Raiola menadzer, najradije bih da zaobidje i Westfalen i Dortmud u sirokom luku

Mada kad vidim da mu je Raiola menadzer, najradije bih da zaobidje i Westfalen i Dortmud u sirokom luku

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
- Desperado09
- Kontakt:
Prije 2 hefte sam pisao da dolazi. Ovaj insider je zvjerka. Nikad ne fula.Desperado09 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:02Haaland prelazi u BVB iako mediji javljaju će u Manchester. Ova info je od jednog insidera koji objavljuje samo provjerene informacije.
Haaland welcome![]()
Welcome Haaland.

-
- Kontakt:
Sve je to ok.
Odigrace dvije vrhunske sezone , necemo ga moci zadrzati kao i x slucajeva do sada , da ne nabrajam.
Uzece BvB preko100 € za njega i tu se zavrsava prica sa Haaland.
A kada cemo 2/3 puta uzeti bundesligu uzastopno i bar dogurati do polufinala liga prvaka o tome mozemo da sanjamo.
Ne racunam ono pre 6/7 godina , nego od tada.
Volim BvB navijam vec 25 god ali nesvidja mi se da klub u prvi plan misli samo na zaradu a uspjehe kluba potiskuje vec navedenih 6/7 godina.
Od navijaca sirom svjeta profitiraju , pa bio bi red da zadrze jednog Sancho .. Haaland/a .. znamo vec kako su prosli Dembele i Pulisic itd...
Odigrace dvije vrhunske sezone , necemo ga moci zadrzati kao i x slucajeva do sada , da ne nabrajam.
Uzece BvB preko100 € za njega i tu se zavrsava prica sa Haaland.
A kada cemo 2/3 puta uzeti bundesligu uzastopno i bar dogurati do polufinala liga prvaka o tome mozemo da sanjamo.
Ne racunam ono pre 6/7 godina , nego od tada.
Volim BvB navijam vec 25 god ali nesvidja mi se da klub u prvi plan misli samo na zaradu a uspjehe kluba potiskuje vec navedenih 6/7 godina.
Od navijaca sirom svjeta profitiraju , pa bio bi red da zadrze jednog Sancho .. Haaland/a .. znamo vec kako su prosli Dembele i Pulisic itd...
- Desperado09
- Kontakt:
Paco se povezuje sa Atleticom. Ako ga pustimo ništa nećemo postići što smo doveli Haalanda. Opet ćemo imati jednog napadača. Osim ako Zorc nema još nekog asa u rukavu. 

Pitaj insajdera gdje ce SanchoDesperado09 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:33Prije 2 hefte sam pisao da dolazi. Ovaj insider je zvjerka. Nikad ne fula.Desperado09 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:02Haaland prelazi u BVB iako mediji javljaju će u Manchester. Ova info je od jednog insidera koji objavljuje samo provjerene informacije.
Haaland welcome![]()
Welcome Haaland.![]()

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pratimmirgerr je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:48Pitaj insajdera gdje ce Sancho?Desperado09 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:33Prije 2 hefte sam pisao da dolazi. Ovaj insider je zvjerka. Nikad ne fula.Desperado09 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:02Haaland prelazi u BVB iako mediji javljaju će u Manchester. Ova info je od jednog insidera koji objavljuje samo provjerene informacije.
Haaland welcome![]()
Welcome Haaland.![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Desperado09
- Kontakt:
Pričekajmo ljeto. Zasad ne mrda nigdje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
On će u Bajern...mirgerr je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:48Pitaj insajdera gdje ce SanchoDesperado09 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:33Prije 2 hefte sam pisao da dolazi. Ovaj insider je zvjerka. Nikad ne fula.Desperado09 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 15:02Haaland prelazi u BVB iako mediji javljaju će u Manchester. Ova info je od jednog insidera koji objavljuje samo provjerene informacije.
Haaland welcome![]()
Welcome Haaland.![]()
![]()
Ustvari zaboravih da fukara nema para, a i da su prošla vremena malih klauzula i dovodjenja dzaba igrača iz BVB-a. Ipak neće u Bajern

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
Aferim. Najveći uspjeh u novijoj historiji Dortmunda: Pustiti igrača bilo gdje osim u Bayern.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Sto ce nam sancho, decko ocito hoce natrag u englesku a mi smo dobro popunjeni sa gnabriem Comanom i od ljeta vjerojatno saneom plus perisic ako ga, se otkupi kao 4.krilo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Obzirom da je vecinu uspjeha Bajern ostvario sa igracima koji su dosli dzaba ili preko klauzula za kikiriki, onda i jeste uspjeh na ovaj nacin potkresati im krila

Inace kad Bajern kupuje i skupo placa, uglavnom fulaju (Lucas, Toliso, Sane u najavi)...
Stakleni Coman, koji ne zna dignuti glavu i ubaciti kako treba.schickeria je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:36Sto ce nam sancho, decko ocito hoce natrag u englesku a mi smo dobro popunjeni sa gnabriem Comanom i od ljeta vjerojatno saneom plus perisic ako ga, se otkupi kao 4.krilo
Sane dolazi povrijedjen, kad se oporavi ko zna na sta ce to liciti.
Perisic...

Legao bi Sancho dzaba ko budali samar

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
Sancho je rang iznad onog što bi bayo bio spreman platit, negdje oko 150 milki. Ako na ljeto neće s vama produžit trebate inkasirat jer ste u protivnom u opasnosti da ga bayo navabi sa izdašnim handgeldom, ne bi me čudilo da mu ponude i 50 milki.
- Desperado09
- Kontakt:
Benfica ponudila nešto više od 20 mil za Weigla. To je početna ponuda. Piše da su svjesni da bi ih zimski transfer koštao 35 mil.
Osim Benfice zainteresirani Inter i Hertha.
Na ljeto Bgm dosta igrača na izlaznim vratima. Weigl, Gotze, Dahoud, Schmelzer, Schurrle, entl Sancho ako ponuda bude u 150+ regiji I možda Paco.
P. S. Portuglaski mediji pišu da je transfer Weigla u Benficu pri kraju. 20 milki na rate. Vijest je navodno prenijela i državna televizija.
Osim Benfice zainteresirani Inter i Hertha.
Na ljeto Bgm dosta igrača na izlaznim vratima. Weigl, Gotze, Dahoud, Schmelzer, Schurrle, entl Sancho ako ponuda bude u 150+ regiji I možda Paco.
P. S. Portuglaski mediji pišu da je transfer Weigla u Benficu pri kraju. 20 milki na rate. Vijest je navodno prenijela i državna televizija.

- Desperado09
- Kontakt:
Ako Weigl ode, Can bi mogao doći.
- Desperado09
- Kontakt:
Od Insajdera: "Weigl nas napušta".
Sretno Jule. Šteta što nije nastavio razvijanje kakvo je predviđano. Postao je igrač za rotacije i ništa više.
Izgleda da zamjena za njega nije u planu.
Sretno Jule. Šteta što nije nastavio razvijanje kakvo je predviđano. Postao je igrač za rotacije i ništa više.
Izgleda da zamjena za njega nije u planu.
- Desperado09
- Kontakt:
Sat i po poslije uslijedila je i zvanična potvrda.
Srećno mladiću.
Srećno mladiću.
Weigl još jedan u nizu mladih njemačkih igrača koji su projektirani za velike stvari međutim od toga izgleda neće biti ništa.
Mediji su stvarali ogroman hype oko njega, Max Meyera, egesteina, neuhausa.
Mediji su stvarali ogroman hype oko njega, Max Meyera, egesteina, neuhausa.
- kraljttbvb
- Kontakt:
+1Desperado09 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:16Sretno Jule. Šteta što nije nastavio razvijanje kakvo je predviđano. Postao je igrač za rotacije i ništa više.
Sretno Juliane, šteta što ne postade najbolji zadnji vezni na svijetu, a kako je bio dobro krenuo. I on i Bender ne postadoše šta su trebali

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.