Samo malo da hoce napasti prijateljska je, rezultat nije bitan.
Da vidimo sad drugo poluvrijeme

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la:Daj bolan je l' moguće da ja moram brisati postove na poluvremenu prve prijateljske utakmice u pola Jula?
Yucca je napisao/la:Za Maxovu glupost se mora naci uvijek neko opravdanje to je ovdje na forumu normalno ili igraci juce poceli trenirati pa nece da ih forsira,nemaju kondicije,prijateljska tekma reklamiraju dresove........necemo ih forsirati
Jok ba, otkaz mu uručiti odmah
Yucca je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Daj bolan je l' moguće da ja moram brisati postove na poluvremenu prve prijateljske utakmice u pola Jula?
Yucca je napisao/la:Za Maxovu glupost se mora naci uvijek neko opravdanje to je ovdje na forumu normalno ili igraci juce poceli trenirati pa nece da ih forsira,nemaju kondicije,prijateljska tekma reklamiraju dresove........necemo ih forsirati
Jok ba, otkaz mu uručiti odmah
Ti si kontras neviđen,mislio sam da posto si dugo na forumu da si ozbiljan medutim
Nedaj boze napisati kritiku na forumu ti si tu da obrišeš postoje ili opravdaš kritiku
Bolje je izbjegavati pisati ovdje jer vas par forumasa ovdje je uvelo diktaturu ako se ne slažemo sa vašim misljenjem ne valjamo,brisu se postoji
Istina.Marvin je napisao/la:Ev ulaze igraci
Pogba je napisao/la:Istina.Marvin je napisao/la:Ev ulaze igraci
I gol odmah.
Bogme ja vidjeh 2 dobra sprinta i 2 centarsuta gdje debeli nije ni isao unutra. Ovim latinosima se i ne moze zamjeriti, treniraju 7d odvojeno po Americi. Zamjeriti samo treneru jer je trebao izmiksati dva sastava, ovako smo bacili utakmicu u kanal i nismo nikoga primijetili na utakmici.Marvin je napisao/la:Pogba je napisao/la:Istina.Marvin je napisao/la:Ev ulaze igraci
I gol odmah.
Nisu opravdali hajp al nakon par treninga sa loptom bit ce ovo dobro. Costa me razocarao, djeluje nespremno,sporo.
Pogba je napisao/la:Definitivno ne dovoditi snagatora nego igraca s mozgom i talentom u vezu, kakva crna snaga.
Trenutno korisnika/ca: Romagnoli13 i 8 gostiju.